Iphone 3gs ilk ciktigi hafta ingiltereden aldim, O2 ya kilitliydi, turkiyeye geldigimde 3.0.1 versiyondu, jb ve unlock yaptim, sorun cikmadi. Bu hafta update etmeye karar verdim, zaten unlock u devam eder saniyordum, update ettim, jb ve unlock gitti, vodafone hattimla ortada kaldim.
Tam olarak anlayamadim ama galiba iphone eski oldugu icin yeniden unlock yapabilirim diye anladim, yazilanlari. Unlock yapabilirmiyim? Yapilabiliyorsa, bunun anlatildigi bir link verebilirmisiniz?
bildiğim kadarıyla cydia cihazın ssh kaydını alıyor sonra onu kullanarak downgrade yapabiliyorsunuz, detaylarnı bilmiyorum.. fakat 3.1.3 için unlock yok baseband yükseldiği için.. jb yaparsınız ancak..
Linkleri hatırlamıyorum ama SHSH cydia kaydı diye arattır bişeyler bulursun. Eğer cydia da SHSH kaydın varsa eski versiyona geri dönebilirsin yoksa maalesef sende beklicen.
Downgrade yapmadan unlock ve JB yapamazsın.
Keşke upgrade etmeseydin.
kardeş teknoloji birikimin yok ise bide cihaz yurt dışından almışsan jb yi şahsen önermem. ilk bakışta bazı şeyler güzel olabilir ama ilerde cihazın yavaşlaması çökme sorunu, güvenlik açıgı gibi sorunlar zuhur edebilir, benve jb den önce iyi bir araştır.
Arkadaşlar ne zaman kırılıcak bu ya ipod olarak utanıyorum elimde gezdirmeye dalga geçiyolar arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: koray6852
Arkadaşlar ne zaman kırılıcak bu ya ipod olarak utanıyorum elimde gezdirmeye dalga geçiyolar arkadaşlar.
birde ipod touch daha ince ve arka kasası metal
ben ipod olarak da kullanamiyorum, oyle kullansam simdilik raziyim yine. Jailbreak yapmayi denerken olmayinca, orjinal restore yapmak zorunda kaldim, o zaman da simlock yuzunden O2 kart olmadan aktif olmuyor. O2 sim karti da kaybettigim icin ipod olarak bile kullanamiyorum. Bunun bir cozumu varsa yardimci olun lutfen
downgrade işlemi denedinmi? pek anlamam bu iphone teknik konusundan ama downgrade yapabilirsen belki sorunun çözülür. birde shsh kaydı varmış o kaydı aldıysan bir önceki versiyona yine kurtuluyormuş diye duydum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme