Şimdi Ara

Çilek tahmini... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
4.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin söylediğiniz isimlerde A harfi ya başta ya sonda olmaz onlar

Lionel Andres Messi

Hayırlı olsun
  • valla herşey beklenir yönetim enteresan yatırımlar yapıyor direk şaha kalktık hadi hayırlısı

ben afellay bekliyordum ama türkiyeyi birbirine katacak lafı için alexandre pato akla geliyor. evet çok büyük olay olur ama ibrahimoviçi de gönderen milan patoyu bize verir mi, pato bize gelir mi Alp Er Tunga öldi mü Isız ajun kaldı mu
  • P A T O

İ M K A N S I Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: The Puskevit

İBRAHİM SETEN: Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi..

bu kamilin de bir şey bildiği yok işkembeden sallıyor.

000000Gökmenle anlaşmış aklı sıra reklam yapıyo twitterdan A ile başlaması da AMK'dan kaynaklanıyor
  • anladığım kadarıyla gökmen'in gazetesi çilek'i yarın açıklıyor. seten ilk harfini vermiş. ki elhak doğru. görüşürüz.

MELİH ABİİİ DEdedi beyler ilk harfi "a" kesin oldu.
    haluk yüreklide brezilyalı demişti.fmye giriyorum birazdan döküm getircem
  • Alexandre Pato,Arjen Robben,Alexis Sanchez,Alan Dzagoev...
  • Ne zaman görebiliriz türk takımlarındaki 50 60m euroluk transferleri sanırım torunlarımız bile göremez. Arap şeyhleri gelsede satın alsa kulüpleri

• bu arada şimdi bu adamla ilgili ne biliyoruz ..

sol kanat sağ kanat forvet arkası

brezilyalı

20-25 yaş arası

baş harfi A
  • Lan ne afellayı arshavini hala çakmadınız mı Adriano işte bugünden beri ismi geçiyor
  • Bence Adebayor.M City de satmak istiyor artık.Her sene kiraya veriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

İBRAHİM SETEN: Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi..

bu kamilin de bir şey bildiği yok işkembeden sallıyor.

000000Gökmenle anlaşmış aklı sıra reklam yapıyo twitterdan A ile başlaması da AMK'dan kaynaklanıyor

adam yerine koyup bunun yorumlarını paylaşanlar var bide

• Adrian
  • Arkadaşlar Pato sakat değil mi ? Kronik bir sakatlığı var diye biliyorum. O kadar para verip getireceksek senede 30-40 maç oynasın bari.

Kim olduğunu bilmiyorum ama bana sanki yönetim ortalığı sallayacak bir transfer yapacakmış gibi geliyor. Kiralık olur muhtemelen o yüzden bonservis hesaplamayın. Takımının kiralayabileceği ve A ile başlayan bir çilek var mı? %90 bu isim.
  •  Çilek tahmini...
  • beyler bi hareketlenmeler var bende..

Burak Bozdağ ‏@aburakbozdag

gökmen özdemir çok araştırmış ortak tanıdıklar bunu söyleyip duruyor.en son bu ismi terimin ağzından izniyle almış.ve yarın yazacak.

bu isim ''bilerek'' sızdırılıyor.çünkü transferde belli bir olgunluğa gelmiş ve somut sonuçlar var.yarını bekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donie

beyler bi hareketlenmeler var bende..

gökmen özdemir çok araştırmış ortak tanıdıklar bunu söyleyip duruyor.en son bu ismi terimin ağzından izniyle almış.ve yarın yazacak.

bu isim ''bilerek'' sızdırılıyor.çünkü transferde belli bir olgunluğa gelmiş ve somut sonuçlar var.yarını bekleyelim.

şurayı okuyana kadar inanmıştım sonra sıvazlamış

•  Çilek tahmini...

Agüero kiralık.. The bomb has been planted
  • KAYNAK: İBRAHİM SETEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Arkadaşlar Pato sakat değil mi ? Kronik bir sakatlığı var diye biliyorum. O kadar para verip getireceksek senede 30-40 maç oynasın bari.

Kim olduğunu bilmiyorum ama bana sanki yönetim ortalığı sallayacak bir transfer yapacakmış gibi geliyor. Kiralık olur muhtemelen o yüzden bonservis hesaplamayın. Takımının kiralayabileceği ve A ile başlayan bir çilek var mı? %90 bu isim.

Muzmin sakat Adam,melo gibi opsiyonlu alınacaksa tamam.diger turlu riske atılmayacak kadar cok para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.