Şimdi Ara

Cildim çok yağlı :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip. Saçlar için ne diyorsunuz ? Denemediğim şampuan kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

kil aldım şimdi nasıl hazırlıcaz ?

Cildim çok yağlı :(

Kızılay maden suyunu al. plastik bardakta karıştır. Suratına sür. 1 saat beklet. sonra yıka. sonra da gül suyu sür suratına. ama bodoslama dalma görmemiş gibi. pamuğa dök, kibar kibar sür.

akşam yatmadan önce de yüzüne küçük sürprizler yap

• Banyo yaparken ve yüzünü yıkarken dove sabun kullanmanı öneririm. Oldukça rahatlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

kil aldım şimdi nasıl hazırlıcaz ?

Kızılay maden suyunu al. plastik bardakta karıştır. Suratına sür. 1 saat beklet. sonra yıka. sonra da gül suyu sür suratına. ama bodoslama dalma görmemiş gibi. pamuğa dök, kibar kibar sür.

akşam yatmadan önce de yüzüne küçük sürprizler yap

Aldın kili uğraş şimdi 1 saat bekle falan, alsaydın clean&clear 2 dklik ısı vardi

• Yaş 15 - 20 arasıysa bence ekstra bişi kullanmaya gerek yok her sabah yüzü bile yıkadıktan sonra geçiyo bi süre sonra. Ama yaş daha ileriyse o zaman doktor gereken kremi hapı veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Takip. Saçlar için ne diyorsunuz ? Denemediğim şampuan kalmadı.

Dermokil şampuan iyi geliyo yağlanmaya gerçekten farkediyor fakat saçları cansızlaştırıyor bunu da ekliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Takip. Saçlar için ne diyorsunuz ? Denemediğim şampuan kalmadı.

Dermokil şampuan iyi geliyo yağlanmaya gerçekten farkediyor fakat saçları cansızlaştırıyor bunu da ekliyim...

Head&Shoulders'ın mor renkli olanını al
  • Umarım işe yarar
  • şu yağlı saçlara bir çözüm yok mu arkadaşlar birde cildimde yağlı saçımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlanmaya ve kokmaya başlıyor
  • Ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum saçlarım hiç yağlanmıyor ve sertleşiyor sertleşince istediğim gibi elimle şekil veriyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: plusC

şu yağlı saçlara bir çözüm yok mu arkadaşlar birde cildimde yağlı saçımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlanmaya ve kokmaya başlıyor
  • fazla yok ama yinede oluyor bilgiler için tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusC

şu yağlı saçlara bir çözüm yok mu arkadaşlar birde cildimde yağlı saçımı yıkadıktan 1 gün sonra yağlanmaya ve kokmaya başlıyor

Bioblas kullanıyorum 1 aydır. Oldukça etkili oldu. Yağlanma bitti gibi ancak biraz kabarık duruyorlar
  • kili almışsın dene bi ancak sebamed temizleme barı(pH5.5) var.cidden etkili. eğer sivilcen falan varsa clean and clear peeling jel var.ciddi anlamda işe yarıyor. ancak bir demartologa görün bence.
  • yağlı ciltdi olanlar yaşlanmaz derler benimde keza böyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

yağlı ciltdi olanlar yaşlanmaz derler benimde keza böyle :)

Bu iyiymiş Bunun ekmeğini yiyebileceğim aklıma gelmezdi.
  • Plastik bardağa;
    1,5 tatlı kaşığı kil
    1/2 tatlı kaşığı zeytin yağı ve çok sıvı olmayacak şekilde sade soda ekledim karıştırdım.

Güzelce her yerine sürüp 45 dk bekledim. Su ile yıkayıp temizledikten sonra gül suyu olmadığı için, Clean & Clear losyonu pamuk kullanarak yüzümü sildim.

Yıkamadan 15 dk önce, yüzümün her noktasında kaşınma oldu ve evin içinde mecburen dolanmaya başladım. Çok fena kaşınıyordu Yüzümde bi rahatlama var. Sivilceler ise şimdi daha belirgin.

• ne gibi değişimler oldu suratında
  • Sıcak su gözenekleri açar,cildiniz rahatlatır diye birşey okudum doğru mudur? Bu arada takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.