Şimdi Ara

Çıldırmak Üzereyim.. Entering sleep mode...( Çözene 1 aylık rapid)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anakartınızda çift slot pci-e slotunuz var. Ekran kartınızı diğer slotta denerseniz sorunun ekran kartından mı anakarttanmı olduğunu görebilirsiniz. Yalnız size tavsiyem ikinci slotta denerken eski psu nuzu takmanız yeni psuda sorunlu olabilir.
  • He anladım şimdi evet 2. slotta denedim zaten sorun maalesef çözülmedi...
  • Sizin yeni aldığınız psudan ekran kartınızın harici güç girişine uygun bir çıkışı varmı ve aldığınız psunun markası RedRock mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadranKatili

Sizin yeni aldığınız psudan ekran kartınızın harici güç girişine uygun bir çıkışı varmı ve aldığınız psunun markası RedRock mı ?

XILENCE XP550 550W 120MM FAN PSU STANDART REDWING SERISI R3 aldığım psu bu. Ekran kartının iki tane çıkışı var ancak yeni aldığımda o girişe girebilecek 2 tane kablo var. (He bu arada iki harici girişede sırayla psudan gelen kabloyu taktım sorun çözülmedi.) Birini ekran kartına diğerinide mecburen dvd-roma takıyorum. Önceki psuda da harici güç girişinden yani ikisinden biri boş kalıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıbbiyeli Turk -- 11 Ağustos 2010; 13:22:37 >
  • Bios pilini 15 dk kadar çıkarılmış şekilde dursun daha sonra bilgisayarı açıp psu aldıktan önceki tarihe yükleyin deneyin lütfen ve klavyede uyku modu tuşuna dikkat edin. Bu arada ramlerin slotlarını değiştirin mesela 1.deyse 4.ye takmak gibi. belki sorunludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 11 Ağustos 2010; 15:45:36 >
  • Bazı vürüsler biosa bulaşabiliyor.Bios güncellemeyi dene olmassa biosu resetle(bios pilini çıkartıp bira bekle.Birde bunu yaparken kasada takılı olan kabloları çıkar.).Olmadı başka bir anakartla dene biraz zor olucak ama.Bunlar olmassa ekran kartında bir sorun olabilir.Deneme fırsatın varsa başka bir ekran kartıyıla dene.Ekran kartı çok ısınıp kendini kapatıyor olabilir.Driver güncellemesi yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 11 Ağustos 2010; 15:10:30 >
  • Bios pilini çıkarıp taktım ama sorun devam ediyor... Diyorum y a yapacak başka bir şey kalmadı lanet bilgisayar....
  • Tüm kabloları çıkartıp denedinmi.Bİos güncellemesini dene.Başka bir ekran kartıyla dene
  • Sıfır bir bios pili takıp dene arkadaşım bence çözümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıbbiyeli Turk

quote:

Orijinalden alıntı: KadranKatili

Sizin yeni aldığınız psudan ekran kartınızın harici güç girişine uygun bir çıkışı varmı ve aldığınız psunun markası RedRock mı ?

XILENCE XP550 550W 120MM FAN PSU STANDART REDWING SERISI R3 aldığım psu bu. Ekran kartının iki tane çıkışı var ancak yeni aldığımda o girişe girebilecek 2 tane kablo var. (He bu arada iki harici girişede sırayla psudan gelen kabloyu taktım sorun çözülmedi.) Birini ekran kartına diğerinide mecburen dvd-roma takıyorum. Önceki psuda da harici güç girişinden yani ikisinden biri boş kalıyordu...

Şu yüzden sordum ben eski bilgisayarıma RedRock marka psu almıştım onun direkt girişi vardı ekran kartı harici güç socketine aşırı yükten ekran kartım yanmıştı (direkt giriş extra dönüştürücü kullanmadan) Biostan olacağını sanmıyorum bu büyük ihtimal ekran kartı sorunu.

• bilgisayarın güç seçeneklerinden uyku modu ayarlarıyla oynanmış olabilir çünkü dediğin yazının türkçesi uyku moduna pc nin girmesi bu ayarlara bak otomatik uykuya geçişe ayarlanmış olabilir yada pc ısınınca ekran kartı kendini kapatıyor ve uyku moduna geçiyor olabilir ayrıca ekran kartı paylaşımlıysa ramle uyumsuzluğu yüzünden zarar görmüş olabilir ve ısınınca bunu yapıyor olabilir sorun ekran kartı gibi gözüküyor çünkü fanlar falan çalışıyor diyosun şöyle soru sorayım müzik dinlerken bu moda girince müzik devam ediyor mu etmiyorsa başka parçaşarda kitleniyor olabilir
  • en yüzeysel cevabı ben vericem sanırım.

klavyeni değiştir ve kasa üzerinde sleep tuşu varsa bir kaç kez bas çek, takılma vs mi var. benim klavyede sleep tuşu var, tam da ESC nin üstünde, ara sıra basıyorum yanlışlıkla.

kısacası sleep tuşunun olduğu bölgelerde gezin derim.

saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.