Şimdi Ara

Çılgın Türkler işbaşında; Erdil Yaşaroğlu'ndan Galaxy Note'lu dünya rekoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
40.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Note lu rekor nasıl oluyor. İlk okuduğumda karikatürü galaxy note da çizmiş sandım. oraya galaxy note sponsorluğu olsa daha iyi olur yoksa galaxy note un yaptığı bir iş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

quote:

Orijinalden alıntı: mnomer
    quote:

Orijinalden alıntı: playstyle
    quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby
    quote:

Orijinalden alıntı: playstyle arkadaşlar okumanızda yazmanızda sorunmu var !? şu mesajı kaç bin kişi okumuş ama yazım hatası hakkında hiç bir şey yazmamış ! konu başlığındaki bazı kelimelerin Türk Dil Kurumunda karşılığı yok ! bu açıdan hatalı ifadeleri düzeltmenizde yarar var !
    Çılgın Türkler işbaşında; Erdil Yaşaroğlu'ndan Galaxy Note'lu dünya rekoru
    Anladik super turkcen var simdi git turkce sinavina calis millet basimiza tdk calisani kesiliyo goren de 4-4luk konusuyo zanneder!
    kötüden, iyi örnek olmaz !
    Başlıktaki r yi haber içerisinde rekorlar da kullanmışlar yanlışlıkla sanırsam.
    Uzatmanıza gerek yok bu sitede insanlar editörler bizlere haber sunabilmek için ellerinden gelenin en iyyisini yapmaya çalışıyorlar okadar haber sunuyorlar, ve sizde gelip habere değilde bu ayrıntıya önem veriyorsunuzda gerçekten tebrik ediyorum..

hata insana mahsus editörler hata yapabilirler ! ben editörleri suçlamıyorum çünkü bu gün pazar ve haliyle insanlar geç kalkabilirler ! ben burada 4000 küsür okurun görmezlikten gelidiği şeyi görüpte neden bu konuda 1 kelime bile yazmıyorsunuz diyorum burada yorum yapanlara ! yani editörlerin işi başından aşkın zaten bunlara sözüm yok nasıl olsa düzeltecekler bu hatalarını fakat okurların bu kadar duyarsız olmasını içerlemekteyiz !

• Çalışma gayet güzel, Samsung bunu dünya çapında reklam olarak kullanıyor ve ülkemizde yapılmış olması mutluluk verici. Memleketimde yapılmış olması da ayrı bir güzel.
    Bu arada "Çılgın Tükler" kim arkadaş?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 15 Ocak 2012; 12:21:17 >
  • Gereksiz şeylerle ismimizi duyurmak ne kadar güzel . Cidden komik bir milletiz.
  • Proje ile sponsor birbirini tam anlamıyla bulmuş :)
  • Akıllı adamlar PATRON çılgın TÜRKLER işçi(daha ağırını yazmaya dilim varmadı).
    Aferim durmak yok uşaklığa devam.Eksi vermeye kalkanlarada selam olsun.
  • Çatal detayına bittim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

arkadaşlar okumanızda yazmanızda sorunmu var !?
    şu mesajı kaç bin kişi okumuş
    ama yazım hatası hakkında hiç bir şey yazmamış !

konu başlığındaki bazı kelimelerin
    Türk Dil Kurumunda karşılığı yok !
    bu açıdan hatalı ifadeleri düzeltmenizde yarar var !

Türkçe özen gösteren kullanıcın adına bak! Hem de yabanc üye isimli!... Çok dikkatli özenişin neye hizmet ediyor?!

Yetmedi büyük harfle başlanma kuralını 1 den fazla ihlal etmişsin!...

Önce kendine bak sonra eleştir!...

Erdil Yaşaroğlu güzel düşünmüş. Sanatını konuşturmuş... Gerçi esin kaynağı o desenler aslında Amerikalı çiftçiler tarafından ilgi çekilmesi için yapılmıştı ...

Galaxy Note kendi kulvarını yaratmıştır bunun ispatı da Amerika hariç 1 milyon satışı aşması niceliksel açıdan kanıttır...

• samsung sponsorluğunda yapılmış bir iş.. samsung banada sponsor olsaydı yada başka herhangi birine yapamayacak birini tanımıyorum.. yoksa 1200KG boyaya para veripte bir perçeve için yerleri boyayamam yani.. Hatta erdil bey kendiside boyamıyor ama sertifikayı o alıyor.. ne iştir anlamak zor.. :))
  • Gayet güzel bir çalışma olmuş. En azından o bölgenin yeşillendirilmesine ön ayak olması bile takdiri hakediyor.

Bizler robot değiliz. Elbette teknoloji, sağlık, vs... gibi şeyler önemli ancak hayatımızın tamamını bunlar kapsamıyor. Yani her gelişme bu dallarda olacak diye bir kaide yok. Eğlence ve görsellik de hepimizin hayatında mevcut, buna dair gelişmeleri küçümsememek lazım.
  • Güzel reklam yapıyor samsung
  • @batuist
    Kıskançlıkta son nokta.Adam Erdil Yaşaroğlu peki sen kimsin?
    Evet samsung sana sponsor olsa Galaxy Note'u dahi kullanamazsın.
  • ah şu lidyalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

@batuist
    Kıskançlıkta son nokta.Adam Erdil Yaşaroğlu peki sen kimsin?
    Evet samsung sana sponsor olsa Galaxy Note'u dahi kullanamazsın.

ille birini kıskanmak isteseydim kıskanıcak daha başka birilerini bulurdum. Aklımın kıyısından kenarından geçmeyen bir düşünceye nasıl kapıldın hayret ettim doğrusu. Sırf insanlara muhalefet olmak ve agresiflik yapmak için mi sataşıyorsun? Ben habere dair bir yorum yazdım neden başkalarının yorumuna yorum yapıyorsun. beğenmiyorsan basarsın eksiye beğendiysen artıya herneyse ama şu forumda illede sataşma olayını bırakın yahu.. Ben kimsem kimim ben burada yorumlarım kadarım tıpklı herkes gibi.. kimse burada yazdığıklarından başkası değil. O yüzdenc kaşımı gözümü yada kariyerimi anlatacak değlim yada anlatmsamda değişen hiçbirşey olmaz. Ben ne yazıyorsam oyum tıpkı senin gibi.. çok agresif ve iticisiniz ya.. hayret birşey..

• Senin gibi zihniyet oldukça türkler uzaya çıksa memlekette o kadar aç varken uzaya çıkılıyor olur.Takdir etmesini bilmiyorsun anca işkembeden yorumlar yapıyorsun.Evet eline klavyeyi alan eleştirinin dozunu ve ciddiyetini kaçırınca agresifleşiyorum ne yazıkki.
  • paylasalim arkadaslar
    tam destek bizden
  • Adamlar yapmış ehe ehe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

Senin gibi zihniyet oldukça türkler uzaya çıksa memlekette o kadar aç varken uzaya çıkılıyor olur.Takdir etmesini bilmiyorsun anca işkembeden yorumlar yapıyorsun.Evet eline klavyeyi alan eleştirinin dozunu ve ciddiyetini kaçırınca agresifleşiyorum ne yazıkki.

Aha bunude Tükler yapmış ! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Crop_circle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 15 Ocak 2012; 20:55:53 >

• bir markanın reklamını haber yaparken "çılgın türkler" diye başlık atacak bir tek donanımhaber.com var. çok kalitelisiniz çok. bravo!
  • Öncelikle tebrik etmek lazım bunu düşünen, uygulayan ve yöneten arkadaşı
    Tabi ekibinde emeği geçenleri de bir bir tebrik etmek lazım.

Ama şöyle bir durum var. Bu tür şeylerin temeli paraya dayanıyor. Paran varsa bu bir ekibi toplayarak hayallerini gerçekleştirebilirsin.

Belki sadece bu forumda bile yüzlerce kişinin aklına gelmiştir. Dünyanın en büyük karikatürü fikri
    ama parasızlık işte paran varsa kendine ekip toplar bu malzemeleri alır ve bu giderlere katlanırsın.
    Ama sonucunda da bu şekli yapar rekorlar kitabına girersin.
    TEBRİKLER
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.