çukulata meyvedir arkadaşım, kako ne? meyve, ağaçta yetişen şeye ne denir? meyve denir demek ki çukulata meyvedir. Çukulataya sebze diyenin ben alnını garışlarımm!!!
Orjinalden alıntı: MuSoniC kako ne? meyve, ağaçta yetişen şeye ne denir? meyve denir demek ki çukulata meyvedir
Çikolata'yı öyle bir katagoriye sokamazsın, kakaoyu sokarsın. Onun da meyve mi sebze mi olduğunu bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Çikolata'yı öyle bir katagoriye sokamazsın, kakaoyu sokarsın. Onun da meyve mi sebze mi olduğunu bilmiyorum.
hayır sokarım
asıl "kola çaymıdır kahvemi?" diye başlık açman lazımdı.
quote:
Orjinalden alıntı: devrim_35
quote:
hayır sokarım
quote:
Orjinalden alıntı: Tokyofatsa
tatlı demekki meyve
çikolata normalde acı sütle tatlanıyo demekki mp3 player
Ulan ne mantıktır yaf.Ozaman Ekmek de Tahıldır.Nede olsa Buğdaydan yapılıyor.
ozaman karpuz ve kavun sebze
quote:
quote:
hayır sokarım
Sokamassın Çünkü çikolata kakaodan yapılır... Kakao yu meyve yada sebze olarak ayırabilirsin. Senin bu sorun ekmek sebze midir meyve midir sorusuyla nerede ise aynı...
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
protista
quote:
quote:
hayır sokarım
Hadi kafan basmıyor, bari iddia etme. Puding, hayvansal gıda mıdır bitkisel mi? Sen bunu da süper bir kategoriye sokarsın artık...
Çikolata bir yaşam tarzıdır.
Sebze pek sevmem, çikolata pek bi severim bu sebeptendir ki çikolata kesinlikle bir sebze değildir.
Şaka bir yana Banner'ın yoruma +1, fasulyeden saymayın ltf.
bu ne sacma bi sorudur? Akil var mantik var sen bunu tartisa bilecek kadar kapasiten dusukse Allah akıl fikir versin