Şimdi Ara

Çıldıracağım Yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kızdan ayrıldım iki hafta oldu beni bir defa bile aramadı benide arama dedi çok kötü ayrıldık o kadar dil döktüm dönmedi hayatımdan çıkardım seni dedi gitti huylarımı beyenmemiş onunla hayatta olamazmışız beni artık sevmiyormuş falan filan ne yapacağım ben arkadaşlar arayımmı onu unutamıyorum gerçi yalvararak çok rezil oldum ama :(

• Ayrılmasaydın
  • Bi kafeye çağır dolu olsun kafe . Sonra elini masaya vur o çocuğu aldırcaksın hemen diye bağır sonra git .
    (ç)alıntıdır . Birisi yazmıştı . Böylece intikamını almuş olursun .
  • Ayrılmışsınız daha ne hocam istememiş seni daha arkasında dil mi dökücen
  • peki zaten o kadar dil döktüm düştüğüm bu salakça durumu nasıl düzeltebilirim ağladım bile onun için çok gururum kırıldı ya..
  • belkide çok yalvardığın için seni istemiyor değer verme sana değer versin.
  • yol vereceksin arkadasım aynı durumu neredeyse ben yasadım bıraaak bosver sonra ohh iyi ki birlikte olmamışız diyorsun (şu anda hayatta öyle birşey demem diyorsun ama ) gene dedigime geleceksin deger bilmeyene deger vermeyeceksin o kadar biri gelir biri gider takma kafana
    zaten kızlar ayrılmak için bahane ararlar artık sen onun için eskimişsindir bahane =huyunu begenmedim,ben sıkıldım,yoruldum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 16 Ağustos 2008; 21:44:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi saçmalama okadar şey demiş düşmeyin bukadar ya
  • off off bu forumda okadar çok saçma sapan konu var ki bazen yöneticilerin halini düşününce hak vermemek elde değil.
  • Aramıyorsa,sormuyorsa,sevmiyorsa,hissetmiyorsa yapacak bir şey yok..
    Sen de artık aramayacaksın, artık SEVMEYECEKSİN!
    Belli ki seninle anlaşamayan bir kız bunları sana demiş..Seni düşünmeyen kıza değer vermeyeceksin....Yoksa daha çok acı çekersin..
  • hacı bitmiş o iş. Unutacaksın, başka maceralara yelken açacaksın.
  • [Deleted by Admins]
  • Kendim için söyleyim bana biri böyle laflar etse her ne kadar sevdiysemde artık onun için besleyeceğim duygu nefret olacaktır
  • benm simdiki durumuma cook benziyo..ben de cok yalvardm ama bi insn ayrılma kararı verince döndürmek cok zor üstelik yalvararak sadece kendini üzersn..diğer insan eğlenirken hatta belki de seni unutmusken sen onu unutamazsn onu düsünürsün sürekli..belki arar belki mesaj atar diye sürekli telefondadır gözlerin..her telefon caldığında heyecanla acarsın belki o arıyodur diye..ama bu sekilde eline hüzün ve gözyasından baska hicbise gecmez..sen nasıl onun umrunda değilsen onun da senin umrunda olmaması lazım..kısacası cok zor olsa da unutmak en iyisi..
  • Kadınları verdiği karardan döndürmek neredeyse imkansızdır. Zorlama. Bırak gitsin. İlk terkedilen sen değilsin.Son da olmayacaksın. Hiç bir şey olmaz. 3 Ay sonra DH e konu açtığın gün aklına gelince "ne aptalmışım" diyeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.