Şimdi Ara

çıkma lastik alınırmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o çıkma nın hayrı olsa sahibi kullanırdı zaten. yolda giderken yarılsa ne yapacaksınız ? kendi başınızı yersiniz inşallah da hatasız insanların canı yanmaz. çıkma alacağına git petlas al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

idareten olmadığı sürece çıkma lastiği önermiyorum. yolda patlar çatlar, eve götürene kadar idareten alınır. fakat ciddi fiyat farkı olmadıkça çıkma almayın bence.. ha tabi çıkmanın da bir özelliği var, çok yeniyse neden olmasın.
    hocam michelin primacy 3 var mesela 3 tanesini 600e bırakıyor,2016 tarihli diş kalınlığı 6mm hasar falanda yok alınır gibi,1tanesi 600den fazlaya geliyor 0 alırken
  • Çıkma eski lastik alacağınıza, ki michelin dayanıksızdır bizim yollara gelmez saçma sapan bir lastiktir, sıfır falken alın, kullanın.. İki aracımda da hem yazlık hem kışlık Falken kullanıyorum, oldukça memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 27 Kasım 2018; 16:18:19 >
  • benim tek lastik balon yaptı. tek lastiğe aynı marka alsam 700tl vermem gerekti. ancak zaten mevcut lastiklerin son sezonu kışlıklardan sonra yeni takım alacağım. bu yüzden iyi durumda çıkma aldım idare ediyorum.

4 lastik birden alınabilir mi? kısa süre idare etsin derseniz iyi bir markanın yeni tarihli olanı alınır.
  • Araçla yer ile temasınızı sağlayan tek şeyin lastik olduğunu belirterek,bunu yapmamanız gerektiğini belirtiyorum çünkü aşınmış kötü bir lastik alınırsa ömrü kısa olur ve bir süre sonra sıkıntı çıkarabilir her konuda meyilli olarak hemen patlayabilir,yırtılabilir(kalitesiz ise),kayabilir,araları bittiğinden bir yere çıkamaz gibi sorunlar çıkar hacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Çıkma eski lastik alacağınıza, ki michelin dayanıksızdır bizim yollara gelmez saçma sapan bir lastiktir, sıfır falken alın, kullanın.. İki aracımda da hem yazlık hem kışlık Falken kullanıyorum, oldukça memnunum..
    hocam bende falkene yöneliyorum yavaş yavaş v4 tane 1300e geliyor,2017 2018 çıkma bulamıyorum,2017 lassa vardı 4 tanesi 850ye gitti,birisi benden önce davranmış yoksa alacaktım onları baya sıfır gibiydi,öyle bişey bulursam alırım takım olarak yoksa mecburen 1300 verecem,şöyle istediğim 17 jant için benim 15lik jant ve 2 ay önce aldığım lassa lastikleri verecem, üstüne 700-800 verecem,birde dedim çıkma alırsam 17lik jant ve lastikleri 1400 e falan, en fazla mal ederim ama evdeki hesap çarşıya uymucak gibi görünüyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

hocam bende falkene yöneliyorum yavaş yavaş v4 tane 1300e geliyor,2017 2018 çıkma bulamıyorum,2017 lassa vardı 4 tanesi 850ye gitti,birisi benden önce davranmış yoksa alacaktım onları baya sıfır gibiydi,öyle bişey bulursam alırım takım olarak yoksa mecburen 1300 verecem,şöyle istediğim 17 jant için benim 15lik jant ve 2 ay önce aldığım lassa lastikleri verecem, üstüne 700-800 verecem,birde dedim çıkma alırsam 17lik jant ve lastikleri 1400 e falan, en fazla mal ederim ama evdeki hesap çarşıya uymucak gibi görünüyor,

Alıntıları Göster
    15'' jattan 17'' janta geçmek motoru fazla yorar.Özellikle güçsüz bir araçsa.Taban,lastik çapı ve jant büyüyecek.

Fren mesafesi ve yol tutuş iyileşir ama yakıt tüketimi artar.Araç yerden bir miktar yükselir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

15'' jattan 17'' janta geçmek motoru fazla yorar.Özellikle güçsüz bir araçsa.Taban,lastik çapı ve jant büyüyecek.

Fren mesafesi ve yol tutuş iyileşir ama yakıt tüketimi artar.Araç yerden bir miktar yükselir.

Alıntıları Göster
    araç sıfır verilirken 17 jant seçeneğide var,aslında aracın orjinal jantı 16 olması lazım ama alırken adam 15 takmıştı arabayıda beğenince jantı çok takmadım ama sonradan değiştirme kararı aldım hiç güzel durmuyor jantlar,araç clio 2015 icon 1,5 dci 90 hp bu arada

• Bugüne kadar çıkma lastik almadım, asla da almam. Yeni Lastik fiyatları yüksekse, bütçenizi zorluyorsa, daha ucuz markalı bir lastik alın ama sıfır alın, canınızı ve sevdiklerinizin canını sokakta mı buldunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: extecher

Tabiki alınır ancak yılına, diş ve yama durumuna bakmak lazım. Bende kendi kış lastiklerimi aracı sattıktan sonra sattım. yaklaşık 8000km yol yapmış lastikler için sıfır fiyatın %45 ine vermiştim alan arkadaşta çok memnundu :)
    Sen şansına elinden çıkarmışsın iki kış kullanıp 5 bin km yol yaptığım kış lastiklerini jantları ile birlikte dördünü 650 liradan satmaya kalktım, benim şansıma ölü soyucular çıktı 100 lira teklif ettiler, geçen seneden beri alan çıkar diye garajda bekletiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.