Şimdi Ara

[Çıktı] Pspde Flash Oyun Çalıştırmak Ve Flash Oyunların Linki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Psp yi kırdırmadan önce çok fazla oyun problemi çekerdim
    Mağazalardan aldığım 3-4 umd oyunla geçinirdim onlarıda en az 10-20 kez bitirmişimdir :)
    Neyse bu şeyler geçmişte kaldı
    Psp kırdıktan sonra acaba orjinal firmware (yani kırılmamış) psp lerde oyun çalışırmı diye çok aradım
    Baktımki bazı arkadaşlar emulator flash oyunlar çalıştırıyormuş
    Şaşırdım o zamanlar neden bulamadım diye
    Daha sonra baya bi inceledim adamlar o kadar hacklemişki artık bazı iso oyunlarını psp kırık değilken bile çalışıyor (eğer biraz daha bunun üzerinde durursam paylaşıcam )
    Neyse konumuza dönelim

Flash oyun nedir?
    Bilirsiniz kraloyun gibi sitelerde oynanan küçük oyunların genel adı flash oyundur
    Bu oyunları küçükken hiç bıkmadan oynardınız ve eğlenirdiniz (ben zaten hastasıydım :D )

Peki bu nasıl çalışacak ?

Evet arkadaşlar flash oyunlarımızı pspnin anadizinine atıyoruz (İsterseniz konunun altında 20 oyuna yakın pspyi kastırmayan flash oyunlarımı indirebilirsiniz )

Daha sonra Pspnin internet browserine girip adres çubuğuna şunları yazıyoruz:
    file:///İstediğiniz oyunun ismi.swf
    Bu kadar :)

Ha peki ben bunları hep böylemi çalıştırıcam ?
    Tabiki hayır Bu kodu yazdıktan sonra add to bookmarks diyin (yani favorilere ekle ) ve ordan çalıştırın

Peki senin beğendiğin flash oyunlar nerde ?

Arkadaşlar dediğim gibi bu flash oyunlar pspye uyarlanmış ve kastırmaz
    Arşivimdeki oyunlar:
    Pspye özel pacman
    Helikopter (hani bir tuşa basıyorsunuz yükseliyor duvarlara çarpmamaya çalışıyorsunuz ondan )
    Pspye özel tetris
    Ve çok daha eğlenceli bir sürü oyun

Link: Burdan indirin

Şifre : Tyko

Not: Arkadaşlar bu flash oyunlar BÜTÜN psplerde çalışır isterse psp kırdırılmış yada kırdırılmamış olsun hepsinde çalışır :)

Oyundan kareler:
     [Çıktı] Pspde Flash Oyun Çalıştırmak Ve Flash Oyunların Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tykoking5434 -- 2 Temmuz 2012; 12:15:04 >

• İyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında custom firmware bence official firmware'den daha istikrarlı. Ciddiyim adamlar sürekli olarak sürümlerini güncelliyorlar ve daha da önemlisi yeni özellikler ekliyorlar. Örneğin ben pro firmware kullanıyorum. Gayet de memnunum. PSP bir kere bile CRASH olmadı. Brick zaten olmaz kalıcı sürüm kullanmıyorum. Geçici çoğu arkadaşın yüzünü ekşitse de gayet güzel ve en önemlisi güvenli.

Şuana kadar birçok cfw veya HEN gördüm: m33, gen, tn, ME vs vs.. ama en iyisi tabiki de pro firmware bence adamlar işi cidden biliyorlar. şuan pro-c sürümü üzerinde çalışıyorlar ve bu c sürümü diğer cfwlerden ve diğer pro(a,b) sürümlerinden çok farklı. Adamlar LAN oyunlarını Online olarak oynamamızı sağlayan bir firmware geliştiriyorlar. Yani Garena veya Hamachi programlarıyla PC de oynadığımız oyunlarla aynı mantık. Cidden büyük düşünüyorlar. Takdir ediyorum. PSP artık öldü diyen arkadaşlara da burdan gülüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Aslında custom firmware bence official firmware'den daha istikrarlı. Ciddiyim adamlar sürekli olarak sürümlerini güncelliyorlar ve daha da önemlisi yeni özellikler ekliyorlar. Örneğin ben pro firmware kullanıyorum. Gayet de memnunum. PSP bir kere bile CRASH olmadı. Brick zaten olmaz kalıcı sürüm kullanmıyorum. Geçici çoğu arkadaşın yüzünü ekşitse de gayet güzel ve en önemlisi güvenli.

Şuana kadar birçok cfw veya HEN gördüm: m33, gen, tn, ME vs vs.. ama en iyisi tabiki de pro firmware bence adamlar işi cidden biliyorlar. şuan pro-c sürümü üzerinde çalışıyorlar ve bu c sürümü diğer cfwlerden ve diğer pro(a,b) sürümlerinden çok farklı. Adamlar LAN oyunlarını Online olarak oynamamızı sağlayan bir firmware geliştiriyorlar. Yani Garena veya Hamachi programlarıyla PC de oynadığımız oyunlarla aynı mantık. Cidden büyük düşünüyorlar. Takdir ediyorum. PSP artık öldü diyen arkadaşlara da burdan gülüyorum :)

Arkadaşım bende pro-b9 kullanıyorum bir kere bile brick hata verdiğini görmedim ve dediğin gibi en güzeli pro versiyonlarıdır :)

• Konu güncel...
  • Super smash flas 2 çalışıırmı 90 mb oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2'de kaydedilen oyun videoları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.