Şimdi Ara

çıkma motor yağı lazım yağ değiştirenler verir mi acaba istesem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağcılardan istesem verirler mi acaba? ücrete tabimidir. ücretsiz arıyorum. bilgi lütfen. isteyince ayıp olur mu ne yapacaksınız diyen çıkar mı ?

• Onlardan once ben sorayim ne yapacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Onlardan once ben sorayim ne yapacaksin.
    ağaç kesme motoruna ve yağ karıştırmalı motorsiklete :) tabiki yağları filtreden geçirip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

ağaç kesme motoruna ve yağ karıştırmalı motorsiklete :) tabiki yağları filtreden geçirip.

Alıntıları Göster
    bir de motorin ile karıştırmaya :)
  • Filitreden gecirsen dahi pek verimli olmayabilir. Benim bildigim cikma yaglari satiyorlar ama bedava bereceklerini sanmam
  • quote:

Filitreden gecirsen dahi pek verimli olmayabilir. Benim bildigim cikma yaglari satiyorlar ama bedava bereceklerini sanmam
    litresi ne kadar dır ?
  • quote:

Onlardan once ben sorayim ne yapacaksin.
    Tüm tamircilerde atık yağ bulunur, uğra iste birinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Tüm tamircilerde atık yağ bulunur, uğra iste birinden.

Alıntıları Göster
    kesin bedava vermek istemez çakallar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    neyse bir kaç yere sorayım veren çıkarsa yazarım buraya. teşekkür ederim.
  • Servislerde cikan yag zaten satiliyor hayrina vermezler. Ufak dukkanlarda biriktirip kisin sobalarinda yakarlar ya da onlarda satarlar. Kisacasi tanidik olmadan bedava zor. Hangi sehirdesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Servislerde cikan yag zaten satiliyor hayrina vermezler. Ufak dukkanlarda biriktirip kisin sobalarinda yakarlar ya da onlarda satarlar. Kisacasi tanidik olmadan bedava zor. Hangi sehirdesiniz?
    Ücretsiz vereceklerini zannetmiyorum. Çünkü neredeyse tüm sanayicilerin ortak kış yakıtı. Bunun için özel sobaları dahi bulunuyor :) ücretsiz almanız bu yüzden çok zor. Hatta kışın bazen bulunmuyor abartı olacak ama kara borsaya düşüyor :D Ama ücreti mukabilinde alabilirsiniz. Heralde litresini1.5- 2 tl arasında alırsınız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Servislerde cikan yag zaten satiliyor hayrina vermezler. Ufak dukkanlarda biriktirip kisin sobalarinda yakarlar ya da onlarda satarlar. Kisacasi tanidik olmadan bedava zor. Hangi sehirdesiniz?

Arkadasin dedigi gibi kisin yag yakmasi icin kabataslak tasarlanmis sobalarda yakiliyor genelde sanayilerde dukkan turu yerlerde yakiliyor.
  • zambakzumbak121 Z kullanıcısına yanıt
    kesin bedava almak ister...
  • Kurumsal yerler geri dönüşüm için firmalara veriyorlar. Yasal zorunluluk bu.
    Tamirci esnafların bir kısmı biriktirip satıyor, bir kısmı kışın kullanıyor, bir kısmı da kanala karıştırıyorlar ! En zararlısı bu !

Esnaf tamircilerden isterseniz sizi geri çevirmezler. Ama sürekli alabileceğinizi sanmam.
    Yada ücreti karşılığı anlaşarak verebilirler.
  • quote:

mali bedavaya almak isteyen cakal olmuyor parayla satmak isteyen cakal oluyor. ise bak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

mali bedavaya almak isteyen cakal olmuyor parayla satmak isteyen cakal oluyor. ise bak!

Alıntıları Göster
    artık yağ yakamadıkları için verme ihtimalleride var. şansınızı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

artık yağ yakamadıkları için verme ihtimalleride var. şansınızı deneyin.

Alıntıları Göster
    Yarın arabanın yağını değiştirmeyi düşünüyorum. Mersinde isen vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Yarın arabanın yağını değiştirmeyi düşünüyorum. Mersinde isen vereyim

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşın veya kendi aracının yağ değimi yapılırken çıkan yağı almak istiyorum dersen sorun çıkarcaklarını zannetmiyorum.
    Fakat gidip yağ istersen işin biraz zor varillere dolduruyorlar çoğu ve varil olarak satıyorlar o varilden çekmek sıkıntı olabilir

• quote:

quote:

çıkan yağları esnaf tamircinin babası mı almış ödemiş ki cebinden.
  • quote:

quote:

quote:

çıkan yağları esnaf tamircinin babası mı almış ödemiş ki cebinden.

Alıntıları Göster
    Valla benim dayım tamirhanesinde traktörlerden çıkan atık yağı varilden bozma sobasında kışın yakıyor Bedava alamazsın zaten ama sen bir iste çok da pahalı vermezler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.