Şimdi Ara

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
1.123.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ilk sözleşmedeki tarife geçerli bende 10/10 paket aldım sonra 20/10 olarak yaptılar beni etkilemedi turkcell ile iletişime geçip düzeltmelerini isteyin sözleşmeye iyi bakın eğer yükleme 10 mbps ise düzeltirler taahhut edilen hızı vermek zorundalar.
    CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lutfen bir degisiklik istemeyin gecen sefer adil kullanim icin meclise gidildi hersey daha beter oldu fiyatlar artti kotali internet geldi. ben umidi kestim daha iyisini istemiyorum buna sukur, sonra 30kbps ekonomik internet paketleri falan cikacak suandaki 3 megabitli olanlar 20-30 tl daha pahali olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

he arkadaş edin edin AKN konusunda diktikleri gibi diksinler yine bizi!!!

bırakın kalsın aynı. Şu AKN düzenlemesi yüzünden 70TL ye kullandığım 50mbs neti 35mbs olarak 90TL ye kullanıyorum.
    50 mbps ile 100 Yada 200 gb ı doldurmak ne kadar sürecek ki? 10 gün? 15 gün?
    Kalanında 6 8 10 16 kaçsa ona düşecekti..

Şuan 35e sınırsız kullanıyorsun. Ben 100 e 86 veriyorum (türknet.) Eskiden 75 e 35 mbsp alıyordum (tt) ayın yarısında 16ya düşüyordu. Ama ping nedense 60 70 lerde gezerken 80 90 lara çıkıyordu...
    Şimdi sabit 100 ve 55 65 arası pingle..

Upload için 5 10 lira extra daha veririm. Ama veremiyor allahın belası TT engelliyor.

• nasıl daha beter oldu hocam? adil kullanım varken 5 gün 70mbps kullanıp 27 gün 3mbps kullanıyorduk şuan 30 gün tam kapasite kullanıyoruz bunun neresi daha kötü olabilirki?
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    50mbit 250gb adil kullanimi olan hattimiz suanda 50mbit 100 gb kotaliya donustu. fiyati ise artti. gece 2-8 arasi sinirsiz oluyordu o da ayri bir bonustu. simdi limitsiz yalin paketler var onlarin uygun fiyatli olanlarinin hizlari cok dusuk.

• hangi firma?
  • şikayet ettim hadi benden kıyak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTelecom -- 15 Ocak 2020; 14:41:7 >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    superonline. kota 150 de olabilir evde birsey indirmeye cekiniyorum, nasil bir anlasma yaptiysa babam hiz iyi ama kota yetmiyor. baska iss gec diyeceksiniz onlarda ara ara kesilmeler oluyor, haftada ayda bir kere bile kesinti olsun istemiyorum.

• Ben metini bira kendime göre değiştirip gönderdim:

Sayın Cumhurbaşkanım;

Maalesef UBAK (Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı)'na ve (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu)'na bu tarz şikayetlerimizi ve sıkıntılarımızı bildirmemize rağmen tüketici lehine hiç bir aksiyon alınmayıp , açıklama yapılmamaktadır.

Tüketici olarak isteklerimi size iletmek istiyorum. İSS (İnternet Servis Sağlayıcıları) tarafından sabit inernette 2020 yılında hala düşük yükleme (UPLOAD) hızları veriliyor. Satılan en yüksek paketi alsak bile verilen yükleme (UPLOAD) hızı "4" mbps'dir. Fiber ve VDSL altyapının upload konusunda herhangi bir yetersizliği yoktur istenildiği takdirde çok yüksek upload hızı verilebilir. Dünya ortalamasının çok altında olan bu yükleme hızının bir an önce artılması gerekiyor. Mobil internette bu kısıtlama yok ve telefonlarımızla "50" mbps ve üzeri yükleme (UPLOAD) hızı alabiliyoruz ama sabit internet hala 4'te kaldı.

Tüketici olarak beklentim 2020 yılında indirme ve yükleme hızlarında DÜNYA'ya ayak uydurmamız gerekir. Günümüzde verilerimizi yedeklememiz gerektiğinde, bulut depolama kullanmak istediğimizde malesef bu hızlar ile yükleyemiyoruz.

Gerek BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu)'nu Başkanı , Kurul üyeleri ve Çalışanları tüketici tarafında durmayarak , tüketicilerin mağduriyetini göz yumarak tüketicilerin sorunlarını maalesef çözemeyip oyalıyorlar. Bu konu ile ilgili hiç bir açıklama yapılmıyor.

Saygılarımla gereğinin yapılmasını arz ederim.

Özellikle upload kısmını daha fazla belirttim.

• bu normal değil şu anda yasada bu yok şu an kullandığınız paket yasa dışı. müşteri hizmetleri sizi yanıltır yanlış pakete yönlendirmiş olabilir hakkınızı aradığınız takdirde sorununuzu muhtemelen çözeceksiniz.

• yazdık bakalım
  • Aynen herşeyi mahvetmeye devam edin kota kalksin dediniz ayni pakete %30daha fazla para ödüyoruz sayenizde internetde yine sabit hızda değil kesiliyor, azalıyor vesaire.

Şimdi upload diyorsunuz fiyatlar yine minimum %30 artıcak gerçekten hastasınız siz.
    Dandik 100aboneli kanalızda stream yapmak istiyorsanız vereceksiniz 300-500kağıt upload verirler ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 15 Ocak 2020; 15:21:46 >
  • CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!
  • CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!

Bizimde çorbada tuzumuz olsun
  • sanki download ve internet kalitesi çok iyi ülkede, uploadı düzeltseler ne olacak?

akk kalktı limit yok bilmem ne muhabbeti yaptılar.

70 liraya 24 megabit akksiz fiber internet kullanıyordum yasa değişmeden
    yasa değişti, 1 sene sonra taahhütüm bitti

aynı interneti 119 tl ye kullanıyorum yeni yasadan sonra. 24 megabit hız limit yok akk yok.

allahın belası bir ülkede her şey ters mi gelişir?

millet internetten yemek download edip yiyecek, 4 ana element arasına interneti alacaklar nerdeyse ama bizde her geçen gün daha ulaşılmaz ve kalitesiz oluyor

Allah belalarını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 15 Ocak 2020; 16:11:13 >
  • Şikayetimizi yaptık inşallah güzel sonuçlar alırız.
  • Hocam sadece upload değil dowload içinde başvursaydık keşke. Bulut hizmeti vs kullanıyorum upload artarsa çok rahatlarım ama dowload da önemli 300mbs 500mbs 1gbs vs uygun fiyata alsak en azından 100mbs yi uygun fiyata alsak tarife fiyatları çok pahalı %40 %30 indirim lazım

• Başvuru yapılldı. umarım çözülür. CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!
  • en son kota konusunda yapılan ayaklanmanın sonucunda saçma sapan uygulamalar ortaya çıktıktan sonra, ben aman düzen bozulmasıncılardanım artık .

Upload hızları artar, faturalar 3 katı pahalılanır. Saçma sapan upload kotaları falan gelir. Aman kalsın böyle, BTK nın son icraatını gördük, ISS'lerin hiç birine ses çıkaramadı. Kotalar geri geldi, akıllı tarifeler falan diye saçma sapan şeyler dayattılar. Normal sınırsız tarifeler yine ateş pahası kim alabiliyor
  • Sizce bu Cimer'in ne kadar umrunda? Adamlar vergiye bakar arkadaşlar, vatandaşın aldığı hizmet kimseyi germiyor. Sen vergi ver, firma da vergi versin ve ihalelerdeki yükümlülüklerini yerine getirsin gerisi hikaye. Yıl olmuş 2020 ülkede düzgün çalışan neredeyse hiçbir şey yok, upload hızıyla mı uğraşacaklar sizce? Değil Cimer'e, isterseniz NASA'ya yazın hikaye. Bu iş nasıl değişir biliyor musunuz? Anayasal hakları kullanıp protestolar ve boykotlar düzenleyerek değişir. 3-5 kişiyle değil, on binlerce tüketicinin çok yüksek sesiyle değişir. Türk Telekom gibi kablo kıllarını fiber altyapısından sayan bir firmayı öyle 3-5 Cimer mesajı etkilemez ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.