Şimdi Ara

Cildiyeden geliyorum 150TL fiyat çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlara katılıyorum , cildiye doktorları genelde anlaşmalı oluyor ilaç firmalarıyla.Kullanan yorumlarına göre al bence.
  • Tonik almanızı önermem, aldığım bir toniği sadece bir kere kullandım ve beğenmeyip bıraktım, verdiğiniz paraya yazık olur. Cildinizdeki siyah noktalardan şikayet ediyorsanız oradaki ürünleri almadan önce SebaMed sabun alıp aldığınız sabunu günde sabah ve akşam olmak üzere birer kere kullanmanızı tavsiye ederim. Etkisini daha fazla göreyim diye kullanma sıklığını artırayım demeyin çünkü cildinizin yağ dengesini bozarsınız ve kötü sonuçlar alabilirsiniz. Ben bu sabunu kullanıyorum ve faydasını da gördüm. Karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

contractubex var alman kremi.ameliyat izini bile yok ediyo.

Kim tavsiye etti size hocam?

Sivilce izlerini geçirmede işe yarayacaktır ameliyat izini geçiriyorsa.

eczacı akraba yüzümdeki zona izine vermişti .çukur gibidi iz, krem geçirdi..
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Nasıl limit hocam ayda bir kere alma hakkımız yok mu? 6. ayimdayim şuan.

• Roaccutane sivilceyi karşı iyi iş görüyor lakin izler için bir şey yaptığını düşünmüyorum. İzler için contractubex kullanıp memnun olan çok gördüm. Dikkatli kullanıldığı sürece bayağı tavsiye ediliyor.

• Sivilce sorunu olanlar sebamed kullansın. Yeşil renkte bi sabunu var kokusu mükemmel.

• Bende urtiker için gittim doktor beni konseye cikaracagini söyledi. Merakla bekliyorum.

• Cildiyeciler artık kozmetik ürünlerine yöneldi.Anlaşmalarimı var bilmiyorum ama alma.Ben ayağım için gittim 55 tl ye ürün aldım hiçbir işe yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Roaccutane sivilceyi karşı iyi iş görüyor lakin izler için bir şey yaptığını düşünmüyorum. İzler için contractubex kullanıp memnun olan çok gördüm. Dikkatli kullanıldığı sürece bayağı tavsiye ediliyor.

Peki bi yan etkisini gordunuz mu?

Ne zamandır kullanıyorsunız roacttuneyi? Yazın kullanılmıyor sanırım güneşle iyi gitmiyor demişti cildiye doktoru.

Sivilce çıkıyor mu kullanırken? 2-3 günde bir sivilce çıkıyor mağlum cilt yağlı olduğu için.

• Temmuzdan beri kullanıyorum. Geçen ay ara vermek durumunda kalmıştım randevum uymadığından, şuan 6. ayımdayım. Yan etkilerini bayağı gördüm. Bel ağrısı, göz ve dudakta kuruma, kurumadan ötürü bulanık görme (göz damlası var ama üşengeçliğimden kullanmıyorum), halsizlik gibi yan etkileri var. Ha değer mi derseniz değer bence. Yüzümü yağlı hissediyordum başlamadan önce hep yıkayasım geliyordu bu yüzden şuan öyle bir problemim yok. Yazın kullanmada pek sakınca yok aslında. Korunmasız uzun süre güneş altında durunca yanık riski var. Güneş kremi kullanacaksınız yani ancak ben ona da üşendim onu da kullanmadım yanık vs olmadı :) Deriyi bayağı inceltiyor ilaç. Öyle hissettiğim zaman excipial hydro kullanıyorum (reçetesiz 6 lira olan bir krem tavsiyemdir). Gayet güzel nemlendiriyor kendisi.

Sivilce pek çıkmıyor bazen ayda 1 çıkıyor belli belirsiz kendiliğinden kayboluyor. Şuan sıkıntım eskilerin kızarıklıkları.

• Emin ol dermatologların alayı anlaşmalı. Hemen bi ürünler önerirler sen de çaresiz durumda olduğun için alırsın. Ürünlere kötü demiyorum belki de iyidirler ama devletin karşıladığı aynı işi gören bir sürü krem, antibiyotik vs var. En basit madecassol bile sivilce izlerini geçirme de işe yarar. Ama önce acnelyse ile cildi soymalısınız daha sonra cilt yenileyici kremleri uygulayın. Daha kısa vadede etki eder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.