Şimdi Ara

Çıkma teklifi yüz yüze veya arkadaş yoluyla fark edermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ergin478

ya kız var reddeder kendinin bile haberi olmaz resmen
    ama kız var reddeder bide yayar bütün aleme maskara olursun sonra tabii yaşına göre yada daha çok arkadaşlarının yaşına görede değişebiliyor

rezil olmak falan meselesi değil herkes biliyor zaten. dedim ya oda biliyor... Gözlerine kadir babanın 9 numara bakışını çektim 1-2 sefer D: göz göze çok geldik yani çok saçma geliyor bana böyle şeyler ben direk karşılıklı olsun istiyorum ama ne diyeceğim hakkında hiç bir fikrim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor korkuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Çıkma teklifi filan hikaye..Beraber vakit geçirdiğinde zaten karşı taraf anlar ve ilişkiniz gelişir..Çıkmak diye bir şey yok yani..Flört diyelim şuna

iyide arkadaş değilizki hiç dialog kurmadık... ama anladı galiba genede yüz yüze söylemek çok zor yanına gidince yusuf yusuf ediyor insan

Ben de öyle diyodum ama aslında konuşmak çok kolay gittim ve konuştum.
    Yanına git tanışabilir miyiz de.Sonra sana neden yada olur dicektir kişiden kişiye değişir neden diye sorarsa arkadaş olmak için falan birşeyler bul gerisi senin yeteneğinBirde gözlerine bak başka yere değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 14 Nisan 2008; 19:27:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

sanmıyorum. böyle yaptığında kız senin onla oynamak istediğini sanabilir güven vermen lazım bence gidip kendin söylesen daha etkili olur

evet bencede
  • O sana çıkma teklifi etsin boşver
  • ya aklımda 1-2 cümle varda ben öyle çok güzelsin gözlerin şöyle burnun böyle demeyi sevmem.. ama aklımda 1-2 cümle war paylaşırsam alay konusu çıkar millete
  • sn paylaş bi
  • herkes biliyosa olay bitmiş abim git kendin açıl
  • quote:

ya aklımda 1-2 cümle varda ben öyle çok güzelsin gözlerin şöyle burnun böyle demeyi sevmem.. ama aklımda 1-2 cümle war paylaşırsam alay konusu çıkar millete

Deme zaten daha çıkmadan kızı havalara uçurmanın anlamı yok hatta hiç deme sen

Ayrıca kullanıcı adınla süper bir uyum içindesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

sn paylaş bi

mesela aklıma ilk şu geldi..
    Bunları sana söylersem kötü ihtimalle senin için bir yabancı olmaya devam edicem.. ama söylemessem çok ufak bir ihtimalle bile olsa senin için bir yabancı olmama ihtimalini değerlendirmemiş olarak yaşıcam. ben söylemeyi tercih ettim. sana aşığım.. eğer sende benim için bir yabancı olmak istemiyorsan ben seni bekliyor olucam.. sonsuza dekde beklicem " deyip çekip gitmeyi düşünyorum^^
    Bir arkadaşım bunları söyleyip yanağından öp sonra bas git dedi o seni mutlaka bulur dedi ama bende o yürek yok
  • quote:

quote:

sn paylaş bi

Bunları sana söylersem kötü ihtimalle senin için bir yabancı olmaya devam edicem.. ama söylemessem çok ufak bir ihtimalle bile olsa senin için bir yabancı olmama ihtimalini değerlendirmemiş olarak yaşıcam. ben söylemeyi tercih ettim. sana aşığım.. eğer sende benim için bir yabancı olmak istemiyorsan ben seni bekliyor olucam.. sonsuza dekde beklicem " deyip çekip gitmeyi düşünyorum^^
    Bir arkadaşım bunları söyleyip yanağından öp sonra bas git dedi o seni mutlaka bulur dedi ama bende o yürek yok

Hocam bence o kadar edebiyat parçalamaya gerek yok .

-Afedersin biraz konuşabilirmiyiz acaba nezaketten de olsa kız tabi der eğer demezse boşver .
    Ondan sonra dersin işte birbirimizi pek tanımıyoruz ama ben senden çok etkilendim vs.

• Kızlar sizden üstün varlıklar değildir..Konuşmaktan utanmayın..Hatta bu korkuyu yenmek için benim kullandığım taktik şuydu..
    Vapurda giderken karşında oturan bi kızın yanına oturup seni seviyorum de..
    Ben bunu denedim ve kızdan ters tepki aldım,fakat gülerek bi ters tepkiydi..Ama o korkuyu yendim
  • Başka birisi aracılığı ile o kızı ayart sonra yüzüne karşı çıkma teklifi et daha etkili olur ama çok büyük cesaret lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

sn paylaş bi

-Afedersin biraz konuşabilirmiyiz acaba nezaketten de olsa kız tabi der eğer demezse boşver .
    Ondan sonra dersin işte birbirimizi pek tanımıyoruz ama ben senden çok etkilendim vs.

yaw bu çok efendice oldu benim 2 yüzlü olduğumu düşünebilir ben o kadarda efendi biri değilimdir arkadaş çevresinde .. hani fırlama anlamında kullanılan bir küfür war 3 harfli p ile başlıyor işte öyle biriyim S: benim söylediğim sözler güzel değilmi?

• quote:

Kızlar sizden üstün varlıklar değildir..Konuşmaktan utanmayın..Hatta bu korkuyu yenmek için benim kullandığım taktik şuydu..
    Ben bunu denedim ve kızdan ters tepki aldım,fakat gülerek bi ters tepkiydi..Ama o korkuyu yendim

• quote:

quote:

Çıkma teklifi filan hikaye..Beraber vakit geçirdiğinde zaten karşı taraf anlar ve ilişkiniz gelişir..Çıkmak diye bir şey yok yani..Flört diyelim şuna

iyide arkadaş değilizki hiç dialog kurmadık... ama anladı galiba genede yüz yüze söylemek çok zor yanına gidince yusuf yusuf ediyor insan

nikinle bayagı alakalı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

sn paylaş bi

yaw bu çok efendice oldu benim 2 yüzlü olduğumu düşünebilir ben o kadarda efendi biri değilimdir arkadaş çevresinde .. hani fırlama anlamında kullanılan bir küfür war 3 harfli p ile başlıyor işte öyle biriyim S: benim söylediğim sözler güzel değilmi?

O zaman zaten ne söylesen seni ciddiye almaz boşver

• quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

quote:

Kızlar sizden üstün varlıklar değildir..Konuşmaktan utanmayın..Hatta bu korkuyu yenmek için benim kullandığım taktik şuydu..

Dostum bunu denemeden bilemezsin..Çok ukala hissediyosun kenini..Nitekim ukalalık yapmış oluyorsun..Ama yararı oluyo

Bi defa yaptım onuda nasıl yaptım bilmiyorum zaten

• birilerinin ciddiye alması için efendi olmakmı lazım ben çok dışa dönük içindekileri dışarıya çabuk yansıtan herkes tarafından sevilen kimseyi kırmadan hareket eden biriyim ayrıca p.ç lik den kastım çok ufak tefek şeyler... sokakda gezen serserilerle alakam yok veya sigara içen özentilerlede bir alakam yok.. Gömlek dışarda pantol düşük el kol sallaya sallaya yürüyenlerlede bir alakam yok..
  • quote:

quote:

sn paylaş bi

yok artık hahaha. bi kız bukdr havalandırılmaz yav. aşıgım felan diceksin de ne aşkı dicek 2 günde?? sonsuza dek beklicem fln çocukça işler bunlar..

hyr hacı sakın öle bişe söleme sen sölemeden o biter orda kız kbl etmez.

seni seviorum felan hiç bi zaman yeni çıkma teklifi edecegn kıza sölenmez. hoslanıorum, çok tatlısın, derin duygular besliorum sana karşı de. bak güzelsin demicen tatlısın dicen sonra arkası gelir mrk etme. aşıgım felan 4-5 ay sonra oluşur aşk öle kolay deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 14 Nisan 2008; 19:50:34 >

• quote:

birilerinin ciddiye alması için efendi olmakmı lazım ben çok dışa dönük içindekileri dışarıya çabuk yansıtan herkes tarafından sevilen kimseyi kırmadan hareket eden biriyim ayrıca p.ç lik den kastım çok ufak tefek şeyler... sokakda gezen serserilerle alakam yok veya sigara içen özentilerlede bir alakam yok.. Gömlek dışarda pantol düşük el kol sallaya sallaya yürüyenlerlede bir alakam yok..

Ya kendine p.ç diyorsun ben p.çimdir diyerek kendine zaten bir hakaret ediyorsun .
    Sonrada kıza gidicem gidicem şunları söylücem sen etrafta diyorsan ki ben p.çim kızda diyecek bu bana p.çlik yapar boşver .

Ciddiye alınmak için efendi olucaksın tabi ayrıca sen hareketli neşeli olmayı *** le karıştırıyorsun anladığım kadarıyla .
    Kendine yanlış imaj çiziyorsun ve onun etrafında dönüyorsun arkadaşım dikkat et kendine .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.