Şimdi Ara

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
42.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler ; ) yeni oyun çıkarsa haberleşelim buradan. özellikle star wars ve child of eden'ı bekliyorum.
  • Yaa Merak ettiğim bişey var acaba MJ:The Experience'in Kinect Versiyonunda ne gibi farklar olucak mesela oynanış ?
  • arkadaşlar,

merak ettiğim birşey var. kinect ile birlikte oynayabileceğimiz 3D destekleyen oyun var mı ?

aslında, bu sorudan önce "Xbox 360 için 3d destekli oyun var mı?" ve "xbox 360 3d destekliyor mu?" gibi soruları sormak lazım ama cahilliğimi affedin...

xbox , hdmi 1.4 destekliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

arkadaşlar,

merak ettiğim birşey var. kinect ile birlikte oynayabileceğimiz 3D destekleyen oyun var mı ?

aslında, bu sorudan önce "Xbox 360 için 3d destekli oyun var mı?" ve "xbox 360 3d destekliyor mu?" gibi soruları sormak lazım ama cahilliğimi affedin...

xbox , hdmi 1.4 destekliyor mu ?

Xboxda 3d oyunlar var Black Ops - Crysis 2 benim bildiklerim ama kinect için çıkmadı sanırım.

----------

Brunswick Pro Bowling oyununu deneyen var mı ??
  • Arkadaşlar yeni oyunlar gelicek gibi

1-kung fu panda 2

Videonun sonunda görüldüğü gibi çıkacak platformlar kısmında kinect for xbox 360 yazıyor

2-Virtua tennis 4

• sonunda kinecte bir tenis oyunu geliyor top spin den bekliyordum ama virtua tennis yaptı. şiddetle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

sonunda kinecte bir tenis oyunu geliyor top spin den bekliyordum ama virtua tennis yaptı. şiddetle bekliyorum.

Aynen. Virtua Tennis serisini arcade olduğu için zaten çok seviyordum. Kinect desteğiyle de gelmesi çok iyi olacak...
  • Michael Jackson The Experience için bir kaç oynanış Videosu buldum....

http://www.youtube.com/watch?v=XHdiSV8Bqtg

http://www.youtube.com/watch?v=u2Ftc7W7f6A&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=qdRs1Y55pL0&feature=relmfu

Sizce Nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyDro-X-GEN -- 10 Nisan 2011; 12:38:16 >

• silüet olayını your shapeten çalmış diyeceğim ama o da ubisoftun oyunu. güzel olmuş. oynanışta cidden zor olacak anlaşılan. ama izlerken insanın oyunu alası geliyor. şarkı söyleme olayını bilmiyordum, hem dans edip hem şarkı söylersek, işin içinden çıkamayız sanırım. kısacası denenmesi gerekiyor.
  • Evet arkadaşlar UFC PERSONAL TRAINER videosu çıkmış buyrun

Yazın bol bol bunla uğraşırım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Doit

Evet arkadaşlar UFC PERSONAL TRAINER videosu çıkmış buyrun

Yazın bol bol bunla uğraşırım artık

Anladığım kadarıyla sadece training yapılıyor. Normal dövüş olmadıktan sonra çok iyi olacağını sanmam...

• Maykıl Ceksın sahnede arkadaşlar, acaba mikrofon gerekiyor mu yoksa kinect mikrofonunu mu kullanacak? Bende rock band mikrofonu gerçi ses açıkken kinect sesimizi zor yakalayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Maykıl Ceksın sahnede arkadaşlar, acaba mikrofon gerekiyor mu yoksa kinect mikrofonunu mu kullanacak? Bende rock band mikrofonu gerçi ses açıkken kinect sesimizi zor yakalayabilir...

Sadece dans olayı yok mu? Yoksa şarkı da mı söyleyeceğiz? Eğer öyle olsa bile bence kinectin mikrofonuyla oynanır...
  • epeydir güncellememiştim başlığı.
    tüm gelmiş ve gelecek oyunlar ilk mesaja eklenmiştir.
  • Michael Jackson The Experience'a biraz baktımda fena gelmedi. Akşama daha detaylı oynarım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Michael Jackson The Experience'a biraz baktımda fena gelmedi. Akşama daha detaylı oynarım sanırım.

oynanış hakkında bilgi verebilir misin? dance central'le arada çok fark var mı
  • Bende biraz oynayabildim.2 mod var oyunda;biri sadece dans,diğerinde hem dans ediyorsun hemde şarkı söylüorsun.Bayağı eğlendim Billie Jean'de.Mikrofona gerek yok,kinectin kendi mikrofonunu kullanabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar bu maykıl çeksın da kontrol nasıl iyi algılıyormu kinect
  • PowerUp Heroes
     Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: MiC

PowerUp Heroes
     Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

Trailerı berbat ama oyun belki idare eder çıkabilir. Fazla birşey beklememek lazım...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.