Şimdi Ara

ÇIKMIŞ SORULARI ÇÖZMEZSEM BİRŞEY OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OKB var çıkmış soru yanlış yapsam yada cozemezem dünyam yıkılıyor resmen. Onun yerine test cozsem olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur hocam niye olmasın çıkmış sorular ösym tarzına pek uygun değil zaten gereksiz biraz
  • Hiçbir şey olmaz seneye çözersin
    Şaka bir yana en iiyi kaynak çıkmışlardır sakın çözmeme gibi bir hata yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapma Allah aşkına ya.. :(

• Hem çıkmış soruları çöz hem de MEB'in lise ders kitaplarına bak, sorularını çöz. Tamamen lise ders kitaplarındaki sorulara benzer ve oradaki bilgilerle alakalı sorular çıkıyor.
  • çözdüğün denemeler, sb ler zaten o çıkmışlara bakarak hazırlanıyor en iyi kaynak çıkmışlar
  • Gençler çıkmışlarımı çözüyüm meb bölüm sonlarınımı ikisine beraber zamanım yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya zaten her kaynak çıkmış sorulara göre hazırlanır cozmesem birsey kaybedermiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KamyonlaDriftÇekenAdam

Ya zaten her kaynak çıkmış sorulara göre hazırlanır cozmesem birsey kaybedermiyim

Kaybetmezsin.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Hocam fen bilimleri LYS biyoloji aldım çıkmış sorulara benzer bir sürü soru buldum. Yani bende bide OKB var deliriyorum yapamayınca cikmislari kaynaklar yeter bence

• Hocam ben de çıkmışları çözerken stres oluyorum ama şöyle düşünün yapamadığınız ve doğrusunu öğrendiğiniz her soru sizin için 1 fazla net olacak. Çıkmışları sakın çözmemezlik etmeyin. Derece yapan ya da iyi sıralama yapan arkadaşlarımın tavsiyesi çıkmışları çözmeden girmeydi :D

• hocam okb var diye kendini şartlamışsın sen, yapma etme sınavda çıkmışlara benzer bir soru gelir sonra pişman olursun tüh bir net bir nettir onu da yapsaydım kaç kişiyi geçecektim belki dersin o zaman bak okb sana napıyo, yanlış yapmaktan korkarsan doğruyu bulma cesaretine ulaşamazsın hocam, tamam biraz abarttım çözersen iyi olur bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.