Şimdi Ara

ÇİN ARABALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

Yakında bunu alanlar forumda toplanıp çin arabaları kulübünü kurarlar . Ondan sonra araba testte takla atsa fake olur, arızası çıksa hadi ordan hiç olur mu çok kaliteli derler , crash testi kötü desen diğer arabaları nki sanki çok mu farklı diye iddia ederler görün bakın

Kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana...!

Ya kardeşim aracın ön tekerleri aks falan komple gidiyo,araç dıştan dolgun ve sağlam görünüyo,hele arkadaki çoçuk robota bakın nasıl sarsılıyor..!

BÖYLE ARAÇ YAPANLARA

• quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

ÇİN ARABALARI

bu arabadan eğer bir insan evladı sağ çıkmayı becerebilir ise büyük olasılıkla hayatının geri kalan kısmını kötürüm olarak geçirir.
  • aslında ben bunlardan bir tane almayı düşünüyorum. madem 10 milyar sadece alırım arada bir kullanırım dağda bayırda. nasılsa dağda 50-60 km hız yapacak halimiz yok :)
  • eğer 9-10 milyarsa sıfırı , bu araçlar çok satacaktır. çünkü izim kuş serisinden daha kötü değiller bence...
  • Arkadaşım yapma ya,bizim kuş serileri o kadar dandik değil video yu bir izle gözünü seveyim ya..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih* -- 29 Temmuz 2006; 19:28:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

Arkadaşım yapma ya,bizim kuş serileri o kadar dandik değil video yu bir izle gözünü seveyim ya..!

keşke biri şu şahinin çarpışma testini yapsada bizde daha somut şeyler üzerine konuşabilsek. ama şahininde bundan aşağı kalır yanı yok .gidin şahinin yanına a sütununun inceliğine bi bakın. güvenli olduğuna inanıyormusunuz? ha ayrıca şahini kullanan insanların hangisinde emniyet kemeri takılı? adam daha emniyet kemerini takmıo güvenli olsa noolur?
  • şahinin crash testi yok mu ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=sVwmuQqN46g&mode=related&search=crash%20test

bu da kabinden görüntüsü Land wind in ..

bitane de tüv testi.. yine aynı şekilde direksiyon tavana kdr yapışıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=0bDsgz2Jmz8&mode=related&search=crash%20test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiN® -- 29 Temmuz 2006; 21:36:53 >

• Bukadar dayanıksızsa bu araba burda çok tutar. Loganların, şahinlerin, chevroletlerin sanki onlardan bi farkı var.
  • logan ncap'ten 3 yıldız almıstı yanlıs hatırlamıyorsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

aslında ben bunlardan bir tane almayı düşünüyorum. madem 10 milyar sadece alırım arada bir kullanırım dağda bayırda. nasılsa dağda 50-60 km hız yapacak halimiz yok :)

iyide bu araba dağa da çıkamz ki dağılır kalır arazide
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

aslında ben bunlardan bir tane almayı düşünüyorum. madem 10 milyar sadece alırım arada bir kullanırım dağda bayırda. nasılsa dağda 50-60 km hız yapacak halimiz yok :)

iyide bu araba dağa da çıkamz ki dağılır kalır arazide

doğru yaw ben de ondan tırsıyorum aslında ama hele bir gelsin. acemi arabası diye alınabilir al öğren kötü oluncada kaldır at

• 10 milyara alınıp sanayide 2 milyara takviye yaptırırsın paşa paşa binersin fıstık gibi cip...
    ayrıca böyle bi ürün piyasaya girse diğer firmalarda fiyat düşürmek zorunda kalır ancak ülkede kuş serisi dahil bir çok dandik araba zaten yollarda geziyo............................
  • aynı markasız motorlar gibi bunlar alanlar da bin pişman olur kesin
    verdiği para boşuna gider....
    şimdi nasıl motorlarda parça sorunu yaşanıyosa onda da öyle tahmin ediyorum parça sıkıntısı çekilebilir
    şahin-doğan da aynı bunun gibi
    ama en azından parçası heryerde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Hem dizaynı çalıntı hem de kalitesizlik abidesi

+++++++++++++++++++++++++++
  • aßi öLe ßi çarPışmada adamın kafaSı koLtukLa direkSiyonun araSında eziLir heraLde tenekeden başka bişi deiL o araßa
  • bu araçlar hakkında bilgi edinebileceğim bi site var mı?
  • İnsanımızın arabayı neye göre seçtiği hiç belli değil ama kanımca bunu bedava verseler kimse almaz.Sadece ucuz olmak her zaman yetmiyo.Solenza da ucuzdu neden satmadı?City hem iyi hem ucuz du ama o da satmadı.Belli olmuyor yani ama çinden dünya illallah etmiş arabasını alan çok çıkmaz.
  • fiyat ne kadar olacak ki
    yukarda biri 9-10 milyar demiş.eğer boyleyse bence satacak bu araba.

edit: ha bi de pazarlayan firmaya bağlı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir__ -- 30 Temmuz 2006; 10:40:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Bukadar dayanıksızsa bu araba burda çok tutar. Loganların, şahinlerin, chevroletlerin sanki onlardan bi farkı var.

Haklısın abi hepsi aynı teneke
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.