Şimdi Ara

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
26
Favori
145.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Helal.

• Konu malum insanlardan ve spoiler mesajlarından temizlenmiş elinize sağlık.

• T2 sanırım arkadaşlara yamayı yayınlarsanız evinize kız istemeye geliriz demişler xdddd

tek açıklaması bu olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halorandal -- 29 Ekim 2020; 21:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

fark etmedim, ne sordun?

''Yanlış anlamayın, kapatılan RDR2 konularının birisinde vatandaşın biri ücretli yamaya karşı çıkanlar için 'gözleri kör olsun' diyerek beddua ediyordu. Merak ediyorum o siz miydiniz? Avatarları benzetmiş olabilirim, bu yama kavgalarıyla filanda alakam yok ama cidden merak ettim.''

Diye sormuştum ama nedense fişiniz çekilmiş. [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) 

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

reis 3-4 saat önce bir video atmışsın rdr2 türkçe yama ile ilgili başarabildin mi oyunu açmayı bir sürpriz gelir mi senden tıpkı mafia 1 gibi , bizim gibi adamlara oynatmayı sağlıyorsunuz ya allah razı olsun

• Adam konunun ve bölümün anasını ağlattı "nedense fişiniz çekilmiş" diyorsun. Hiç mi görmedin ortalığı nasıl karıştırıyor.

Neyse, umarım ön-ban'dır ve daha uzun ceza alır... Yıldık artık yeter be!

• Oyunun tamamı ne zaman cevrilcek sadece birinci bölüm ixin cevrilsin demedik.Ne gerekirse yapalim tamami cevrilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bir temizlik olmuşta geç kalmadınız mı yönetici bey? Adamlar kaç gündür karıştırıyor konuyu kaç kez şikayet ettik. Hakaret eden mi salak salak spoiler veren mi ararsın. Bu arada ellerinize sağlık umarım sorunları en kısa sürede aşıp oyunun tam ve az hatalı sürümüne erişiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

''Yanlış anlamayın, kapatılan RDR2 konularının birisinde vatandaşın biri ücretli yamaya karşı çıkanlar için 'gözleri kör olsun' diyerek beddua ediyordu. Merak ediyorum o siz miydiniz? Avatarları benzetmiş olabilirim, bu yama kavgalarıyla filanda alakam yok ama cidden merak ettim.''

Diye sormuştum ama nedense fişiniz çekilmiş.  

Alıntıları Göster

Ta kendisi. Hatta kurduğu cümle tam olarak "gözleriniz kör olsa da bir daha göremeseniz"

Sadece bu konuda değil, bütün konularda bu şekilde konuştuğu, insanlara hakaret ettiği ve konuları sabote ettiği için banlanıyor. Asıl sorun bunun hala sınırsız çizilmemesi..

• Bazı arkadaşlar Türkçe yama işini devlet yönetmek ile bir tutuyor galiba, ellerine sağlık kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Ta kendisi. Hatta kurduğu cümle tam olarak "gözleriniz kör olsa da bir daha göremeseniz"

Sadece bu konuda değil, bütün konularda bu şekilde konuştuğu, insanlara hakaret ettiği ve konuları sabote ettiği için banlanıyor. Asıl sorun bunun hala sınırsız çizilmemesi..

Alıntıları Göster

... Yalan yok aslında biraz emindim o olduğundan ama amacım birazda yediği haltı yüzüne vurmaktı. Elinden bir şey gelmeyince soluğu bedduada alan aciz bir insan. Neyse daha fazla boş yere kirletmiş olmayayım şimdi burayı.

• Arkadaşlar gözünüzü seviyim böyle adamlarla tartışmayın. Ellerine sağlık emek verip bir şeyler ortaya koymaya çalışan dostların. Bunların zoruna gider tabi yama çıkacak diye tutuştu hepsi. Ben makine çevirisini sonuna kadar destekliyorum. O milleti kandırıp aylarca umutla bekleten hıyarlarada geçmiş olsun artık makine vb idare edecez önemli değil. Son zamanlarda heryerleri farklı oynuyordu malum çevirmenlerin. Bu translate yama dahada gelişecek umarım yapay zekalar ile.

Ayrıca malum grup Türk oyun dünyası sizlerin RDR2 kazığını unutmayacak.

• Görün görün forum ahalisi ben kişiyi bile hedef almadan laf/söz yazdım diye en az 1 hafta ban yiyorum bu herifler o kadar kişisel hakaret ediyor 1 gün ban yiyor.

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)
  • geçici uzaklaştırma bu forum da yenisin galiba yazdıkları yorumlara göre sınırsız ban ya da daha fazla süre uzaklaştırma alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

çok da fifi... ne de mühim adammışsın bee...

Bu arkadaş Dark Souls 2 çevirdim ama kendime saklayacağım diyen vatandaş değil mi?

Allah aşkına oynayacağımdan değil ama biri DS 2'yi de makine ile çevirsin de hem millet faydalansın hem de bu arkadaşın gözüne haftalarca uyku girmesin. [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bu arkadaş Dark Souls 2 çevirdim ama kendime saklayacağım diyen vatandaş değil mi?

Allah aşkına oynayacağımdan değil ama biri DS 2'yi de makine ile çevirsin de hem millet faydalansın hem de bu arkadaşın gözüne haftalarca uyku girmesin.  

Alıntıları Göster

Sıkıntılı birisi sanırım.

Yazık.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.