Şimdi Ara

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
42.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sacreddagger
    @jakin33

filmlerdeki popüler sahnelerde, ana karakterin yerine sen oynuyorsun... başarına göre de puan veriyor...

300 spartans ta varmış, "This is Sparta!!!!!" diye bağırasım geldi

Ohaaaa demek istiyorum :D Süpermiş bilgilendirme için teşekkürler bu akşam bi deniyim :D
  • youtube ta ki elemanların birkaçı, videoda kenarlarda çıkan beyaz çizgi ve kısa repliklerden şikayetçi... ama yine de bir denemek lazım.... I'll be back!!

2:36 yı izleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 10 Mart 2011; 22:12:08 >

• 7/24 oynancak diye birşey yok kenarda durcak arada çıkartcan oynıycan arkaşlarla eş dostla daha ne bekliyorsunuzki.
  • Zaten Wii yi alıp bir ay sonra kenara koymayan mac kisi var ki aramaz da. Arada yeni oyun çıkınca biraz oynanır sonra gene koy kenara

Move ornegi de vermeyin casual oyunlarda gMepad yerine vibratorle oynayanın olduğunu zannetmiyorum
  • Resimler temsili olabilir.

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

• quote:

Resimler temsili olabilir.

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

adam akilli star wars oyunu cikarabilirlerse eger satildiginin bir 2 kati daha xbox+kinect satar amerikada.

aman tanrim yoksaa yoksaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 14 Mart 2011; 0:50:31 >

• fps var dediler geldik
    your shape revolved çok ilgimi çekiyor ama öğrencide nerde para
  • +1986
    quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

PS3 cephesinde Move ve 3D artık nerdeyse bir standard haline gelmiş EX oyunları için,Microsoft cephesinde ise hala 5 yaş altı oyunlar yapmaya devam ediyorlar,yazık gerçekten çok yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Gözünüz aydın ShopTo.Net'e göre Spec Ops The Line Kinect uyumlu olcak!
     Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

Süper

işte olursa bu süper olur oan bir kinect alırım

• Ya ShopTo.Net'te demiş ki Kinect Star Wars 6 Mayıs 2011'de çıkış yapıcak. Ön Sipariş fiyatı da 45 Pound.
  • Yoostar 2 yi deneyen yok mu hiç gerçekten videolardaki gibi mi öyleyse süper
  • @ ooO RACE Ooo

ben denedim, kesinlikle videodakiler gibi değil... çok daha düşük görüntü kalitesi ve kenarlarda oluşan pixelleride sayarsak, trailerda ki görüntü ile yakından uzaktan alakası yok. çok eğlenceli repliklerde yok, tek tük. uzun olan repliklere yetişmek için ise sağlam bir ingilizce şart. fakat yaratıcılığınızı konuşturup farklı şeyler deneyerek bi müddette olsa eğlenebiliyorsunuz. sonrasında sıkmaya başlıyor. oynamasanız da olur yani....
  • teşekkürler.
  • Spec ops ağustos ayında çıkıyor kinecti satanlar geri alacaklar star wars da gelecek
  • kinect satılırmı ya candır canan dır kinect

• Kinect’in yenilikçi oyun yapısına uygun geliştirilen eğlence oyunu
    Hayvanınızı istediğiniz şekilde kişiselleştirin, ister ejderhaya benzetin isterseniz pembe ve mavi beneklerle süsleyin.

*Yetenek Show’larına katılın ve Hayvan terbiyecisi sıralamasında yükselin.

*Gerçek hayattaki gibi hayvanınızla ilgilenin, uyutun, besleyin özel etkinliklere katılın.

*Saklambaç, boyama, banyo zamanı ve daha birçok farklı oyunda hayvanınızla birlikte eğlenin.

*Hayvanınıza komutlar vermek için ses tanıma sistemini kullanın.

*Hayvanınızla birlikte fotoğraflar çekin.

__________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 25 Mart 2011; 14:22:17 >

• quote:

/>

Kinect’in yenilikçi oyun yapısına uygun geliştirilen eğlence oyunu
    Hayvanınızı istediğiniz şekilde kişiselleştirin, ister ejderhaya benzetin isterseniz pembe ve mavi beneklerle süsleyin.

*Yetenek Show’larına katılın ve Hayvan terbiyecisi sıralamasında yükselin.

*Gerçek hayattaki gibi hayvanınızla ilgilenin, uyutun, besleyin özel etkinliklere katılın.

*Saklambaç, boyama, banyo zamanı ve daha birçok farklı oyunda hayvanınızla birlikte eğlenin.

*Hayvanınıza komutlar vermek için ses tanıma sistemini kullanın.

*Hayvanınızla birlikte fotoğraflar çekin.

__________________________________________________________________________________________________

Bunu görüpte kinectimals alan nedir :D

• arkadaşlar yoostar 2 you aldım 4-5 sahne oynayıp kapattım attım bi kenara. oyun fena değil şimdi hakkını yemeyim fazla ama biraz zor bence. iyi düzeyde ingilizce biliyorum ona rağmen zorlandım oyunda. ayrıca arka sahne aynı olmuyor yani bayaaa heves edip aldım oyunu ama açıkcası hayal kırıklığına uğradım...
  • arkadaşlar ilk sayfadaki "piyasadaki kinect oyunları" listesi hala güncel mi, bi değişiklik varmı? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

arkadaşlar ilk sayfadaki "piyasadaki kinect oyunları" listesi hala güncel mi, bi değişiklik varmı? teşekkürler

hala güncel, o oyunlara bir tek YOOSTAR 2 oyunu eklendi o kadar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.