quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit Fatih Hoca geçenlerde demedi mi Galatasarayın 1 kuruşunu bile boşa harcatmam diye. Kesinlikle Pato falan değildir. Bence Atias Suarez Sen ne diyon puskevit kardeş Pato bu forma altında aldığı parayı 3-4 sene sonra 3-4 katı olarak geri dönderir.
quote:Orijinalden alıntı: Jan Kjenic. quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit Fatih Hoca geçenlerde demedi mi Galatasarayın 1 kuruşunu bile boşa harcatmam diye. Kesinlikle Pato falan değildir. Bence Atias Suarez Sen ne diyon puskevit kardeş Pato bu forma altında aldığı parayı 3-4 sene sonra 3-4 katı olarak geri dönderir. Pato için bi bonservis söylesene 20 mi 30 mu bu adam 40 dan aşağı değil böbreklerimizi satsak bile alamayız bu adamı
İBRAHİM SETEN: Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi..
quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit quote:Orijinalden alıntı: Jan Kjenic. quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit Fatih Hoca geçenlerde demedi mi Galatasarayın 1 kuruşunu bile boşa harcatmam diye. Kesinlikle Pato falan değildir. Bence Atias Suarez Sen ne diyon puskevit kardeş Pato bu forma altında aldığı parayı 3-4 sene sonra 3-4 katı olarak geri dönderir. Pato için bi bonservis söylesene 20 mi 30 mu bu adam 40 dan aşağı değil böbreklerimizi satsak bile alamayız bu adamı Sen bana Milan'ın İbra'yı Gattuso'nun deyimiyle senede ortalama 10 maçı tek başına alan adamı 23 milyon € satma nedenini açıkla ben sana söyleyecem.
Aaron Lennon Abel Hernandez Adriano Tino Costa Cerci Song Benden bu kadar daha sayabilirdim ama canım sıkıldı.
quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit İBRAHİM SETEN: Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi.. bu kamilin de bir şey bildiği yok işkembeden sallıyor.
quote:Orijinalden alıntı: Jan Kjenic. quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit quote:Orijinalden alıntı: Jan Kjenic. quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit Fatih Hoca geçenlerde demedi mi Galatasarayın 1 kuruşunu bile boşa harcatmam diye. Kesinlikle Pato falan değildir. Bence Atias Suarez Sen ne diyon puskevit kardeş Pato bu forma altında aldığı parayı 3-4 sene sonra 3-4 katı olarak geri dönderir. Pato için bi bonservis söylesene 20 mi 30 mu bu adam 40 dan aşağı değil böbreklerimizi satsak bile alamayız bu adamı Sen bana Milan'ın İbra'yı Gattuso'nun deyimiyle senede ortalama 10 maçı tek başına alan adamı 23 milyon € satma nedenini açıkla ben sana söyleyecem. Sen bana elinde sadece Pato kalan Milan'ın neden satacağını söyle söylerim
adebayor bana göre en olası isim a ile başlayanların arasında ama şu sallamasyon ibrahime güvenip a ile başlayan birini boşa beklemeyin
quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit İBRAHİM SETEN: Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi.. Daha tanıdıksa sanırım buldum; Iniesta
quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit quote:Orijinalden alıntı: Jan Kjenic. quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit quote:Orijinalden alıntı: Jan Kjenic. quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit Fatih Hoca geçenlerde demedi mi Galatasarayın 1 kuruşunu bile boşa harcatmam diye. Kesinlikle Pato falan değildir. Bence Atias Suarez Sen ne diyon puskevit kardeş Pato bu forma altında aldığı parayı 3-4 sene sonra 3-4 katı olarak geri dönderir. Pato için bi bonservis söylesene 20 mi 30 mu bu adam 40 dan aşağı değil böbreklerimizi satsak bile alamayız bu adamı Sen bana Milan'ın İbra'yı Gattuso'nun deyimiyle senede ortalama 10 maçı tek başına alan adamı 23 milyon € satma nedenini açıkla ben sana söyleyecem. Sen bana elinde sadece Pato kalan Milan'ın neden satacağını söyle söylerim Sen bana Milan'ın Pato'dan ne kadar verim aldığını söyle ben sana söylerim Galliani ve Berlusconi kafa kafaya vermişler borç batağında olan şirketlerini kurtarmak için Milan'ı kullanıyor sen ne diyon burda
quote:Orijinalden alıntı: ForeverBim Galatasaraymı 30 milyon euro vericek pato'ya 19 Milyon euro felan olsa kaçırılmaz. oha 19 m €uroya transfer yapıcaz öyle mi? http://inciswf.com/1287946508.swf
quote:Orijinalden alıntı: behtiyar quote:Orijinalden alıntı: The Puskevit İBRAHİM SETEN: Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi.. Daha tanıdıksa sanırım buldum; Iniesta adebayordan daha tanıdık isim kim la, ondan daha popüler adamı nasıl getirecez biz