Şimdi Ara

çıldırıyorum [Silver Elo] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. si 2 haftada çıktıgıma gülen olmuş o zamanlar okul vaktydi 2 maç atabilsem şükrediyordum yani onuda hesaba katın

2. si demişsiniz elmas oyunculukmu gerektiriyor yok artık falan aslında evet tek başına taşımayı gold oyuncusu yapamaz silver eloyu taşıyamaz (platta yapamaz)

3.bıkmadınmı diyen olmuş bıkmadım xd
  • Bu lowlar falan demeye devam ettiğin sürece çıkamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oynadigin oyunlari bi analiz et karsida en kolay snowball olabilecek heroyu tespit et ve mid sen roamla junglesan cample bu is kufur etmemekle felan olmuyor denendi xD ha takim gercekten kotuyse unlucky yapicak bisey yok silver 5 den silver 1 e 2 gunde cikarttigim hesapda oldu silver 4 den silver 3 e 3 gunde cikarttigim hesapta herşey şans yada tabiri caizse "köpek" gibi oynaman gerek

• geçen yıl flamerın tekiydim ve çok rahat lig atlıyordum şimdi terbiyeli bir çocuk gibi oynuyorum ama fark etmiyor ben içimi boşaltmayınca düzgün oynayamıyorum(adamların moreli bozulmasın diye ben niye tilt oluyorum?) mesela 2 maçtır sövüyorum 2 maçtır kazanıyorum takımda gayet kötüydü (adc hariç prem) neyse inş söve söve çıkacam golda tekrardan bu iş takımla olmaz (en azından silver ve bronzda öyle takım oyunu -1) zaten taşıyınca ne kadar küfür etsende raporlamıyorlar
  • Solo q da o elolarda en önemli şey bir kaç arkadaşın da yazmış roam olayı.

Gerçekten fark yaratıyor. Kendi laneinin kazanmak oyunu kazanmak değildir.

Başka lanelere de yardım ederek kazandın mı zaten fark edeceksin ki herşey daha güzel olacak.
  • Ben sion aldım 1v5 atiyordum o eloda

Kendi asıl ligimi bilmiyorum. Plat2 yim sınavlardan dolayı çok oynamadim. Top, sup oynarım.

Westte hesabım var 80 maçta silver 4 ten gold 2 yaptım hesabı(ve çoğunda alışmaya çalıştığım şampiyonları oynadım, genelde o şampiyonla olan 3-4. Maçımı ranked attım kötü oynasam da devam ettim o yüzden o kadar fazla maç oldu diye düşünüyorum) neyse asıl demek istediğim şampiyonuna hakim olmak ve oyun bilgisi sana oyunu taşıtır, koridorda ezemesen bile tflerde farkını gosterirsin. Yapılacakları iyi kestirmek körlemesine dalmamak, her harekette en iyi ihtimali düşünmeye çalışıp ona gore hareket etmek önemli bence neyse iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 16 Haziran 2016; 1:34:28 >
  • Achambo A kullanıcısına yanıt
    evet son dereceli maçıma bakacak olursa üst koridorda malphite kitledim ve koridordaki rivenı öyle ezdimki 20 dkda 74 farmı vardı 0.5 0.6 gidiyordu adam ve takımca skorumuz baya iyiydi ama ben maç kazanırmıyım ? tabikide hayır nununun efsane ultileri vardı nunu o kadar merhametli bir insandıki 3 kişiyi ultinin içine tutturuyordu ve hepsi çıkana kadar patlatmıyordu bunu 6 kere falan yaptı sövmekten yeter artık patlat şunu demekten ellerim kırıldı ve voli evet voli ise sürekli yakalandı öldü 4v5 savaşa girdik 4 de 4 attım pentayıda alıyodum volinin tutuşturu aldı neyse işte sonra nunu afk kaldı 4v5 kaldık tamamen ve karşı takım baron aldı sonra kadim ejderhasına yöneldiler ben pingledim adamlar kadimde bunuda alırlarsa kazanırlar diye bağırıyorum adamların umrunda değil cait redini alıyor biri mavisini alıyor falan hepsi ormanda amele gibi dolaşıyor kadimide verdik sonrası gege velpileyd hocam (birisi bana çok fena beddua etmiş)
  • FakeFlash F kullanıcısına yanıt
    Bir oyun ben sup oynuyordum, adcyi kastirdim böle tek atıyor. Sonra afk kaldı ve yenildik... bir maç 2 maç olur her maç olmaz bunlar sen her maç bu anlattığın gibi oyna 20 maçta 15 win alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 16 Haziran 2016; 3:50:54 >
  • Achambo A kullanıcısına yanıt
    sen benim elomu bilmiyorsun son 5 maçın 4 ünde afk var gene maç attım teemo afk 2 adet feeder ve gak atmayan reksaimiz var kimse bana yok ben teemo ile yenilmeden çıkarım demesin elohell hesaplara bir .. yapamazsınız

bu arada şu ebeveynlere sesleniyorum şu kodumun bilgisayarlarına 10 yaşındaki çocukları oturtmayın yeter lan yeter sonra yemeğe çagırıyosunuz afk kalıyor ailesi s**tir ediyor biz uğraşıyoruz şu embesillerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeFlash -- 16 Haziran 2016; 16:50:08 >

• Yukarıda biri daha bahsetmiş. Ben de mid ve topta oynayıp ne kadar iyi oynarsam oynayayım kazanamıyordum. Hatta ryze ile 25/5/8 gibi bir skorla oynayıp kazanamadığım bile olmuştu takımın geri kalanı objektifleri koruyamadğından, koridor ittiremediğinden falan. Sonrasında gümüş 3 ten düşmeye başlayıp bronza kadar düşmüştüm. Sonra destek oynamaya başladım. Adc çoğunlukla feedlemez oldu ben de onu koruduğum sürece oyunu taşıtarak kazanmaya başladım. Yaklaşık 2 haftada günde en fazla 2 oyun oynayarak altına çıkmak için serilere geldim şu anda. Artık midde de oynasam topta da oynasam genellikle oyunu biraz daha bilen takımlar geliyor eskiye nazaran pek sıkıntı olmuyor. O bataklıktan çıkmak için destek oynamayı deneyebilirsin.
  • pckolik51 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum tavsiyen için ama ben tryi bıraktım artık akşamları pre girmek için girerim birtek
  • İlk 5 mac ucretsiz oynarim.baktin catir cutur lig atliyorum yaparsin biseyler

• kardesim seni krize sokmak istemem boşver oruç bozduran elo
  • tr de cok rahat 1v9 atman gerekir o eloda.
  • Ağlamayı keselim ben plat 1 civarı bir oyuncuyum herhangi bir hesapla plat 2-3 e kadar takılmadan gelebiliyorum.
    Sonuç: herkes iyi oynadığı kadar lig atlar

• Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    krdş ben geçen sene hiç elohell e yakalanmadım elom iyiydi iyi adamlar geliyordu günde 1 2 maç atarak çok rahat lig atlıyordum ama şimdi elohelldeyim banada 30 lv elohellde olmayan hesap verin bende golda çıkayım yani elohell başka birşey anlayamazsın eğer hiç elohell e yakalanmadıysan anlamayacağın birşey hele birde 3 ay tatile girdik ya off
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakeFlash

krdş ben geçen sene hiç elohell e yakalanmadım elom iyiydi iyi adamlar geliyordu günde 1 2 maç atarak çok rahat lig atlıyordum ama şimdi elohelldeyim banada 30 lv elohellde olmayan hesap verin bende golda çıkayım yani elohell başka birşey anlayamazsın eğer hiç elohell e yakalanmadıysan anlamayacağın birşey hele birde 3 ay tatile girdik ya off

Benim 3 tane platin hesap yapmam ve şuan 4. Yü yapıyor olmam (gold2) elohell olmamam mı? İyi oynuyorum ve çıkıyorum ama Diamond olamıyorum çünkü henüz o kadar iyi değilim. İsyan etmiyorum çünkü Diamond olamamam benim suçum

• Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    neyse sup oynayarak çıkıyorum kardeş :D 2 maç sup oynadım 2 side win arkadaşlar haklıymış artık bot feedlemiyor ejderha kontrolüm altında adcler ölmüyor
  • FakeFlash F kullanıcısına yanıt
    Janna konum vardı gördün mü onu hiç 20 maç 18 win janna oynayarak çok kolay atlarsın

• İllaoi oyna

Saçma sapan hasarı var, karşında atlayan zıplayan bir şey yoksa 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 17 Haziran 2016; 7:57:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.