< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çıldırmak üzereyim.iphone yine şifre kabul etmiyor. (2. sayfa)
-
-
Acaba sıfırladıktan sonra, bu programlar ile verileri kurtarabilir miyim. Fotoları aynı isimle kurtarsa yeter bana mesela. Fotoğraf ve video dışındakiler önemli değil.
https://airmore.com/tr/ios-veri-kurtarma
tenor share var bir de başka program
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Büyük ihtimalle iCloud’unuzda güdümlü erişim parolası tanımlı. Kapatmadığınız müddetçe ileride de bu sorunları yaşarsınız.Bu ne demek ne zaman belirlemiş olabilirim. Güdümlü erişim parolası ne demek ve bu aşamada o parolayı sıfırlayıp girebilir miyim ya da başka yolla . Bu parolayı nereden değiştirebilirim. İlk kez duyuyorum .
-
ya da şifre belirlerken
şu hata olmuş olabilir mi?
şifre örneğin 300882 - acaba sıfıra basarken 8 e ya da 8 e basarken sıfıra basmış olabilir miyim.
Tecrübe olarak genelde sıfıra basarken mi 8 e basılıyor yoksa 8 e basarken mi sıfıra basılabiliyor yanlışlıkla . Bu tecrübenizi benimle paylaşabilir misiniz. Çünkü düşük bir ihtimal
300882 yerine
380882 ya da 308882 girmiş olabilirim. Ama artık 1 saat periyot veriyor. iphone da en çok yapılan hata 0 a basarken 8 e basmak mıdır, 8 e basarken 0 a basmak mıdır arkadaşlar ona göre son şifre haklarımı kullanacağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Büyük ihtimalle iCloud’unuzda güdümlü erişim parolası tanımlı. Kapatmadığınız müddetçe ileride de bu sorunları yaşarsınız.Bu nedir ve şimdi ne yapabilirim acaba? Yani belirlediğim parola doğru ama giremiyorum çünkü güdümlü parola var öyle mi?
Beni arayabilir misiniz? Özelden telefonu mu yazdım üstad.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 2 Kasım 2020; 8:19:40 > -
Ayarlar-erişebilirlik-denetimli erişim
Tabi şuan siz telefonu açamadığınız için giremiyorsunuz ama aklınızda bulunsun bu olay birçok insana sıkıntı çıkarıyor. Genelde zamanında meraktan kurcalarken açılıyor, önemsiz bişey zannedilip gelişigüzel bir parola konuyor. Sonra böyle sorunlar çıkabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3utools ile bilgisayara bağlamayı deneyin hocam belki resimleri vs alabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CJ11
3utools ile bilgisayara bağlamayı deneyin hocam belki resimleri vs alabilirsinizkilit şifresi girmeyince windowsta görmüyor telefonu
-
telefona git bi format atır
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanhAyarlar-erişebilirlik-denetimli erişim
Tabi şuan siz telefonu açamadığınız için giremiyorsunuz ama aklınızda bulunsun bu olay birçok insana sıkıntı çıkarıyor. Genelde zamanında meraktan kurcalarken açılıyor, önemsiz bişey zannedilip gelişigüzel bir parola konuyor. Sonra böyle sorunlar çıkabiliyor.
Sanırım hiç böyle bir şey yapmadım o zaman sanırım 2 kez sıfır 2 kes 8 kullanılan parolayı girerken sıfırı 8 ya da 8 i sıfır algıladığı durum oldu diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CJ11
3utools ile bilgisayara bağlamayı deneyin hocam belki resimleri vs alabilirsinizDaha başında, bu cihaza güven seçeneğini seçemezseniz telefonunuzda program çalışmaz diyor sanırım
-
Almayın şu Apple ürünlerini zor değil :)
Zannetmiyorum hocam boyle birsey olacağini yenisini oluştururken eliniz surcmus olabilir
Hocam appleyi arayın sorununuzu çözebilir. Müşteri hizmetleri telefonun size ait olduğuna kesin karar verdikten sonra daha da yardımcı olur.
Ben fatura VS gösteremediğim halde ( telefonu 2. El almıştık) Hatırlayamadığımız icloud id ve şifremi aldım ama neredeyse 2 gün konuştum müşteri hizmetleri ile.
200 gblik veri telefondaysa 256 gblik telefon muydu hocam sizdeki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1- Apple CIA'ya bile açtırmadı o kilidi
2- Veriler muhtemelen apple olduğu için 50 kere üst üste bicimlendirilir. Program kurtaramaz muhtemelen
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse200 gblik veri telefondaysa 256 gblik telefon muydu hocam sizdeki?
evet
-
Hiç denediniz mi peki belki olur diye söylemiştim. Daha önce bağlanılan pc ise olma ihtimali var
Gerçekten hayattan soğudum. Elim sürçmüş ise 2 kez mi sürçtü arkadaş ya.
Düşünüyorum
Örneğin belirlediğim şifre
300882 neler olabilir hata ile
1-308882
2-300082 bu olmadı
3-300885
4-380882 bu da olmadı
1 ve 3 ü denemedim.
şimdi onları deneyeceğim.
-
Sirkeci’de çok iyi bi teknisyen var sizin için öğrenmeye çalışacam aynı olay amcanın başınada geldi ama kesinlikle şifre falan değiştirmemişti faceid yüzü tanımayınca kilitlendi parola istiyordu ne kadar girdiyse yanlış çıktı en sonunda şifreyi çok girmekten dolayı telefon kilitlendi tamamen icoulda attı bu sefer icould hesabının şifresini hatırlamıyordu ve telefon öylece kaldı Sirkeci’deki teknisyene götürünce icouldu kırıp telefonu sıfırlayıp açmıştı (Telefonu sıfırlamasınin nedeni daha önce başka telefoncuya götürdüğünde adam yazılımı sildiğinden telefon hiç açılmıyordu)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X