Şimdi Ara

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
530
Cevap
26
Favori
145.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Bu mesaj silindi.

yalandan yere iş yapmayın kim takar bizim türkçe yama yapmamızı artık bırakın bu işleri lutfen

• evohan kullanıcısına yanıt

Takanı ben gördüm sizi bilmem...

• take2 nun yama kaldırttığına inananlar var hala [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) 

• Skywalkerx kullanıcısına yanıt

aynen koca firma Türkçe yamayla uğraşıyor [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) 

• karapati o değilde senın yamayı dos ee ye uyarlamayı bitiremediler [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)  haklarını kaçtan verdin dos un [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)  @KarapathiaN

• devam edecek mı etmıcekmı ona goren satın alacam :D

• evohan kullanıcısına yanıt

Gördüm diyorum GÖRDÜM!! Sana yalan borcum var ki bana yalancı diyebiliyorsun...

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt

Hocam yama pek stabil çalışmadığı için sırf üzerinde çalıştığımız yama için almanızı önermem. Ancak oyuna gömülü bir yama çıktığında almanızı önerebilirim. Olası bir tool çıktığında oyuna import ederek çok daha güzel, kullanışlı bir yama çıkarabiliriz veya Anonymous grubu yamayı yayınlayabilirse.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.