birilerinin ciddiye alması için efendi olmakmı lazım ben çok dışa dönük içindekileri dışarıya çabuk yansıtan herkes tarafından sevilen kimseyi kırmadan hareket eden biriyim ayrıca p.ç lik den kastım çok ufak tefek şeyler... sokakda gezen serserilerle alakam yok veya sigara içen özentilerlede bir alakam yok.. Gömlek dışarda pantol düşük el kol sallaya sallaya yürüyenlerlede bir alakam yok..
Ya kendine p.ç diyorsun ben p.çimdir diyerek kendine zaten bir hakaret ediyorsun . Sonrada kıza gidicem gidicem şunları söylücem sen etrafta diyorsan ki ben p.çim kızda diyecek bu bana p.çlik yapar boşver .
Ciddiye alınmak için efendi olucaksın tabi ayrıca sen hareketli neşeli olmayı *** le karıştırıyorsun anladığım kadarıyla . Kendine yanlış imaj çiziyorsun ve onun etrafında dönüyorsun arkadaşım dikkat et kendine .
yaw p.çim demedim öyle biriyim dedim ama haklısındır söylediğim gibi. daha kimseyi kırdığımı hatırlamıyorum ayrıca p.çlikden kastınız serseri olmaksa okulda benden efendisi yoktur
Bu nasıl iş ben anlamadım. Kızdan hoşlanıyorum ulan ama nasıl açılıcam kıza. Aynı okuldayız arada sırada yan yana geçiyoruz kızda tık yok ama ben konuşcam bundan sonra kafaya taktım yeter ya. Açılcam ulan kıza seviyorum uleyn. Ya ben sevdim mi çok severim acayip severim. Kıza zarar gelmesini istemiyorum çok seviyorum kızı ahh ahh o kız benim sevgilim olsa onu kuş sütüyle beslerim off off nasıl yapayım birileri akıl versin nolur.
Gidiceksin tanışıcaksın. ee?sonra ne yapmak lazım ben hep kızları soktum araya 20den fazla cıktıgım oldu 1 yıldır kımseyle cıkmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Gidiceksin tanışıcaksın. ee?sonra ne yapmak lazım ben hep kızları soktum araya 20den fazla cıktıgım oldu 1 yıldır kımseyle cıkmıyorum
tanışırken ne söylücem bilmiyorumda neyse ben yarın gidim en iyisi aklımda hiç hazır cümle yokken konuşmaya başliyim zamana bırakim o an aklıma bir şeyler gelir .. sonunu düşünen kahraman olamaz:D
quote:
Orjinalden alıntı: doktor korkuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: canberknaz
sn paylaş bi
mesela aklıma ilk şu geldi.. Bunları sana söylersem kötü ihtimalle senin için bir yabancı olmaya devam edicem.. ama söylemessem çok ufak bir ihtimalle bile olsa senin için bir yabancı olmama ihtimalini değerlendirmemiş olarak yaşıcam. ben söylemeyi tercih ettim. sana aşığım.. eğer sende benim için bir yabancı olmak istemiyorsan ben seni bekliyor olucam.. sonsuza dekde beklicem " deyip çekip gitmeyi düşünyorum^^ Bir arkadaşım bunları söyleyip yanağından öp sonra bas git dedi o seni mutlaka bulur dedi ama bende o yürek yok
kızın yanında şu konuşmadan bir kelime dahi edemeyeceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: ßiliyorum
quote:
benimle çıkarmısın demeden nasıl çıkma teklifi edilir?
çok tatlısın.. senden cok hoslanıyorum
Ayıp oluyor ama
Git Slm. bişeyler konuşabilirmiyizde onun ilk aklına gelecek şey büyük ihtimal teklif etcek vs gelir.Eğer çok samimi değilseniz.
Sonra dersin işte birbirimizi pek tanımıyoruz ama ben senden çok etkilendim bunun cevabı bellidir ya evet ya hayır diye söyle de
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
Bu nasıl iş ben anlamadım. Kızdan hoşlanıyorum ulan ama nasıl açılıcam kıza. Aynı okuldayız arada sırada yan yana geçiyoruz kızda tık yok ama ben konuşcam bundan sonra kafaya taktım yeter ya. Açılcam ulan kıza seviyorum uleyn. Ya ben sevdim mi çok severim acayip severim. Kıza zarar gelmesini istemiyorum çok seviyorum kızı ahh ahh o kız benim sevgilim olsa onu kuş sütüyle beslerim off off nasıl yapayım birileri akıl versin nolur.
Kızı tanıyorum yaklaşık 1 aydan beri msnde falan konuşuyoruz. Msnden arada sırada resim atar ben istediğim zaman da atıyor. Kızı tanıyorum ismini biliyorum
"Bebeem, ben sana tutuldum.." de...
çıkma teklifi diye bişey yoktur..zamanla herşey gelişir zaten eğer o senden, sen ondan hoşlanıyosan
Git kıza konuşabilir miyiz de. Sadece burası için kız arkadaş göndermende sakınca yok, ama kız senin adına teklif falan etmesin sakın ha. Sonra sen gidersin... Kıza ne kadar güzel olduğundan değil, senin onu ne kadar sevdiğinden bahsetmen lazım.
Lisedeyken bu şekilde uzun zamandır takip ettiğim kızla tanışmıştım ve onu ne zamandır takip ettiğimden, ne kadar hoşlandığımdan ve benim için ne kadar değerli olduğundan bahsetmiştim. Hatta hangi gün trenin hangi vagonunda olduğu, sınıfı arkadaşları gibi tüm bilgileri kıza sayınca kız çok fena şaşırmıştı ve eminim etkilendi. Ki zaten benim için çok değerliydi o.
Yine lisede başka bir kıza güzelsin dediğim kız tam çıkma kıvamına geliyordu ki bi baktım kendini birşey sanmaya başladı ve sonunda beni beğenmez oldu (tipten değil, çakalın teki olmadığım için) benim de pek beğeniğim söylenemezdi kızı kullanacaktım bi süre
quote:
Orjinalden alıntı: TuGhAn
Git kıza konuşabilir miyiz de. Sadece burası için kız arkadaş göndermende sakınca yok, ama kız senin adına teklif falan etmesin sakın ha. Sonra sen gidersin... Kıza ne kadar güzel olduğundan değil, senin onu ne kadar sevdiğinden bahsetmen lazım.
Lisedeyken bu şekilde uzun zamandır takip ettiğim kızla tanışmıştım ve onu ne zamandır takip ettiğimden, ne kadar hoşlandığımdan ve benim için ne kadar değerli olduğundan bahsetmiştim. Hatta hangi gün trenin hangi vagonunda olduğu, sınıfı arkadaşları gibi tüm bilgileri kıza sayınca kız çok fena şaşırmıştı ve eminim etkilendi. Ki zaten benim için çok değerliydi o.
Yine lisede başka bir kıza güzelsin dediğim kız tam çıkma kıvamına geliyordu ki bi baktım kendini birşey sanmaya başladı ve sonunda beni beğenmez oldu (tipten değil, çakalın teki olmadığım için) benim de pek beğeniğim söylenemezdi kızı kullanacaktım bi süre
arkadaşım çağırsın bir yere bende yanına gidim ozaman sonra birbirimizi pek tanımasakda ben senden çok etkilendim seni tanımak isterim.. bu mudur yani olay
tabii ki yuzyuze daha iyi valla ben eger tercihim varsa herseyi yuzyuze yapmak isterim ne tel de msj atmak ne de msn
en iyisi yuzyuze konusmak orda daha net anlasırsın ne dedigini daha iyi hissettirisin goz goze temas olur fln
ondan yuzyuze daha iyidir
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TuGhAn
arkadaşım çağırsın bir yere bende yanına gidim ozaman sonra birbirimizi pek tanımasakda ben senden çok etkilendim seni tanımak isterim.. bu mudur yani olay
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme