Şimdi Ara

ÇİLE YİNE BAŞLADI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam buldum indirdim

http://forum.donanimhaber.com/m_16734185/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 19 Ağustos 2007; 18:54:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

quote:

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

quote:

Orjinalden alıntı: Nuk3_TR

quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

bugün pazar gerek evinde oturan tatil yapanlar gerekse elindeki 1 ytl yi sro da yemek için yarışan veletlerin serverları doldurması normal.

zaten o veletleri warya...

pssstt.. bn de 15 yasindayim ee bizi warya ? sn girceksin diye bizim oynamaya hakkimiz yokmu ? velet ten kastin ne ? bu oyunu 14 yasindan asagisi oynamiyor gnellikle dolayisiyle bize diyor olmalisin

ben varım 14
    bu arda önemli olan beyin yaşı "zaten o veletleri warya..." böyle bi söz söylediğine göre beiyn yaşında belli oluyor

1. si beyin yasimin senden cok olduu kesin..

2. si adam velet diye sokaktaki cocuklarami diyecek playerlere diyor ve bizlerden daha kucugu olmadiina göre ??

• Sabah erken mis mis
  • bende 12 yaşındayım ama silkroaddaki bi çoğu şeyi biliom
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

14 yasimdan beri de bu oyunu oynuyorum

öyle bi dedinki sanki bi nesil sro ile büyüdü sandım zaten 1.5 senedir var oyun
  • 1.5 tan fazla Degil mi?
  • aslında bu veletleri yok etmenini en güsel yolu internet cafeleri kapatcan.o zaman server lar hepsi boş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

aslında bu veletleri yok etmenini en güsel yolu internet cafeleri kapatcan.o zaman server lar hepsi boş olur

Çok daha kolay bi yolu var.Botların hepsini temizleyince server'lar en kalabalık saatlerde populated geçmez.Geçmez değil geçmiyo zaten herkes bunu gördü.

Ama joymax'ın işine gelmez o ayrı konu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

bugün pazar gerek evinde oturan tatil yapanlar gerekse elindeki 1 ytl yi sro da yemek için yarışan veletlerin serverları doldurması normal.

zaten o veletleri warya...

pssstt.. bn de 15 yasindayim ee bizi warya ? sn girceksin diye bizim oynamaya hakkimiz yokmu ? velet ten kastin ne ? bu oyunu 14 yasindan asagisi oynamiyor gnellikle dolayisiyle bize diyor olmalisin

ben varım 14
    bu arda önemli olan beyin yaşı "zaten o veletleri warya..." böyle bi söz söylediğine göre beiyn yaşında belli oluyor

1. si beyin yasimin senden cok olduu kesin..

2. si adam velet diye sokaktaki cocuklarami diyecek playerlere diyor ve bizlerden daha kucugu olmadiina göre ??

ben sana demedimki o veletleri varya... sözünü diyen kişiye söyledim

• Oyunu Full Premium yapsalar ne güzel olur, Sonırlı zaman boyunca çalıştırılan bota karşı değilim ama ClientLess Denen Sadece Gold Farm için Ayni anda 15 Clientsiz Account oyuna Sokan Botlari Banlasalar çok güzel olacak
  • Offf be bu saate bıle gıremıom bu işkence basladımmı bida bitmez
  • PERSIA 4EVER
  • Serverlerin kapasitesi 6.000 değilmiydi?
  • iş gene yaş konusuna gelmiş.Veletler var yok değil bu forumdada bol bol var.Hatta beyin yaşı falanda ölçüyorlar.
  • Puff utandım kendimden topice sahip çıkmayınca veletler doluşmuş
    Velet diyerek arkadaşlarında dediği gibi buldugu 2 YTL sini internet cafede SRO oynayıp hayal kuran çocuklardan bahsediyorum üstüne alınan alınsın
  • quote:

Puff utandım kendimden topice sahip çıkmayınca veletler doluşmuş
    Velet diyerek arkadaşlarında dediği gibi buldugu 2 YTL sini internet cafede SRO oynayıp hayal kuran çocuklardan bahsediyorum üstüne alınan alınsın

@Nuk3_TR yediremiyorlar bunu ama öyleler söylesen suç söylemesen ben mağdur

• saat 12yi geçti ama babele hala giremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.