Bildirim
Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bence biz yürümediğimiz sürece sıkıcı olur en azından bir şekilde yürümeyi de halletmelilerdi kinecte mesela ben file yaklaşmak istesem yaklaşamacım ve hep topu takip etcekse karakter sıkıcı olur hep vurursun ki -
Virtua Tennis 4'ü deneyen varsa yorum yazabilir mi? -
-
wipeout arcade olarak mı çıkacak acaba, doritos crash course a çok benziyor çünkü, cidden çok eğlenceli bir oyun gibi duruyor. umarım demosu çıkarda deneyerek alırız... -
Aynen eğlenceli bi oyuna benziyo Tabi inşallah algılamada sorun yaratmaz
-
Wipeout tam kinectlik gibi duruyor ama dediğiniz gibi inşallah lag yapmaz. Bir de arcade olarak gelmezse tadından yinmez... -
Virtua Tennis 4 çıktığı için çıkmış oyunlar arasına eklenmiştir. -
Virtua Tennis 4 denedim dün
oyunu normal oynadım sonra kinect le denedim kinecle oynarken servis atarken sadece adamımız gözüküyor sonrasında ekranda elimiz ve raketimiz gözüküyor topun gittiği göne otamatik gidiyor adamımız (elimiz) güzel olan vuruşları istediğimiz yöne atabiliyoruz görüş açısı bence yeterli birde topa vurma zamanı çok önemli erken hareket edersek top havaya dikiliyor geç haraket edersek topa vuramıyoruz grafik olarak zaten güzel bir oyun kinect oynayışı da güzel oyunu en kolayda oynadım zorluk seviyelerinde ne olur bilmem ama kinect ile çok oynanırsa bir süre sonra raketi tuttuğumuz el diğerinden daha uzun olacak gibi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: marjinaltr
Virtua Tennis 4 denedim dün
oyunu normal oynadım sonra kinect le denedim kinecle oynarken servis atarken sadece adamımız gözüküyor sonrasında ekranda elimiz ve raketimiz gözüküyor topun gittiği göne otamatik gidiyor adamımız (elimiz) güzel olan vuruşları istediğimiz yöne atabiliyoruz görüş açısı bence yeterli birde topa vurma zamanı çok önemli erken hareket edersek top havaya dikiliyor geç haraket edersek topa vuramıyoruz grafik olarak zaten güzel bir oyun kinect oynayışı da güzel oyunu en kolayda oynadım zorluk seviyelerinde ne olur bilmem ama kinect ile çok oynanırsa bir süre sonra raketi tuttuğumuz el diğerinden daha uzun olacak gibi :)
Süper o zaman
-
-
-
power up heroes ve rise of nightmares cover eklenmiştir.
joyce84'e teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: digitbook
power up heroes ve rise of nightmares cover eklenmiştir.
joyce84'e teşekkürler...
-
Cabelas.Dangerous.Hunts kinect desteklimiydi bu oyun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
Cabelas.Dangerous.Hunts kinect desteklimiydi bu oyun ?
Hayır değil. En azından Gamespot incelemesinde hiç bahsedilmemiş. Site de 6 vermiş oyuna. Valla ben bu oyun serisini sevdiğimden denemeyi düşünüyorum... -
Ben 2010 U oynamıştım hoşuma gitmişti o da düşük puan almıştı -
Kung Fu Panda 2 piyasaya çıkmış
hatta internete düşmüş.
@digitbook
çıkmış oyunlara alabilirisin. -
Güzel konuymuş teşekkürler.
Kinect oyunlarının şu ana kadar birazı güzel bence birde farklılık yapmaları lazım.Zıplama eğilme gibi hareketlerin ötesine geçilmesi gerek bence. -
yoostaru denedim bugün ve bence hiç güzel diil zaten seni algılarken yanında biraz kare alan oluo ve onu filme koyunca güzel görünmüyo huhh diorum gerisini söylemiyince 4 yıldız aldım tek bir flimden sonra kapadım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X