Şimdi Ara

çıkma motor yağı lazım yağ değiştirenler verir mi acaba istesem? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir mikyar ücret karşılığı alırım o zaman çok litre teşekkür ederim tüm herkese.
  • yetkili servis gibi yerler genelde vermez..1-2 lt belki ama öyle sürekli alamazsın çünkü atık yağların kontrolü yönetmeliği kapsamında petder gibi firmalara vermek zorundalar, ve verdikleri miktarı da her yıl çevre ve şehircilik il müdürlüklerine bildirmek zorundalar.

küçük tamirhaneler daha rahat ama onlarada yavaş yavaş denetim geliyor. ayrıca arkadaşların söylediği yağ yakan sobalar ise artık yasak. kullanılmıyormu, tabiki kullanılırdır ama karadeniz genelinde bu konuda sanayi bölgelerine iyi geçirdiler. ilk başta ikaz, ardından cayır cayır ceza, buralarda artık yok denecek kadar az.
  • yağcıya gittim litresi 1 liradan aldım 20 litre kadar. tenekeye doldurmuş adam zaten satıyormuş ağaç kesimi yapanlar almaya geliyorlarmış. pazarlık yapmaya çalıştım vermiyor adam başka yere falan bak dedi en sonunda kart geçerli mi dedim :) aldım bu bahaneyle. 6 litresini süzdüm 2 kat. şimdi mis gibi yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

kesin bedava vermek istemez çakallar.

mali bedavaya almak isteyen cakal olmuyor parayla satmak isteyen cakal oluyor. ise bak!

çıkan yağları esnaf tamircinin babası mı almış ödemiş ki cebinden.

aku degisiminde nasil eski akunu birakirsan baska ucret birakmazsan baska ucret oduyorsan, yag degisiminde de cikan yag tamirciye kalir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Servislerde cikan yag zaten satiliyor hayrina vermezler. Ufak dukkanlarda biriktirip kisin sobalarinda yakarlar ya da onlarda satarlar. Kisacasi tanidik olmadan bedava zor. Hangi sehirdesiniz?

Arkadasin dedigi gibi kisin yag yakmasi icin kabataslak tasarlanmis sobalarda yakiliyor genelde sanayilerde dukkan turu yerlerde yakiliyor.

http://www.gumushane.gen.tr/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=568#axzz2daHMeHmq

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.