kıza çelme tak ve üstüne atla..şaka geberrtttirim seni de
messenger adresini bul bi yerden utanyorsan ordan rahat rahat konusursun
peki tamam msnden felan olay halloldu kız da boş deil anlaşıldıı üzere.. sonra??
yani ilk buluşmada nası bi yol izlemek gerekir... hani o ilk elini tutma hamlesi?
kızlar erkeklerin haşin bakışlarına hiç dayanamaz bide esprili ol sonra elini tut sonrada aaa yanlışlıkla oldu de ama elime uhu sürdüğüm için böle kalalım de şaka bir yana içinden geldiği gibi dawran belki kız senin elini tutar hemen bol şanslar doğal ol abartıya kaçma konuşkan ol ona zewklerini fln sor hobilerini sor sonrada walla bende aynı şeyleri sewiom de güzel bir muhabbet yakınlaşmanızı sağlar sonrada kap işte elini
Sen kıza teklif etme bırak kız sana teklif etsin
Merdivenden yukarıya mı çıkma teklifi edeceğini düşünmekle beraber tanımıyorsan ilk olarak tanışmanı tavsiye ederim hüsrana uğramaman için..
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
Sen kıza teklif etme bırak kız sana teklif etsin
walla hep öle oldu bana...
1 kere aksini denedim (ben teklif ettim: Ben seni bir abi, kardeş gibi görüyorum dedi... Ulen insan kardeşine evlenme teklif edermi o saatten sonra ne abisi ne kardeşi )
Biz erkeklerin işi ne zor ya.. Gerçi rahatça teklif edenler var da benim gibi pısırıkların işi zor
sen biryerden bi göz kırpması bul böyle güllü olsun güller düşsün ve ortada seni seviyorum benimle çıkarmsıın yazsın
hiç bir taktik işe yaramıyor o kıza bağlııı
Yaw kızlar Ufo gibidir Tanımlanamazlar naparsan yap... Bugun kızmadıkları seye yarın kızarlar , Bugun ayyy cok şeker dedikleri seyden yarın ne banel şey diye bahsederler
Dostum peki sen bu sitede yapılanları denedin mi yani bir sorun olmasınn