Arkadaşlar masaüstü PC’m de bu hatayı aldım dün.Windows sitesinden win10 indirip rufus ile boot ettim.Kurulum esnasında yüzde kaç olduğunu göremedim yüklemenin çeşitli ekran bozulmaları oldu,anakartın açılıştaki arayüzü falan gözüküyordu.Her neyse devam etmeme engel bir şey yoktu kurulumu yaptım.Ama ekran kartını görmüyordu driver indireyim dedim yine aynı mavi ekranı verdi.Tekrar format attım yine aynı hatayı aldım tam 4 kez format attım ve hepsinde 2-3 dakika içinde mavi ekran verdi ve resetleyince geri kurtarma falan geliyordu kurtarılmıyordu döngüye girmiş oluyordu.1 yıldır kullanıyorum pc de bir sorun oldığunu sanmıyorum.Bu sıralae bu hatayı alan başka insanlar da gördüm forumlarda windowsun sitesindeki iso dosyası problemli olabilir mi ? Bir de formatı attıktan sonra UEFİ bios modundan çıkarıp normal modda başlatırsam düzeleceğini söyleyenler oldu.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? bugün yoruldum artık yarın tekrar deneyeceğim ve çok vaktim yok 1-2 saat içerisinde halletmem gerekli, şehir değiştireceğim bu işi halletmem gerekiyor. |
Bildirim