Bildirim
ÇİLE YİNE BAŞLADI!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pre aldım oyuna girip aktif bile edemiyorum -
Benim Serverım Troy Her zamanki Gibi İşkence
Şuna Bak 3002-3000 -
200silk al çileden kurtul 30-35 lira için sıkıldığna değer miquote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
Benim Serverım Troy Her zamanki Gibi İşkence
Şuna Bak 3002-3000 -
quote:
Orijinalden alıntı: Mannomenax
200silk al çileden kurtul 30-35 lira için sıkıldığna değer mi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Nihlathak
pre yeni bitti ve eylül ün 7 sinde bursu almadan önce kredi kartımı ödeyebileceğimi ve yeni pre alabileceğimi sanmıyorum
-
bugün pazar gerek evinde oturan tatil yapanlar gerekse elindeki 1 ytl yi sro da yemek için yarışan veletlerin serverları doldurması normal.quote:
Orijinalden alıntı: Nuk3_TRquote:
Orjinalden alıntı: Nihlathak
pre yeni bitti ve eylül ün 7 sinde bursu almadan önce kredi kartımı ödeyebileceğimi ve yeni pre alabileceğimi sanmıyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
bugün pazar gerek evinde oturan tatil yapanlar gerekse elindeki 1 ytl yi sro da yemek için yarışan veletlerin serverları doldurması normal.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1
bugün pazar gerek evinde oturan tatil yapanlar gerekse elindeki 1 ytl yi sro da yemek için yarışan veletlerin serverları doldurması normal.
zaten o veletleri warya...
-
çile bülbülüm çileee çileee bülbüüülümquote:
Alıntıları Göster
-
yavaş yavaş tatildekiler gelio server dolmaya başladı, bugün pazar onunda etkisi var tabi bi çok kişi evde,yarın biraz daha rahatlar bence serverlarquote:
Orijinalden alıntı: Bimba
çile bülbülüm çileee çileee bülbüüülüm
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: buura2
yavaş yavaş tatildekiler gelio server dolmaya başladı, bugün pazar onunda etkisi var tabi bi çok kişi evde,yarın biraz daha rahatlar bence serverlar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: buura2
yavaş yavaş tatildekiler gelio server dolmaya başladı, bugün pazar onunda etkisi var tabi bi çok kişi evde,yarın biraz daha rahatlar bence serverlar
Umarım....
-
Cok Merak Ettigim Bir Sey Var:quote:
Orjinalden alıntı: buura2
Umarım....
Alıntıları Göster
2000 kisi Premium aldi diyelimki, 2bin kisi oyunda oynuyor, bu 2bin preli girmek isterse nolucak? Presizleri oyundan atma gibi haklari yok.
Hadi atti diyelim, 4bin kisi Pre aldi ozmn nolucak? (Kendime su cevabi verdim: 4bin kisinin verdigi paranin 10da 1iyle Serveri genisletir )
-
Sistem su sekilde isliyor ... serverda anlik kac kisi olursa olsun pre sahibi girebiliyor ... misal 3000 kapasite ve dolu pre li girdi 3001 bi preli daha girdi 3002 oluyor ... dc olan vatandaslarin yerine presiz girilemiyor ... bu sekilde 3000 siniri civarinda dolasiliyor yogun zamanlarda ... ayni anda 1000 tane pre li bile (ki olmaz boyle bisi) girmeye calissa server 4000 kisi olur o an icin ama 1000 kisi dc olana kadar presiz kimse giremez ...quote:
Orijinalden alıntı: theeric
Cok Merak Ettigim Bir Sey Var:
2000 kisi Premium aldi diyelimki, 2bin kisi oyunda oynuyor, bu 2bin preli girmek isterse nolucak? Presizleri oyundan atma gibi haklari yok.
Hadi atti diyelim, 4bin kisi Pre aldi ozmn nolucak? (Kendime su cevabi verdim: 4bin kisinin verdigi paranin 10da 1iyle Serveri genisletir )
Alıntıları Göster
-
Lag Tavan Yapar Yaniquote:
Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
Sistem su sekilde isliyor ... serverda anlik kac kisi olursa olsun pre sahibi girebiliyor ... misal 3000 kapasite ve dolu pre li girdi 3001 bi preli daha girdi 3002 oluyor ... dc olan vatandaslarin yerine presiz girilemiyor ... bu sekilde 3000 siniri civarinda dolasiliyor yogun zamanlarda ... ayni anda 1000 tane pre li bile (ki olmaz boyle bisi) girmeye calissa server 4000 kisi olur o an icin ama 1000 kisi dc olana kadar presiz kimse giremez ...
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Nuk3_TR
quote:
pssstt.. bn de 15 yasindayim ee bizi warya ? sn girceksin diye bizim oynamaya hakkimiz yokmu ? velet ten kastin ne ? bu oyunu 14 yasindan asagisi oynamiyor gnellikle dolayisiyle bize diyor olmalisin
-
Silkroaddır Oyunu Sonra Çıkar Lagıquote:
Orijinalden alıntı: 'JoNquote:
quote:
pssstt.. bn de 15 yasindayim ee bizi warya ? sn girceksin diye bizim oynamaya hakkimiz yokmu ? velet ten kastin ne ? bu oyunu 14 yasindan asagisi oynamiyor gnellikle dolayisiyle bize diyor olmalisin
Alıntıları Göster
-
Sadece tatil gunleri ellerindeki 2ytl yi harcayan internet kafede yasi kucuk olan oyunculara sesleniyor.quote:
quote:
Alıntıları Göster
Bende 16 yasindayim evden oynuyorum, oyunda da bi cok peru lu ve alman arkadasim var, hepsiylede kendi dillerinde konusuyorum. 14 yasimdan beri de bu oyunu oynuyorum
Yani her -18 velet degil
-
quote:
Orijinalden alıntı: theeric
Sadece tatil gunleri ellerindeki 2ytl yi harcayan internet kafede yasi kucuk olan oyunculara sesleniyor.
Bende 16 yasindayim evden oynuyorum, oyunda da bi cok peru lu ve alman arkadasim var, hepsiylede kendi dillerinde konusuyorum. 14 yasimdan beri de bu oyunu oynuyorum
Yani her -18 velet degil
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: theeric
Sadece tatil gunleri ellerindeki 2ytl yi harcayan internet kafede yasi kucuk olan oyunculara sesleniyor.
Yani her -18 velet degil
Bende 16 yaşımdayım önemli olan Beyin YAŞI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAIMOND_TR -- 19 Ağustos 2007; 19:30:42 >
-
bu gun pazar normal...quote:
Orijinalden alıntı: DAIMOND_TRquote:
Orjinalden alıntı: theeric
Yani her -18 velet degil
Bende 16 yaşımdayım önemli olan Beyin YAŞI
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Uniqe_Master
quote:
quote:
ben varım 14
bu arda önemli olan beyin yaşı "zaten o veletleri warya..." böyle bi söz söylediğine göre beiyn yaşında belli oluyor
-
bu listeyi bende istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: ~Anor~
bu gun pazar normal...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- pk ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- japonca nickler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X