Şimdi Ara

ÇİN ARABALARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ÇİN ARABALARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

İnsanımızın arabayı neye göre seçtiği hiç belli değil ama kanımca bunu bedava verseler kimse almaz.Sadece ucuz olmak her zaman yetmiyo.Belli olmuyor yani ama çinden dünya illallah etmiş arabasını alan çok çıkmaz.

işte burda çok doğru söyledin kardeş
  • ne ford explorerin tıpkısının aynısı bende ford explorer war we araç çok sağlam dolmuşla kaza yapmıştım we benim aracın ızgara biraz içeri girdi o araba beter oldu yani eğer dayanıksızlık konusunda diyorsanız yanlış biliyorsunuz SAYGILARIMLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

fiyat ne kadar olacak ki
    yukarda biri 9-10 milyar demiş.eğer boyleyse bence satacak bu araba.

edit: ha bi de pazarlayan firmaya bağlı tabi.

Sakinha Tofas bu aracin liansini alarak uretmesin
  • Sevmediğim ne kadar adam varsa piyasada abi bu araçlar çok sağlam fiyatlarıda çok uygun diye aldırmazsam neyim.
  • quote:

Orjinalden al�nt�: evo9sahibi

Sevmedi�im ne kadar adam varsa piyasada abi bu ara�lar �ok sa�lam fiyatlar�da �ok uygun diye ald�rmazsam neyim.

Sonra cok fazla kulagin cinlarsa sasirma
  • güvensiz mahlukatların teki nolcaksakın almayın haa bozuşuruz bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOBOCUKCUK -- 30 Temmuz 2006; 21:39:19 >
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

İnsanımızın arabayı neye göre seçtiği hiç belli değil ama kanımca bunu bedava verseler kimse almaz.Sadece ucuz olmak her zaman yetmiyo.Belli olmuyor yani ama çinden dünya illallah etmiş arabasını alan çok çıkmaz.

işte burda çok doğru söyledin kardeş

• aslinda alinir beaa!! sehiricinde 60 si gecmemek sarti ile binilir pasa pasa!! parcasida ucuz olur bunlarin!! ohh sıkıntı yasanmaz bence!! hee dikkatli kullanmak sart walla
  • bu çin malı otoların türkiye distribütörü kim bilgisi olan var mı??
  • alan olur cahil adam anlamaz çarpışma testinden falan bakar 9-10 milyara jip var koşarak gider alır. ona anlatamazsın güvensiz olduğunu, tartışır senle koskoca jipe bişey olurmu falan bide sürücü havayastığı standartmış(olsa noolur) der sinirlendiğinle kalırsın.
  • Cinlililer bu kadar mal mi abicim boyle dandirik araba yapiyor.....Sonucta curuk araba satamayacagina gore heralde biraz daha duzeltirler.....

[
  • Düz mantık, ne kadar ekmek o kadar köfte...

quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Cinlililer bu kadar mal mi abicim boyle dandirik araba yapiyor.....Sonucta curuk araba satamayacagina gore heralde biraz daha duzeltirler.....

• Çin malı alma alanları kına
  • Bu araba mı yaw ben 4 köşe bi kutuya benzettim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.