Şimdi Ara

Cildiyeden geliyorum 150TL fiyat çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüz için ne ilaç varsa kullandım yüzüm yinede pek düzelmedi ama yinede şükür.biraz leke gözenek siyah noktalar kaldı.yinede rahatsızlık verici bi düzeyde ama.Az önce cildiyeden çıktım pahalı bi markanın ama adını duymadığım temizleme jelini toniğini ve peelingini önerdi 60 30 60 tl olmak üzere 150tl bir fiyat çıktı öğrenciyim 400tl ile geçinmeye çalışıyoruz boğazdan kesip alayım mı ne diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bol bol su içseniz daha yararı olur bence

• Al beginirsen bana jaber ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cildiyeci için muayene ücreti ödediniz mi? Bende gitmeyi düşünüyorum ama bu aralar maddi sıkıntılarımdan ve zaman bulamamamdan dolayı gidemiyorum. Öğrenciyim sigortam falan yok. Babamında herhangi bi güvencesi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğazından kesip alacaksın. Çok zorlanırsan ailenden veya bir başkasından yardım istersin.
  • Kotyora kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesine gidin hocam. Normalde bir ilaç alırken ne kadar ücret ödeyeceksiniz o kadar ödüyorsunuz. Geçen zorunda kaldım özele gitmeye 60 lira vermek çok koydu ki ilaca verdiğim para o kadar. Gitmeden 1 hafta önce randevu almayı unutmayın sadece. Peeling vs hikaye ayriyeten. Kendim kullandım ve bir yararını göremedim o ürünlerin. Onun yerine gül suyu ve temizleme kopuklerini öneririm. Sağlıklı günler.

• Batterx One kullanıcısına yanıt
    Muayene ücreti yok mu yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saf misiniz nesiniz cildiyecilerin bi kismi anlasiyor. O markalari millete kakaliyorlar. Bende gittigimde surekli ayni urunu al diyor. Almiyorum. İlaclar belli yok peeling falan filan bu isi cozcek seyler degil . peeling istiyorsanda 10 lirayada urun var. Kaziklanma sakin.

• Kotyora kullanıcısına yanıt
    Muayene ücretinin eczanede ilaç alırken ödendiğini düşünüyorum hocam. Dün 2 kutu roaccutane 20 mg ve 1 kutu roaccutane 10 mg aldım 65,09 lira ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floda

Saf misiniz nesiniz cildiyecilerin bi kismi anlasiyor. O markalari millete kakaliyorlar. Bende gittigimde surekli ayni urunu al diyor. Almiyorum. İlaclar belli yok peeling falan filan bu isi cozcek seyler degil . peeling istiyorsanda 10 lirayada urun var. Kaziklanma sakin.

Adam 6 yıl okumuş sınava girmiş tekrar birçok emek sarfetmiş ve maaşları iyi ama sen utanmadan bazılarına sponsor olduklarını iddia etmişsin herkese neden aynı ürünleri tavsiye ettiklerine gelince tavsiye ettikleri ürünler her cilde uyumlu ve tedavi olarak diğerlerine daha başarılı fp dir doktor anlaşmışmış bir sen zekisin zaten..

• Argan yağı kullan, boşver bu boş işleri. Asfalt gibi suratı 2 haftada bebek poposuna çevirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Saf misiniz nesiniz cildiyecilerin bi kismi anlasiyor. O markalari millete kakaliyorlar. Bende gittigimde surekli ayni urunu al diyor. Almiyorum. İlaclar belli yok peeling falan filan bu isi cozcek seyler degil . peeling istiyorsanda 10 lirayada urun var. Kaziklanma sakin.

Adam 6 yıl okumuş sınava girmiş tekrar birçok emek sarfetmiş ve maaşları iyi ama sen utanmadan bazılarına sponsor olduklarını iddia etmişsin herkese neden aynı ürünleri tavsiye ettiklerine gelince tavsiye ettikleri ürünler her cilde uyumlu ve tedavi olarak diğerlerine daha başarılı fp dir doktor anlaşmışmış bir sen zekisin zaten..

Kardeş sen bu işlerin nasıl döndüğünü bilmiyorsun galiba?

6 yıl ne ki? Kelli felli doktorlar utanmadan devlet hastanesinde kimseye bakmayıp kendi muayenehanesine çağırıyordu daha bir kaç sene öncesine kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

quote:

6 yıl ne ki? Kelli felli doktorlar utanmadan devlet hastanesinde kimseye bakmayıp kendi muayenehanesine çağırıyordu daha bir kaç sene öncesine kadar.

Ne biliyorsanız onu yapın ben sponsor konusunda yorum yaptım uğraşamam kimseyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

quote:

Ne biliyorsanız onu yapın ben sponsor konusunda yorum yaptım uğraşamam kimseyle

Ben kaynarca sgk hastanesine seboreik dermatit için jel yazdırmaya gittim, adam benim saç dökülmesinden anladığımı bilmiyor, sıradan vatandaş sanıp bana broşür veriyor "bu şampuanlar saç dökülmesini bitiriyor, eczanelerde satılıyor, istersen ilgilen" diyor.

Baktı şampuanlar bildiğin market şampuanının eczanede satılanı, sülfatı basmışlar ve bitkisellik adına bir şey kalmamış.

Yani isterse 16 yıl okusun bunlara doktor denilmez.

• Yüzünü pisuvara sürt bişeyin kalmaz

• contractubex var alman kremi.ameliyat izini bile yok ediyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Muayene ücretinin eczanede ilaç alırken ödendiğini düşünüyorum hocam. Dün 2 kutu roaccutane 20 mg ve 1 kutu roaccutane 10 mg aldım 65,09 lira ödedim.

Roacttune nasıl iş görüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

contractubex var alman kremi.ameliyat izini bile yok ediyo.

Kim tavsiye etti size hocam?

Sivilce izlerini geçirmede işe yarayacaktır ameliyat izini geçiriyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

limiti doldurana kadar alabiliyosun yakında 45 lira ödeyeceksin muayene

• Git Maslak oto sanayiye, o paraya kendine komple deri döşeme diktirirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.