Şimdi Ara

Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Son paylaştığın videodaki kuş hristiyan. Orası klise Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar 

Önceki paylaşımda ki kuşlar da sallabas denen çok bulaşıcı bir kuş hastalığı.

Bu arada koyunların içine girdiği durum da ölüm sarmalı denen bir durum. En baştaki koyun bir daire çiziyor ve diğer koyunlar da onu takip ediyor. Ortaya gelen koyun digerlerinden birinin arkasına takılıp devam ediyor ama diğerleri de döndüğü için ölene kadar dönüyorlar. Hepsi birbirini takip ettiğinden ve düz giden olmadığından başlayan bu hareket teorikte sonsuza kadar devam ediyor pratikten koyunlar telef olana kadar sürüyor.

Aynı durum karincalarda da var. Söylemeyecektim ne güzel buralar Allah diyen aslan, Allah diyen kedi videolarıyla dolup tasacakti eglenicektik ama diğer arkadaşlar biraz açıklayıp eglencenin önüne geçtiler. Ben de Allah diyen tencere videosu falan paylasicaktim keyfimizi bulacaktık ne güzel.

Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 19 Kasım 2022; 6:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de videoda bir şey var sandım. Breh.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Yok be hocam, aslan Allah demiş kedi kelime-i sehaddet getirmiş tarzı şeyler. Her zamanki şeyler yani.

Koyunların ve karıncaların ölüm sarmalı mevzusu. Ben bekledim tavaf ediyorlar falan derler diye ama bazı arkadaşlar eğlenceyi izlemek yerine erkenden bilgi verince cekindiler Allah diyen hayvan videoları atmaya.

Bizler 20 yıllık koyunbilimciler olarak zaten biliyoruz bunları Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar 

• erkahn kullanıcısına yanıt

Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar 

• Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen KoyunlarXenqinX77youtube
    Nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü koyunlar çılgına dönüyor ve gitmeye çalışan aracın etrafında delice dönmeye başlıyor fakat bir müddet sonra araç sahibi sinirlenip gaza basmaya çalışıyor ama nafile :)
    https://www.youtube.com/watch?v=-SexpxpWzEc
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Benim bizzat arkadasim var yuksek koyun bilim dali uzmani Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar 

• Haberi görünce aklıma direkt Türkiye'deki en büyük iki partinin seçmeni geldi.

İki tarafta sürekli birbirini suçlayıp aşağılıyor ama aslında iki tarafında birbirinden farkı yok. Çin'de 288 Saattir Kendi Etrafında Dönen Koyunlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 19 Kasım 2022; 16:16:42 >
  • yillardir bunu yapan koyunlar var bizde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çinden gelen her görüntü, her bilginin % 99 u yalan, basına da bilerek servis ediyorlar. Etrafımda bir Çinli görürsem tekme tokat dalmamak için kendimi zor tutarım herhalde.

• Siyasi espri yapmayanı dövüyorlar mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada dinlerin getirdiği cehalet çevredeki her canlıya nasıl zulüm görüyorsunuz değil mi?

Zavallı güvercin sallabas hastalığına yakalanmış işkence çekiyor, cevredekiler de kendinden geçmiş hayvanın acısını seyredip "Sübhanallah, sübhanallah" diyip duruyor. Kuşun dili olsa ne seyrediyonuz oglum geberiyorum sizin insanliginizi....diye sovmez mi

• Skjsksjksj adam zulkarneyn diyor ya..

Millet Mars'a araç gönderiyor bunlar da

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.