Şimdi Ara

Cikolatadan cikan bocek dilini soktu / hangi marka bu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mynet.com/haber/guncel/isirdigi-cikolatadaki-bocek-dilini-soktu-1914184-1?yorumPage=6#yorum

Antalya’da eczanede tekniker olarak çalışan Ömer Altınbaş’ın yediği çikolatadan çıkan böcek, dilini soktu.
    Önceki akşam 3.5 yaşındaki kızına çikolata alan Ömer Altınbaş, eve geldiklerinde çikolatayı önce kendisi ısırdı.

Bu sırada dilinde acı hisseden Altınbaş, çikolatayı bıraktı. Çikolata içinde böcek olduğunu fark eden Altınbaş’ın dili bir süre sonra şişmeye başladı. Konuyla ilgili doktor raporu alan Altınbaş, firma yetkililerine şikayetini belirtti.

Firma yetkililerinden özür maksadıyla 5 paket çikolata getirilmesine içerleyen Altınbaş, "O çikolatayı kızım da ısırabilirdi, şans eseri ilk ben yedim. Ya böcek zehirli çıksaydı. Benim tepkim firma yetkililerine. Özür maksatlı bana 5 paket çikolata getirmişler. Konuyu yargıya taşıyacağım" dedi.

• Çikolatadan böcek nasıl çıkar önceden açılmış mıymış neymiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 8 Temmuz 2015; 18:46:04 >
  • çikolatada antep fıstıklı ülker goldena benziyor biraz canım çekti
  • İyide havasız ortamda o böcek çikolatanın içinde iki büklüm nasıl durmuş ya....
  • Bu olay USA'de olsaydı firma gün yüzü göremezdi.
  • Böcek nasıl canlı kalabiliyor içinde,değişik bir olay.
  • yaw he he denilecek olay.
    çikolatanın içinde boşluk yok ki zaten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Markasını bilsem bir daha yemem. Ama bilinmedigi icin hic bir cikolatayi yememeyi goze alamiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Bu olay USA'de olsaydı firma gün yüzü göremezdi.

Usa değil Abd.

• Hangi marka olduğunu bilen yok mu?hiçbir yere de yazmamışlar en Son adamı arayıp soracam hangi markaydı diye

• __BadblooD__ kullanıcısına yanıt
    Hocam amerikayı çok abartıyorsunuz abd de toplu bir zehirlenme olmadığı sürece çokta birşey yapılmıyor tabi kurallar ülkemizden biraz daha sıkı

• Türü Forficula auricularia

Türkiye'de Kulağakaçan olarak biliniyor.
  • Aslında bu gibi durumlarda acimadan firmayi teşhir edeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.