Şimdi Ara

Cihazımı Telokom Klonladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia n72 cihazım vardı kvk ya verdim değişim yapıldı ancak gelen telefonum telekom tarafından klonlandı kvkya bildireli 1 haftayı geçti hatta 1 hafta içinde 3-4 kez aradım gittim ama halen açılmadı telefonum ne yapmalıyım...

• quote:

Orjinalden alıntı: ateskes

nokia n72 cihazım vardı kvk ya verdim değişim yapıldı ancak gelen telefonum telekom tarafından klonlandı kvkya bildireli 1 haftayı geçti hatta 1 hafta içinde 3-4 kez aradım gittim ama halen açılmadı telefonum ne yapmalıyım...

Eğer telefonunuz faturalı ise ve değişim yapıldığına dair size servis belge verdiyse (ki mutlaka vermiş olması lazım) telefonu satın aldığınız yere durumu ilettiyseniz (veya servise veya Nokia'ya) ve herhangi bir işlem başlatmamışlarsa veya başlatmayacaklarsa ayrıca telefonunuzun fiyatı 827 ytl den az ise hemen en yakın tüketici hakem heyetine başvuruda bulunup davayı açmanız gerekli. Davayı açtığınızı da Nokia'yı arayıp bilgilendirin. Eğer telefonunuzun fiyatı 827 ytl den çok ise hemen tüketici mahkemesine müracat ediniz.

Dikkat ! Telefonunuz faturalı değilse tüketici hakem heyeti veya tüketici mahkemesi davanıza bakmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 1 Haziran 2008; 18:24:32 >

• kvk ya bildirdim işlem başlattılar fakat telekominikasyon kurumunun sisteminin göçtüğü söyleniyo doğru mudur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.