Şimdi Ara

Çılgın ping problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pata küte konuya giriyorum şimdi arkadaşlar benim bilgisayarımda daha iki gün önceden 30 fps 60-80 ms ile lol oynanabiliyordu ancak şimdi ping 5 dakikada bir 60a inip geri kalanında 700ün üstüne çıkıyor interneti sömüren bütün programları kontrol edip kapattım yeterince bilgisayardan anladığımı düşünüyorum support oynadığım için fps problem olmuyor ama daha dün pingimin 7000e çıktığını gördüm artık özel oyun giriyorum karşıya bi bot atıp ama yükleme ekranında 700 pingi gördüğüm an bilgisayarı dağlara taşlara fırlatasım geliyor modemi apartmanca kullanıyoruz ama modemden kaynaklandığını pek düşünmüyorum zira gecenin üçünde bütün apartmanın internete girdiğini düşünmüyorum. Pingimi nasıl düşürebileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz?

• nedeni gecenin üçünde bilgisayar başında olan çılgın ergen komsu çocukları yada çılgın komşu amcaların olabilir :) düzeltebileceğini sanmıyorum apartmanın kullandığı internetten hayır gelmez bende yurtta kalıyorum ve bir katta sadece 6 kişi kullandığımız halde oyun oynayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.