Şimdi Ara

ÇIKMA TAKLİF EDİCEM!!!!AMA NASIL????LÜTFEN YARDIM EDİN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okuldaki bir kızdan hoşlanıyorum.ama kızla hiç konuşmuşluğum yok.sizce nasıl açılabilirim ona.lütfen yardım edin. acayip şekilde aşık oldummmmmmmm

• ilk önce tanış sonra açıl
  • bu site sana biraz yardımcı olabilir
  • Konu Baslıgına Bakılırsa Bıraz Zor
    ÇIKMA TAKLİF EDİCEM!!!!AMA NASIL????LÜTFEN YARDIM EDİN..
  • Öncelikle O'nun hakkında yeterli bilgiyi topla..
    Unutma, insan bilmediğinden korkar...

• tut kolundan çek kenara ben sana böyle böyle de
  • DH de Liseliler diye bir forum sayfası açılsa ne iyi olur

moderatör " Güzin abla"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 20 Nisan 2007; 21:56:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanımadan teklif etmeyin ben etmiştim kız güzeldi ama huyu kurusun 2 hafta sonra ayrıldım
  • Benim de var ben kızı tanıyorum aramız da iyi ama yusuf yusufff.. 10. sınıflara gıcığım ya bi rahat bırakmıyolar ki 9.lar adam gibi dolaşsın etrafta, sürekli laf atmalar sataşmalar fln.. Bizim sınıfta da kickbox'cu arkadaş var lisanslı ama her dakka yanımda diil ki..
  • Hepiniz aynısınız yani.Kıza çıkıp pat söylüyorsunuz öncesinde biraz hissettirin hoşlandığınızı bir kaç sürpriz yapın.AAA tadı tuzu kalmadı bu işlerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

DH de Liseliler diye bir forum sayfası açılsa ne iyi olur

moderatör " Güzin abla"

müthiş öneri. sonuna dek arkandayız

bi kere çıkma teklifi kadar saçma sapan birşey var mı genç kardeşim ne çıkması nereye çıkacaksın.

bu çıkma teklifi amerikan kültüründen canım kültürümüze empoze edilmiş birşeydir. evet onlarda çıkma teklifi vardır ama adamlar yemeğe, eğlenceye, konsere vs. çıkma teklif ederler. he kız bu teklifi kabul ederse muhtemelen gidilen ortamda romantik dakikalar yaşanır ve daha sonra sık sık çıkmaya başlarsın yada hiç çıkmazsın.
    sen nereye çıkacaksın okulamı yada bahçeyemi. şimdi bende sinemaya davet ederim dersin. adınıda çıkma koyarsın.
    ama unutmaki kültürümüze empoze edilmiş bu çıkma işleminde empoze eden kültür hiçbir zaman tanımadığı bir kıza çıkma teklif etmez etsede kabul edilmez.
    yani öncelikle ne yapmak lazımmış esas kızla tanışmak lazımmış... ardından tanışıp birkaç muhabbet ettikten sonra çıkma teklif edersin. bunuda rica ediyorum benimle çıkarmısın diyerek yapma lütfen.... mesela şöyle de bu haftasonu sinemaya gidebilirmiyiz, yada illa çıkma kelimesi geçecekse, cumartesi günü yemeğe çıkabilirmiyiz de ama buda sana uymazki. tahminimce lise öğrencisisin. şimdi lisede gidip kıza benimle yemeğe çıkarmısın dersen hiçbir tepki görmezsin çünkü kız kitlenmiş olacaktır o sırada. onun için sen bu çıkma lafını sil kafandan...

he gelelim kızla nasıl tanışacağına. öncelikle bi araştır bakalım ortak bir arkadaşınız var mı? varsa ne ala ufak bir planla bir araya gelirsiniz ve daha sonra bi bakmışsın arkadaş olmuşsunuz.
    yoksa ozaman gidip efendice tanışma isteğini dile getireceksin. ama kesinlikle amacının "çıkmak" olduğunu çaktırmayacaksın siz sadece arkadaşsınız.

kızla biraz muhabbet edin konuşun edin bakalım uyuyormu fikirleriniz, görüşleriniz. belki kız aptal sarışın. başıma geldi tecrübe ettim sende etme diye anlatıyorum. kız karşıdan geliyor gayet endamlı gayet hoş giyimli vs. yanlız ufak bir sorun var kız aptal. (bayan arkadaşlar kusura bakmasın her cinste aptallar çıkabiliyor yani size bir lafım yok.) bunu da ancak konuşunca anlayabiliyorsun ve kız konuşmaya başladığı anda dumurdan dumura atlıyorsun...

onun için önce tanışın siz

çıkma diye birşey yok kedidir o...

• Burnunu karıstır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozlembace

Hepiniz aynısınız yani.Kıza çıkıp pat söylüyorsunuz öncesinde biraz hissettirin hoşlandığınızı bir kaç sürpriz yapın.AAA tadı tuzu kalmadı bu işlerin

İste Güzin Abla Geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

Burnunu karıstır.

çüş
    yok o zaman beyaz çorap giyip elinde tesbih sallayarak balgam çıkartsın kızın yanında

daha neler

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

DH de Liseliler diye bir forum sayfası açılsa ne iyi olur

moderatör " Güzin abla"

müthiş öneri. sonuna dek arkandayız

bi kere çıkma teklifi kadar saçma sapan birşey var mı genç kardeşim ne çıkması nereye çıkacaksın.

bu çıkma teklifi amerikan kültüründen canım kültürümüze empoze edilmiş birşeydir. evet onlarda çıkma teklifi vardır ama adamlar yemeğe, eğlenceye, konsere vs. çıkma teklif ederler. he kız bu teklifi kabul ederse muhtemelen gidilen ortamda romantik dakikalar yaşanır ve daha sonra sık sık çıkmaya başlarsın yada hiç çıkmazsın.
    sen nereye çıkacaksın okulamı yada bahçeyemi. şimdi bende sinemaya davet ederim dersin. adınıda çıkma koyarsın.
    ama unutmaki kültürümüze empoze edilmiş bu çıkma işleminde empoze eden kültür hiçbir zaman tanımadığı bir kıza çıkma teklif etmez etsede kabul edilmez.
    yani öncelikle ne yapmak lazımmış esas kızla tanışmak lazımmış... ardından tanışıp birkaç muhabbet ettikten sonra çıkma teklif edersin. bunuda rica ediyorum benimle çıkarmısın diyerek yapma lütfen.... mesela şöyle de bu haftasonu sinemaya gidebilirmiyiz, yada illa çıkma kelimesi geçecekse, cumartesi günü yemeğe çıkabilirmiyiz de ama buda sana uymazki. tahminimce lise öğrencisisin. şimdi lisede gidip kıza benimle yemeğe çıkarmısın dersen hiçbir tepki görmezsin çünkü kız kitlenmiş olacaktır o sırada. onun için sen bu çıkma lafını sil kafandan...

he gelelim kızla nasıl tanışacağına. öncelikle bi araştır bakalım ortak bir arkadaşınız var mı? varsa ne ala ufak bir planla bir araya gelirsiniz ve daha sonra bi bakmışsın arkadaş olmuşsunuz.
    yoksa ozaman gidip efendice tanışma isteğini dile getireceksin. ama kesinlikle amacının "çıkmak" olduğunu çaktırmayacaksın siz sadece arkadaşsınız.

kızla biraz muhabbet edin konuşun edin bakalım uyuyormu fikirleriniz, görüşleriniz. belki kız aptal sarışın. başıma geldi tecrübe ettim sende etme diye anlatıyorum. kız karşıdan geliyor gayet endamlı gayet hoş giyimli vs. yanlız ufak bir sorun var kız aptal. (bayan arkadaşlar kusura bakmasın her cinste aptallar çıkabiliyor yani size bir lafım yok.) bunu da ancak konuşunca anlayabiliyorsun ve kız konuşmaya başladığı anda dumurdan dumura atlıyorsun...

onun için önce tanışın siz

çıkma diye birşey yok kedidir o...

Güzin abimiz olur musun ?

Şaka bi' yana iyi özetlemişsin konuyu

• abi böle derdi olan çok yani senin anlıyacağın senden 1 ay önce ben böle bi topic açtım kimse bişi yazmadı benden önce de açan oldu ona da bişi yazılmadı yani bu burda olcak iş deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: cixsky

quote:

Hepiniz aynısınız yani.Kıza çıkıp pat söylüyorsunuz öncesinde biraz hissettirin hoşlandığınızı bir kaç sürpriz yapın.AAA tadı tuzu kalmadı bu işlerin

İste Güzin Abla Geldi

Hakkatende güzin abla gibi olmuş bu sefer kızmıycam kendime güleyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

Burnunu karıstır.

çüş
    yok o zaman beyaz çorap giyip elinde tesbih sallayarak balgam çıkartsın kızın yanında

daha neler

Oldu Olcak Sacına Limon Sürsün Gogusunu Acsın Kıllı Bir Gogus İle Gezsin

• quote:

Bizler en azından girişkeniz -ki çıkma teklif edebiliyoruz, peki sizler niye vitrinde alıcısını bekleyen peluş oyuncaklar gibi hep bir beklenti içerisindesiniz?
    Teklif etmek sizin de hakkınız .Ne de olsa kadın-erkek eşitliği var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

quote:

Bizler en azından girişkeniz -ki çıkma teklif edebiliyoruz, peki sizler niye vitrinde alıcısını bekleyen peluş oyuncaklar gibi hep bir beklenti içerisindesiniz?
    Teklif etmek sizin de hakkınız .Ne de olsa kadın-erkek eşitliği var..

ya öyle tabide.genede erkek etmeli.eski köye yeni adet getirme şimdi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.