Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 - (Ücretsiz) Nintendo Wii ve PC Eski Oyun DVD'leri (Orjinal Değil) - Satın Al 28 Ocak 2025 19:44 1 1 - (Ücretsiz) Nintendo Wii ve PC Eski Oyun DVD'leri (Orjinal Değil) - Zamanında çipli Wii'de oynamak için kendi yazdırdığım oyun dvd'leri çıktı dolabımdan. Epey bi oyun var. Bilindik hit oyunlar genelde. Çöpe atacaktım fakat isteyen biri olursa diye buraya yazayım dedim. Orjinal değiller ama başka yazacak yer bulamadım. Ankara içi elden gelip alabilirsiniz ya da alıcı ödemeli kargo yapabilirim.Ayrıca tahmini 2006-2010 arası çıkan bir miktar PC oyun dvd'leri de mevcut. Cd çantasında duruyor o şekilde verebilirim onları da. Artık cd-dvd devri kalmadı ama belki eski laptop'ında vs oynamak isteyen olabilir :) Crysis, Grid, Prince of Persia, COD MW, PES 5-6 gibi oyunlar var. İsteyene tüm oyun isimlerini yazabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün - (Ücretsiz) Nintendo Wii ve PC Eski Oyun DVD'leri (Orjinal Değil) - - USB Çoklayıcı (1xUsb3.0 + 3xUsb2.0) Güç Butonlu [SIFIR] - --- Logitech Direksiyonlarınızı PS4'te Kullanın (G27, G25, DFGT, Momo, G920) (Force Feedback'li) --- - Skater XL + Ratchet&Clank (Türkçe) (PSN Hesap) -