Şimdi Ara

cimbom oynadığı son hazırlık maçında İkinci Lig A Kategorisi ekiplerinden bursaspora maglup oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BURSA - Bursaspor’un sezon açılışı nedeniyle Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada, yeşil-beyazlı takımın gollerini 6. dakikada penaltıdan Serdar Topraktepe ve 81. dakikada Veli attı.

BURSASPOR: 2 - GALATASARAY: 0
    Stat: Atatürk
    Hakemler: Cem İyihuylu xx, Ahmet Çalışkan xx, Akın Uzun xx
    Bursaspor: Yavuz xxx, Serdar Kurtuluş xx (Dk. 71 Ömer xxx), Ünsal xx, Miu xxx, Egemen xxx (Dk. 64 Mesut xx), Yasin xx (Dk. 58 İbrahim xx), Orhan Alemdar xxx (Dk. 58 Serkan Reçber xxx), Mehmet Türkmehmet xx (Dk. 79 Mehmet Önür xx), Eser xx (Dk. 85 Yakup ?), Serdar Topraktepe xxx (Dk. 76 Veli xxx), Yunus xx (Dk. 58 Frasineau xx)
    Galatasaray: Mondragon x, Tomas xx, Song xx, Orhan Ak x, Altan x (Dk. 61 Arda x), Cihan x, Saidou x, İliç xx (Dk. 69 Uğur x), Sabri x, Hakan Şükür xx (Dk. 69 Ümit Karan x), Necati xx
    Goller: Dk. 5 Serdar Topraktepe (penaltıdan), Dk. 81 Veli
    Sarı kart: Dk. 86 Ümit Karan (Galatasaray)

Her iki takımında kontrollü başladığı karşılaşmada, ilk tehlikeli atak Galatasaray’dan geldi. 4. dakikada Necati’nin pasında topla buluşan Altan, ceza sahası içinden topu kaleye vurdu, Egemen’e çarpan meşin yuvarlak, kornere çıktı.

Bu ataktan bir dakika sonra ani gelişen Bursaspor atağında topla buluşan Yunus, karşı karşıya kaldığı Mondragon tarafından ceza sahası içinde düşürüldü. Kazanılan penaltı atışını kullanan Serdar Topraktepe, topu Mondragon’un yanından filelere gönderdi: 1-0

13. dakikada İliç’in ara pasında Necati topa sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

34. dakikada Necati’nin Egemen tarafından düşürülmesiyle Galatasaray’ın kazandığı serbest atışı Altan kullandı. Yapılan ortada, Song’un kafa vuruşunda top, üstten auta çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JANCKER -- 31 Temmuz 2005, 23:52:12 >

• isterse 10 tane atsın noolmuş ki yani haftaya görecez asıl
  • Fenerbahçe everton a 5 atıyor gsliler topici basıp laf atıyorlar buyrun sizin takım hadi yorum yapın.
  • YIGIDI ÖLDÜR HAKKINI VER DEMI^LER DIMI!!!!!
  • yorumu ben yapayim bir galatasaraylı olarak diyorumki iğrenç ötesi bi oyun oynadık... bu takımla şampiyonluk hayal olur diyorum..
  • kardes türk ekibi diilmi ha fener ha gala ha besik veya digerleri yanlis mi???
  • kardes yanliz ne dedini kulagin duysun kim bölücü sapina kadar türküm sapina kadar ülkücüyüm yapmayin ne dedimizi bilelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kardeş o benim imzam yanlış anlama....
  • ya hazırlık maçları ölçü olmaz neden anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz?
    5 atsan 3 yesen ne olacak?
    bu maçlarda takım denenir.oyun sistemi,düzeni denenir..
    futbolcular denenir..
    sonuca bakılmaz...eksiklere aksaklıklara bakılır...
  • bence bu maçın ayrıcalığı vardı.. öylesine bir maç değildi.. yani 5-6 tane oyuncu değiştirip sistem denemedik.. bence kafasındaki onbiri oynattı.. umarım bu maç gibi oynamayız diğer maçlarda..
  • KARDESIM ÇOK ÖZÜR KUSURA BAKMA OLURMU!!!!!!!
  • INSALLAH GALANIN BASARISI TURKIYENIN BASARISI TOPLAR KENDINI CIMBOM BI FENERBAHCELI OLARAK SÖYLÜYORUM!!!
  • insallah bu yönetimle biraz zor ama...
  • alıntı: nakata

o değilde galatasarayımız bugün gerçekten çok kötü futbol oynadı bursada bu galibiyeti hak etti denilemez bence.

bu sezon en çok güvendiğim isimlerden biri altan bu gün adeta döküldü iliçi zaten bilmiyodum ama oda resmen sıçtı ve gerets bu ikiliye daha fazla dayanamayarak oyundan aldı.

ancak bu sezon hiç güvenmediğim ismlerin başında gelen saido mükemmel bir futbol oynadı adeta eleştirilere cevap verdi çok şaşırdım. okadar kendinden emin oynadıki görmeliydiniz.maç kısaca böyle

necati 3 net pozisyonda iyi vursa gs maçı alabilirdi. çok kötü vuruşlar yaptı.

birde maçta ilginç bi an vardı gs arka arkaya tam 5 korner attı görmeliydini hepsi aynı yerden kullanıldı kornerlerin altan açıyo korner altan açıyo yine korner....baya komikti ve son ortada yine savunma karşıladı ama bu kez taca...

burayada koymak istedim

• 3 yeseydik nolcanı sölim acılan topicte sende dalga gecicektin bunu hepimis biliyoruznoldu apiah nerde dicektin alex nerde yine fos cıktılar dicektin oyüsden yazdıklarınla sadece kendini kandırıosun tabiki bu mac ölçü değil hatta bjk altayla 1-1 kaldı macta ölcü değil
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya hazırlık maçları ölçü olmaz neden anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz?
    5 atsan 3 yesen ne olacak?
    bu maçlarda takım denenir.oyun sistemi,düzeni denenir..
    futbolcular denenir..
    sonuca bakılmaz...eksiklere aksaklıklara bakılır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.