Şimdi Ara

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
3
Favori
1.123.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADSL kullanıcılarına teknik olarak verilmiyor. Mağduriyetin çoğu bu yüzden. Bunun gidermenin tek yolu alt yapıya önem vermek ve fiber/vdsl hizmetini yaygınlaştırmak. Her ilçenin göbeğine kadar illaki bir fiber hat geliyor. Resmi kurumlara ve bankalara sunuluyor. Ama ev veya işyerlerine bu imkan sunulmuyor alt yapı yok denilerek. Halbuki bu altyapı çok kolay şekilde sağlanabiliyor. İşlerine gelmiyor yatırım yapmak. Eee tekel olunca bide başta AKP varsa sermayeden yana taraf tutuluyor her zaman.. Bakınız asgari ücretin belirleniş şekline masa altından sopa gösterilerek verilen üç kuruşluk bir zam arttırılan vergilerin ödemesine bile yetmeyecek düzeyde.
  • Hala çözemediniz sistemi, ücretsiz bir hizmet yok bu ülkede..
    Akn diye aylarca yazıldı çizildi burda, akn kalktı ne oldu, internet ücretleri zamlandi.. Farkında mısınız?
    Aynı paraya daha düşük hız ile hizmet alıyoruz..

Uilkedeki herkes ayda 1000 gb data indirmiyor, büyük çoğunluk abone 10gb bile görmüyor ama aynı parayı ödeyerek daha düşük hız da kullanıyor..

Upload artarsa, yine aynısı olacak..

Sonra yine başka bir şikayet konusu mu açılacak merak ediyorum

Upload ihtiyacı olan için ayrı bir paket olabilir ve satın alınabilir tabi buna itirazım yok.. Zaten upload ayrıca data enter Lara satılıyor Zira onlar download yapmıyor full upload..

Neyse,
    İnternete bir zam daha gelecek anlaşılan bu kampanya tutarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Ocak 2020; 19:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.hurriyet.com.tr
    Ortak fiber altyapı ve 5G teknolojileri 2020'nin ana gündemi olacak
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/ortak-fiber-altyapi-ve-5g-teknolojileri-2020nin-ana-gundemi-olacak-41408786

• Şikayet edildi

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Hala çözemediniz sistemi, ücretsiz bir hizmet yok bu ülkede..
    Akn diye aylarca yazıldı çizildi burda, akn kalktı ne oldu, internet ücretleri zamlandi.. Farkında mısınız?
    Aynı paraya daha düşük hız ile hizmet alıyoruz..

Uilkedeki herkes ayda 1000 gb data indirmiyor, büyük çoğunluk abone 10gb bile görmüyor ama aynı parayı ödeyerek daha düşük hız da kullanıyor..

Upload artarsa, yine aynısı olacak..

Sonra yine başka bir şikayet konusu mu açılacak merak ediyorum

Upload ihtiyacı olan için ayrı bir paket olabilir ve satın alınabilir tabi buna itirazım yok.. Zaten upload ayrıca data enter Lara satılıyor Zira onlar download yapmıyor full upload..

Neyse,
    İnternete bir zam daha gelecek anlaşılan bu kampanya tutarsa
    Seçenek verilse inan kimse upload diye zırlamaz.
    100mbps download alıyorsun verdiği upload 4:)
    Yapsınlar 10 lira farkla 20 mbps upload 20 tl farka 30 50 mbps için 50lira kimse gıkını çıkartmaz.
    Ama yok. Olanların fiyatlarına bi bakın uçmuşlar.

• Edin edin. Habule güzel bi avuçlarinizi yalarsiniz artik. Ben ettiğimiz şikayetlerde firmaları savunan mesajlardan başka cevplar almadim en son. Sizde şikayet yazin.

• DESTEK ARKADAŞLAR
    İnternette çağ dışıyız ve bir adım dahi atılmıyor bu konuyla ilgili. Ne kadar çok talep gelirse o kadar konunun üzerine düşerler unutmayın!
    CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Superonline paket hediye vermis 500mbps ona bile 5mbps uplpad vrmis. Bu büyük sacmalik düzelmesi için çalışılıyor. Ayrica akn kalkti fiyatlar artti ama ulkenin ekonomik duruma bakipyorum yapmak lazim

• Şikayet edildi.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    En azindan sehir merkezlerinde hic adsl kalmamasi lazimdi suana kadar. Bazi ilcelerde vdsl yayginlasmasi güzel ama hala yavas ilerliyoruz.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    zaten ondada upload darboğaz yaptıgı için bircok kişi 500 göremedi 500 ile birlikte en az 20 upload vermeliydi
  • başvuruyu yaptık. hadi hayırlısı. belki yoğunluktan dolayı bi resmi açıklama falan gelir. tabi bizim istediğimiz bu değil ama konuya dahil olabilirsek üzerine biraz daha giderek bu işi de yapabiliriz diye düşünüyorum
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Fiyasko...

• Bunlar upload hızını yükseltir bu sefer de downloadı 1 mbit yapar. olan yine bize olur

• Nasıl ek ücret ödeyerek statik ip ye geçebiliyorsak, upload hızımızı da ek ücret ödeyerek yükseltebilmemiz gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. İlgili metini şu şekilde düzenledim. Elimden geldiğince yanlış yazım ve noktalama işaretlerini düzeltmeye çalıştım.

"Sayın Cumhurbaşkanım;

Maalesef UBAK(Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı)'a ve BTK(Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu)'ya bu tarz şikayetlerimizi ve sıkıntılarımızı bildirmemize rağmen tüketici lehine hiç bir aksiyon alınmayıp, açıklama yapılmamaktadır.

Tüketici olarak isteklerimi size iletmek istiyorum. İSS(İnternet Servis Sağlayıcıları) tarafından fahiş yüksek fiyat politikası sonucunda tüketici olarak mağdurum, Bu fahiş yüksek fiyatlar ile düşük indirme ve düşük yükleme hızları sağlayıp üstelik sabit hız garantisi verilmiyor.

Tüketici olarak beklentim 2020 yılında İndirme ve yükleme hızlarında DÜNYA'ya ayak uydurmamız gerekir. Günümüzde bütün fotoğraflarımızı ve kendi videolarımızı yedeklememiz gerektiğinden dolayı maalesef bu hızlar ile yükleyemiyoruz.

Ek olarak Fiber Altyapı'ya önem verilmesini ve İSS(İnternet Servis Sağlayıcıları)'na Yıllık asgari fiber çekme kotası(Omurga Hariç) en az 30 BİN KM konulmasını istiyorum. Yıllık Asgari oranda (Omurga Hariç) çekmeyen İSS(İnternet Servis Sağlayıcıları) uyarılmasını ve sonrasında ceza verilmesini istemekteyim.

Gerek BTK(Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu)'nın Başkanı, Kurul üyeleri ve Çalışanları tüketici tarafında durmayarak, tüketicilerin mağduriyetini göz yumarak tüketicilerin sorunlarını maalesef çözemeyip oyalıyorlar.

Bir çok şikayetimizde kesinlikle Tüketicinin lehine işlem yapılmayarak hiç bir açıklama yapılmamaktadır.

Saygılarımla gereğinin yapılmasını arz ederim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 16 Ocak 2020; 0:24:9 >

• Konu yukarı çıksın
  • Hep destek, tam destek
    CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!
  • Bir çok ülkede sorun upload hızı belcikadayin 400/20 şeklinde
    100/7 upload önceki kullandım buydu internetde gördüğüm kadarıyla Bulgaristan İngiltere uçuk upload hızları var anlamadığım bu Bulgaristan internet konusunda gelişmiş Avrupa ülkelerini bile geçmiş durumda nasıl oluyor bu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.