Kızılay maden suyunu al. plastik bardakta karıştır. Suratına sür. 1 saat beklet. sonra yıka. sonra da gül suyu sür suratına. ama bodoslama dalma görmemiş gibi. pamuğa dök, kibar kibar sür.
akşam yatmadan önce de yüzüne küçük sürprizler yap
Banyo yaparken ve yüzünü yıkarken dove sabun kullanmanı öneririm. Oldukça rahatlatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Poker in the Face
quote:
Orijinalden alıntı: blackrush
kil aldım şimdi nasıl hazırlıcaz ?
Kızılay maden suyunu al. plastik bardakta karıştır. Suratına sür. 1 saat beklet. sonra yıka. sonra da gül suyu sür suratına. ama bodoslama dalma görmemiş gibi. pamuğa dök, kibar kibar sür.
akşam yatmadan önce de yüzüne küçük sürprizler yap
Aldın kili uğraş şimdi 1 saat bekle falan, alsaydın clean&clear 2 dklik ısı vardi
Yaş 15 - 20 arasıysa bence ekstra bişi kullanmaya gerek yok her sabah yüzü bile yıkadıktan sonra geçiyo bi süre sonra. Ama yaş daha ileriyse o zaman doktor gereken kremi hapı veriyo
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Takip. Saçlar için ne diyorsunuz ? Denemediğim şampuan kalmadı.
Dermokil şampuan iyi geliyo yağlanmaya gerçekten farkediyor fakat saçları cansızlaştırıyor bunu da ekliyim...
quote:
Orijinalden alıntı: ~H!ddeN
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Takip. Saçlar için ne diyorsunuz ? Denemediğim şampuan kalmadı.
Dermokil şampuan iyi geliyo yağlanmaya gerçekten farkediyor fakat saçları cansızlaştırıyor bunu da ekliyim...
Head&Shoulders'ın mor renkli olanını al
Umarım işe yarar
şu yağlı saçlara bir çözüm yok mu arkadaşlar birde cildimde yağlı saçımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlanmaya ve kokmaya başlıyor
Ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum saçlarım hiç yağlanmıyor ve sertleşiyor sertleşince istediğim gibi elimle şekil veriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: plusC
şu yağlı saçlara bir çözüm yok mu arkadaşlar birde cildimde yağlı saçımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlanmaya ve kokmaya başlıyor
fazla yok ama yinede oluyor bilgiler için tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: plusC
Bioblas kullanıyorum 1 aydır. Oldukça etkili oldu. Yağlanma bitti gibi ancak biraz kabarık duruyorlar
kili almışsın dene bi ancak sebamed temizleme barı(pH5.5) var.cidden etkili. eğer sivilcen falan varsa clean and clear peeling jel var.ciddi anlamda işe yarıyor. ancak bir demartologa görün bence.
yağlı ciltdi olanlar yaşlanmaz derler benimde keza böyle :)
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
yağlı ciltdi olanlar yaşlanmaz derler benimde keza böyle :)
Bu iyiymiş Bunun ekmeğini yiyebileceğim aklıma gelmezdi.
Plastik bardağa; 1,5 tatlı kaşığı kil 1/2 tatlı kaşığı zeytin yağı ve çok sıvı olmayacak şekilde sade soda ekledim karıştırdım.
Güzelce her yerine sürüp 45 dk bekledim. Su ile yıkayıp temizledikten sonra gül suyu olmadığı için, Clean & Clear losyonu pamuk kullanarak yüzümü sildim.
Yıkamadan 15 dk önce, yüzümün her noktasında kaşınma oldu ve evin içinde mecburen dolanmaya başladım. Çok fena kaşınıyordu Yüzümde bi rahatlama var. Sivilceler ise şimdi daha belirgin.
ne gibi değişimler oldu suratında
Sıcak su gözenekleri açar,cildiniz rahatlatır diye birşey okudum doğru mudur? Bu arada takipteyim.