Bildirim
Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arcade olarak mı geliyor, bir öğrenemedik şu olayı... Kutulu oyun alma hastalığı var bende -
kutulu orj xbox360 oyunu arcade ile alakası yok 40 kusur ach var -
beyler ben yeniyim acaba arkade oyun ne oluyor açıklayabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: joyce84
Kung Fu Panda 2 piyasaya çıkmış
hatta internete düşmüş.
@digitbook
çıkmış oyunlara alabilirisin.
panda 2 çıkmışlar listesine alınmıştı, teşekkürler.... -
quote:
Orijinalden alıntı: mbs02
beyler ben yeniyim acaba arkade oyun ne oluyor açıklayabilir misiniz?
Selamlar,
Arcade oyun Xbox Livedan download ederek oynayabileceğin oyun anlamına geliyor. Tabi belli bir microsoft point karşılığında ( indirimde değilse 1200 ). Bu puanları da Xbox Live üzerinden alabildiğin gibi başka sitelerden alıp hesabına yüklyebiliyorsun.
İyi oyunlar :D -
quote:
Orijinalden alıntı: DehaCaman
quote:
Orijinalden alıntı: mbs02
beyler ben yeniyim acaba arkade oyun ne oluyor açıklayabilir misiniz?
Selamlar,
Arcade oyun Xbox Livedan download ederek oynayabileceğin oyun anlamına geliyor. Tabi belli bir microsoft point karşılığında ( indirimde değilse 1200 ). Bu puanları da Xbox Live üzerinden alabildiğin gibi başka sitelerden alıp hesabına yüklyebiliyorsun.
İyi oyunlar :D
Cok teşekkür ederim daha öğreneceğim Cook şey var anlaşılan :) -
forza 4 ü heyecanla bekliyorum :) -
Güzel bir oyun nasıl çıkmıyor anlamıyoum. Wii'den bir oyun çalsalar bari. -
Valla ordan power up heroes,forza motorsport 4,star wars kinect bide rise of the nightmares dan bişiler bekliyorum gerisi tıraş gibi duruyor -
Hulk Hogan's Main Event diye bir oyun geliyormuş. İlk önce oyundaulk Hogan'dan bir eğitim alcaz. Sonra bir yıldız olarak Amerikan Güreşi dünyasına gircez. Oyunda çok detaylı karakter kişiselleştirme, giriş, müzik, video seçenekleri olucakmış. Tag Team maçları ve 30'dan fazla combo olcakmış. Bu comboların bir çoğu Hulk Hogan'a ait.
Birde ben Ubisoft'un Kinect'e çok oyun geliştirceğine inanıyorum. Çünkü hali hazırda Wii'den Kinect'e port edebilceği güzel oyunları var. -
Ghost Recon : Future Soldier listeye eklenebilir.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldier_Kinect_Uyumlu_Olacak-15919.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Future_Soldier_Kinect_Uyumlu_Olacak-15919.htm
Oba harika bir haber
-
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
listeye eklendi, teşekkürler...
-
7 hazirana kadar kinectim geliyor bi aksilik olmazsa Kontrol benim
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: enexenes
quote:
Orijinalden alıntı: emrenass
Sanırım Powerup heroes bize özgürlük tanımıyor aşağıda yapmamız gerekn hareketleri gösteriyo sanki özür takılamıyosak ben almam :D
sanırım yapabileceğin hareketler aşağıda gösteriliyor istediğini seçmekte özgürsün.onun dışında ne gibi bir özgürlük olabilirki
Yakınlaşma, yana kayma gibi. Ayrca dediğim gibi öyle insanüstü yetenekler belli hareketlere atanmalıydı.
-
Sonunda aldım kinecti salı günü abim getiricek. Günler geçmez oldu birden.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X