Şimdi Ara

Çıkmazdayım beyler bir yol gösterin lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda 10. sınıf bi kolej öğrencisiyim. Evimize çok yakın bir yerde yeni bir özel okul açılıyor. Bi dershanenin açtığı bir okul ve çok yoğun ders programı olan amacı direk öğrencileri iyi üniversiteye sokmak olan bir okul. Bu okula gidince dershaneye gitmeme gerek kalmayacak. Bugün annemin zoruyla (aslında psikolojik baskı desek daha doğru olur) o okula içim sinmeye sinmeye kaydoldum. Çünkü şu sıralar maddi durumumuz pek iyiye gitmiyor. iki okulda aynı fiyat. Bu yeni okula gidince iki sene boyunca yoğun bir şekilde üniversite sınavına hazırlanıcam ve dershaneye gitmeden iyi bir üniversite iyi bir bölüm kazanma şansı yakalayacam. Öteki okulda devam etsem hem okula para vericem hem dershaneye para vericem bu da bizi maddi yönden baya bir zorlayacak. Kaldı ki kaliteli bir dershane 9 bin liradan başlıyor. sırf annemi zora sokmak istemediğim için bu yeni okula kaydolmayı kabul ettim ama gönlüm aklım şimdiki okulumda. sonuçta iki senem geçti öğretmenlerimi, kampüsümü, arkadaşlarımı, şimdiki sosyal ortamımı çok seviyorum tam onlara ısınmışken tak diye yeni bir sayfa açıcam. Ayrıca dediğim gibi bu yeni okulun hiçbir spor tesisi falan yok tam bir dershane. Eski okulumda squashından tutun mini golfüne kadar herşey var. Bir yanım arkadaşlarını, okulunu, bu güzel sosyal ortamı bırakma diyor bir yanım oğlum akıllı ol iyi bir üniversite kazanacaksın rahata ereceksin zaten diyor. Ben ne yapayım şimdi bir akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi San Francisco -- 17 Mayıs 2014; 22:05:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar çok önemli ama gelecek ve aile de çok önemli. Eski okulunda kalırsan muhtemelen dershaneye gitmeyeceksin gidersen de ailene maddi açıdan sıkıntı vereceksin, okulunu değiştirdin diye eski arkadaşlarını bırakman gerekmez yakın arkadaşlarınla irtibatını koparma haftasonları buluşun gezin tozun. Önündeki 2 sene çok önemli kazandığın üniversite bütün hayatını etkileyecek biraz geleceği düşünürsen doğru kararın bu olduğunu sen de anlarsın. Yine de arkadaşlarınla irtibatını koparma çünkü dostluklar çok önemli, lise arkadaşları çok başkadır muhtemelen üniversiteyi bitirdikten sonra bile onlarla takılmaya devam edeceksin.
  • Bence geleceğin çok daha önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

arkadaşlar çok önemli ama gelecek ve aile de çok önemli. Eski okulunda kalırsan muhtemelen dershaneye gitmeyeceksin gidersen de ailene maddi açıdan sıkıntı vereceksin, okulunu değiştirdin diye eski arkadaşlarını bırakman gerekmez yakın arkadaşlarınla irtibatını koparma haftasonları buluşun gezin tozun. Önündeki 2 sene çok önemli kazandığın üniversite bütün hayatını etkileyecek biraz geleceği düşünürsen doğru kararın bu olduğunu sen de anlarsın. Yine de arkadaşlarınla irtibatını koparma çünkü dostluklar çok önemli, lise arkadaşları çok başkadır muhtemelen üniversiteyi bitirdikten sonra bile onlarla takılmaya devam edeceksin.

hocam çok haklısın ama tam da okuluma, arkadaşlarıma alıştım uyum sağladım diye sevinirken pat diye başka okulda başlamak zor olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: San Francisco

Arkadaşlar istanbulda 10. sınıf bi kolej öğrencisiyim. Evimize çok yakın bir yerde yeni bir özel okul açılıyor. Bi dershanenin açtığı bir okul ve çok yoğun ders programı olan amacı direk öğrencileri iyi üniversiteye sokmak olan bir okul. Bu okula gidince dershaneye gitmeme gerek kalmayacak. Bugün annemin zoruyla (aslında psikolojik baskı desek daha doğru olur) o okula içim sinmeye sinmeye kaydoldum. Çünkü şu sıralar maddi durumumuz pek iyiye gitmiyor. iki okulda aynı fiyat. Bu yeni okula gidince iki sene boyunca yoğun bir şekilde üniversite sınavına hazırlanıcam ve dershaneye gitmeden iyi bir üniversite iyi bir bölüm kazanma şansı yakalayacam. Öteki okulda devam etsem hem okula para vericem hem dershaneye para vericem bu da bizi maddi yönden baya bir zorlayacak. Kaldı ki kaliteli bir dershane 9 bin liradan başlıyor. sırf annemi zora sokmak istemediğim için bu yeni okula kaydolmayı kabul ettim ama gönlüm aklım şimdiki okulumda. sonuçta iki senem geçti öğretmenlerimi, kampüsümü, arkadaşlarımı, şimdiki sosyal ortamımı çok seviyorum tam onlara ısınmışken tak diye yeni bir sayfa açıcam. Ayrıca dediğim gibi bu yeni okulun hiçbir spor tesisi falan yok tam bir dershane. Eski okulumda squashından tutun mini golfüne kadar herşey var. Bir yanım arkadaşlarını, okulunu, bu güzel sosyal ortamı bırakma diyor bir yanım oğlum akıllı ol iyi bir üniversite kazanacaksın rahata ereceksin zaten diyor. Ben ne yapayım şimdi bir akıl verin

Maddi durum dio 9000 dio iyi diil dio squash dio mini golf dio yahhh

• Yeni ortama alışmak bir kaç ayını alır gelecek daha önemli

• "beni en çok çeken motorun dalga köpürtmesi "

• Gelecegin daha onemli, yeni okula da alisirsin.

• Cool story bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm ok

• 3 günlük dünyada
  • Yazılman iyi olmus bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.