Şimdi Ara

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
42.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arcade olarak mı geliyor, bir öğrenemedik şu olayı... Kutulu oyun alma hastalığı var bende
  • kutulu orj xbox360 oyunu arcade ile alakası yok 40 kusur ach var
  • beyler ben yeniyim acaba arkade oyun ne oluyor açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Kung Fu Panda 2 piyasaya çıkmış
    hatta internete düşmüş.

@digitbook
    çıkmış oyunlara alabilirisin.

panda 2 çıkmışlar listesine alınmıştı, teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

beyler ben yeniyim acaba arkade oyun ne oluyor açıklayabilir misiniz?

Selamlar,

Arcade oyun Xbox Livedan download ederek oynayabileceğin oyun anlamına geliyor. Tabi belli bir microsoft point karşılığında ( indirimde değilse 1200 ). Bu puanları da Xbox Live üzerinden alabildiğin gibi başka sitelerden alıp hesabına yüklyebiliyorsun.

İyi oyunlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DehaCaman

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

beyler ben yeniyim acaba arkade oyun ne oluyor açıklayabilir misiniz?

Selamlar,

Arcade oyun Xbox Livedan download ederek oynayabileceğin oyun anlamına geliyor. Tabi belli bir microsoft point karşılığında ( indirimde değilse 1200 ). Bu puanları da Xbox Live üzerinden alabildiğin gibi başka sitelerden alıp hesabına yüklyebiliyorsun.

İyi oyunlar :D

Cok teşekkür ederim daha öğreneceğim Cook şey var anlaşılan :)
  • forza 4 ü heyecanla bekliyorum :)
  • Güzel bir oyun nasıl çıkmıyor anlamıyoum. Wii'den bir oyun çalsalar bari.
  • Valla ordan power up heroes,forza motorsport 4,star wars kinect bide rise of the nightmares dan bişiler bekliyorum gerisi tıraş gibi duruyor
  • Hulk Hogan's Main Event diye bir oyun geliyormuş. İlk önce oyundaulk Hogan'dan bir eğitim alcaz. Sonra bir yıldız olarak Amerikan Güreşi dünyasına gircez. Oyunda çok detaylı karakter kişiselleştirme, giriş, müzik, video seçenekleri olucakmış. Tag Team maçları ve 30'dan fazla combo olcakmış. Bu comboların bir çoğu Hulk Hogan'a ait.
    Birde ben Ubisoft'un Kinect'e çok oyun geliştirceğine inanıyorum. Çünkü hali hazırda Wii'den Kinect'e port edebilceği güzel oyunları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Ghost Recon : Future Soldier listeye eklenebilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldier_Kinect_Uyumlu_Olacak-15919.htm

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

Oba harika bir haber

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Ghost Recon : Future Soldier listeye eklenebilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldier_Kinect_Uyumlu_Olacak-15919.htm

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları

listeye eklendi, teşekkürler...

• 7 hazirana kadar kinectim geliyor bi aksilik olmazsa Kontrol benim
  • Sanırım Powerup heroes bize özgürlük tanımıyor aşağıda yapmamız gerekn hareketleri gösteriyo sanki özür takılamıyosak ben almam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 4 Haziran 2011; 11:28:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Sanırım Powerup heroes bize özgürlük tanımıyor aşağıda yapmamız gerekn hareketleri gösteriyo sanki özür takılamıyosak ben almam :D

Zaten combolu bir oyunda belli hareketler olması lazım bak zaten harici özgür. Ayrıca Split/Screen moduu varmış süper bir haber.

• quote:

Sanırım Powerup heroes bize özgürlük tanımıyor aşağıda yapmamız gerekn hareketleri gösteriyo sanki özür takılamıyosak ben almam :D

sanırım yapabileceğin hareketler aşağıda gösteriliyor istediğini seçmekte özgürsün.onun dışında ne gibi bir özgürlük olabilirki

• quote:

Orijinalden alıntı: enexenes

quote:

sanırım yapabileceğin hareketler aşağıda gösteriliyor istediğini seçmekte özgürsün.onun dışında ne gibi bir özgürlük olabilirki

Yakınlaşma, yana kayma gibi. Ayrca dediğim gibi öyle insanüstü yetenekler belli hareketlere atanmalıydı.

• Sonunda aldım kinecti salı günü abim getiricek. Günler geçmez oldu birden.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.