Şimdi Ara

çıldırıyorum [Silver Elo]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan geçen yıl 2 haftada gümüş 5 ten gold 5 e soloQ çıkmış oyuncuyum şimdi ise çıkamıyorum.
    beyler ne yapmam lazım rahat burda 10 tae konu açmışımdır herşeyi yapıtm dediklerinizin küfür etmedim düzgünce oynadım küfür edeni muteledim lane i ezdim roama çıktım ama nafile eğer elmas düzeyinde bir oyuncu değilsen (ki değilim) taşıyamıyorsun bu lowları tavsiye verin lütfen (prede girdim oda feedledi geç o tavsiyeyi)

• o ligde iyi oynadıgın karakterle taşırsın
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    onu boşver imzandaki hanımefendinin ismini alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakeFlash

ulan geçen yıl 2 haftada gümüş 5 ten gold 5 e soloQ çıkmış oyuncuyum şimdi ise çıkamıyorum.
    beyler ne yapmam lazım rahat burda 10 tae konu açmışımdır herşeyi yapıtm dediklerinizin küfür etmedim düzgünce oynadım küfür edeni muteledim lane i ezdim roama çıktım ama nafile eğer elmas düzeyinde bir oyuncu değilsen (ki değilim) taşıyamıyorsun bu lowları tavsiye verin lütfen (prede girdim oda feedledi geç o tavsiyeyi)

Özel mesajdan bana Oyun nickini yazarmısın sana süprizim var
  • FakeFlash F kullanıcısına yanıt
    Harley quinn
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Harley quinn

çıldırıyorum [Silver Elo]
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    jokerde kimi yardımcı yapacağını biliyormuş he
  • quote:

Joker bilir işini

• quote:

oha pro 2 haftada gold olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

oha pro 2 haftada gold olmuş

Alıntıları Göster
    2 haftada s5 den g5 e valla iyimiş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: looper2

2 haftada s5 den g5 e valla iyimiş ya

Alıntıları Göster
    Adamın biri tiviç yayınında 24 saatte unranked bi hesapta elmas olmuştu :D Şimdi sen 2 hafta s5 den g5 yazınca istemsizce gülümsedim :D

Not: Senden daha düşük seviye bir oyuncuyum yanlış anlama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

Adamın biri tiviç yayınında 24 saatte unranked bi hesapta elmas olmuştu :D Şimdi sen 2 hafta s5 den g5 yazınca istemsizce gülümsedim :D

Not: Senden daha düşük seviye bir oyuncuyum yanlış anlama .

Alıntıları Göster
    daha önce senin durumundaydım bende burada elo helldeyim acayip takımlar geliyor vs diye konular açıyordum.15 maç üst üste kaybettim silver 3 elo hellde dolaşıyordum.sonra sup oynamaya başladım olay değişti artık bot feedlemiyordu.şimdi gold 3 serilerdeyim yakında plat olucam inş. bu oyunlarda hep tek giriyorum pre girmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermandgn

daha önce senin durumundaydım bende burada elo helldeyim acayip takımlar geliyor vs diye konular açıyordum.15 maç üst üste kaybettim silver 3 elo hellde dolaşıyordum.sonra sup oynamaya başladım olay değişti artık bot feedlemiyordu.şimdi gold 3 serilerdeyim yakında plat olucam inş. bu oyunlarda hep tek giriyorum pre girmedim.

Alıntıları Göster
    teemo ile maç kaybetmeden 1 günde olurum

• quote:

Alıntıları Göster
    Yok artık abartmışsın iyice. Silver elodan gold a çıkabilmek icin Elmas düzeyinde oyunculuktan bahsediyorsun.
  • yaparmısın bunu sadece yazmakla değil ispatla yaparmısın?Silver hesap ve elo hell de olacak ama bu önemli.Söylemesi kolay teemo ile bunu yap bakalım takımında afk feeder troll tipler gelicek teemo ile taşıyacaksın.Madem çok iyisin tek başına bu tipleri taşı görelim.
    Yapamazsın sende bu forumda silver bronz konu açanları görünce egomu tatmin edeyim diyen tiplerdensin.Bide adc soraka ile taşıyanlar var.Ne pro oyuncular varmış burda ama lafda icraat sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 15 Haziran 2016; 16:46:11 >
  • quote:

yaparmısın bunu sadece yazmakla değil ispatla yaparmısın?Silver hesap ve elo hell de olacak ama bu önemli.Söylemesi kolay teemo ile bunu yap bakalım takımında afk feeder troll tipler gelicek teemo ile taşıyacaksın.Madem çok iyisin tek başına bu tipleri taşı görelim.
    Yapamazsın sende bu forumda silver bronz konu açanları görünce egomu tatmin edeyim diyen tiplerdensin.Bide adc soraka ile taşıyanlar var.Ne pro oyuncular varmış burda ama lafda icraat sıfır.
    hep aynı konuları açıyorsun ya .bıkmadın mı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

hep aynı konuları açıyorsun ya .bıkmadın mı artık

Alıntıları Göster
    Hocam özelden id pw atsana bir oyun gireyim çok merak ettim nasıl tipler geliyor. Şu internet bir düzelsin bir maç atmak istiyorum. Hesapta azir var mı bu arada ?
  • Tr'de Silver'dan Gold'a çıkmakta ne var?Al bir Luluş çık Dia'ya.Erman'a selamlar.
  • ayaklarımla oynasam taşırım yaw
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.