Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güvenle kullanabilirsiniz...
    ayrica kargoda olan aktiviteyi mail ile aninda gönderiyor... herkese tavsiye ederim...

http://www.packagetrackr.com

PS: Reklam amaçli değildir... ptt sayfasina gir çik yapmak yerine herhangibir hareketi aninda mail olarak gönderiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekerci

sayın ato cp ile başlıyorsa yapacak bir şey yok. gümrük kontrolüne girer. sizin ürün hangi model ve hangi firmadan satın aldınız. ben 3 tünerli olanı aldım ancak bir türlü beceremedim. sizinkide aynı ise belki bir kaç ipucu alabilirim diye düşünüyorum.

aldiğim firma
    Yao Xin Electronics (Hong Kong) Ltd.
    Supplier : David Sun
    cihaz
    Vu+due
  • quote:

sayın ato cp ile başlıyorsa yapacak bir şey yok. gümrük kontrolüne girer. sizin ürün hangi model ve hangi firmadan satın aldınız. ben 3 tünerli olanı aldım ancak bir türlü beceremedim. sizinkide aynı ise belki bir kaç ipucu alabilirim diye düşünüyorum.

ne gibi sorunlar var bende daha önce o cihazdan alıp sorun yaşamıştım düzelttim.sorunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.karasal yayın ve modül sorunları hariç çünkü onları hiç kullanmadım cihazda.
  • sayın dexter alakanıza teşekkür ederim öncelikle öğrenmek istediğim yaşadığım yerde hem çanak hemde kablo tv var 3 lü tüner almamın sebebide her iki imkandan yararlanmaktı .hali hazırda 7020 kullanıyorum.iki yayını birlıkte kullanmak için diğer cihazı aldım. elimdeki cihaza benzerliği sadece network ile bağlanma yazılımı vs tamamen ayrı.tüner yapılandırmaya giriyorum sadece 1 tüner gözüküyor oysa cihaz 3 tünerli yayın kablosu uydu ve kablo tv tünerlere bağlı tüner menüsüne girildiğinde yapılandırdan sonrasını halledemedim. zira sadece dvbs ve dvbs2 olarak gözüküyor. bir ikinci konu malum cihaz çin malı menüsünde de çin ve cıvarı uydular var uydu yapılandırmak için yeni bir uydu atamam lazım bunu bir türlü bulamadım. bu ve buna benzer şeyler. şu anda dün akşamdan daha iyi durumdayım. zira bir çin uydusunun üzerinden türksat otomatik frekans taratıp 179 kanal buldum ve kullanıyorum.muhtemeldirki küçük ipuçları gözden kaçıyorve bizde zaman kaybediyoruz.kısaca sorunlarım bunlar sizin daha önce bu alıcının aynısını aldığınızı yazdığınız topikten okumuştum.bu modeldeki tecrübelerinizi paylaşmanız dileği ile iyi günler dilerim.

• @sekerci, sunray4 dm 800 hd se image diye google de arama yaparsan image bulursun onu yukle sorunun kalmaz.cihazi aldigimda tum uydular varmiydi bilmiyorum ama imagelerden birini kurdugumda sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter89 -- 13 Nisan 2012; 14:41:02 >
  • gümrükte tutulan cihazımı aldım arkadaşlar.2.15 tl depo ücret ödedim sadece.gümrük memuru fiyatını sordu 90 $ dedim.paypal ödemesini gösterdim 90 $ lık.
  • hayırlı olsun
  • Eminim 100 kere sorulmustur bu soru da,

bu cihazla aynı wifi aginda herhangi bir marka dger cihaza paylasım paylaşılabiliyor, yapılabiliyor mu?
    tvye smart tv gibi ozellık kazandırıyor mu?

bu kadar image denemlerinin nedeni gorsellik icin mi yoksa makinanın yapabilecek olup yapamadıgı bişiyler mi var? ne mesela?

cok sacma belkı siklet farklı ama jameson 3003 ile bunun arasında gidip geliyorum, image yuklemeler vb filanla ugrasmam sanırım.bi kere yukelrım.

• quote:

sayın dexter alakanıza teşekkür ederim öncelikle öğrenmek istediğim yaşadığım yerde hem çanak hemde kablo tv var 3 lü tüner almamın sebebide her iki imkandan yararlanmaktı .hali hazırda 7020 kullanıyorum.iki yayını birlıkte kullanmak için diğer cihazı aldım. elimdeki cihaza benzerliği sadece network ile bağlanma yazılımı vs tamamen ayrı.tüner yapılandırmaya giriyorum sadece 1 tüner gözüküyor oysa cihaz 3 tünerli yayın kablosu uydu ve kablo tv tünerlere bağlı tüner menüsüne girildiğinde yapılandırdan sonrasını halledemedim. zira sadece dvbs ve dvbs2 olarak gözüküyor. bir ikinci konu malum cihaz çin malı menüsünde de çin ve cıvarı uydular var uydu yapılandırmak için yeni bir uydu atamam lazım bunu bir türlü bulamadım. bu ve buna benzer şeyler. şu anda dün akşamdan daha iyi durumdayım. zira bir çin uydusunun üzerinden türksat otomatik frekans taratıp 179 kanal buldum ve kullanıyorum.muhtemeldirki küçük ipuçları gözden kaçıyorve bizde zaman kaybediyoruz.kısaca sorunlarım bunlar sizin daha önce bu alıcının aynısını aldığınızı yazdığınız topikten okumuştum.bu modeldeki tecrübelerinizi paylaşmanız dileği ile iyi günler dilerim.

Taratmayla uydu eklemeyle ugrasmayin E2 setting diye aratin hazir kanal listeleri gelir guncel olanlardan sizdeki uydulari iceren bir tanesini yukleyip cihazi kapatip acin bizim uydular cikacaktir uydu ayarlarinda.

Oradan siralanasini yapip tekrar baslatirsaniz sorun kalmamasi lazim.

• quote:

hayırlı olsun

sağolasın hocam.

CCcam cihazda kurulu olmuyor ts panel den indirip kurmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teskey

Arkadaşlar bu ürünü bugün sipariş ettimhttp://www.aliexpress.com/product-gs/529763801-2012-free-shipping-lastest-Rev-D6-sunray-800-SE-wifi-receiver-800-hd-SE-800se-satellite-wholesalers.html

Aynı üründen ben de sipariş etmeyi düşünüyorum. İzlediğin yolu bildirirsen memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter89

gümrükte tutulan cihazımı aldım arkadaşlar.2.15 tl depo ücret ödedim sadece.gümrük memuru fiyatını sordu 90 $ dedim.paypal ödemesini gösterdim 90 $ lık.

parçalı ödememi yapıyorsun. acaba banka üzerinden bu şekilde ödeme yapılabiliyormu.
  • slm arkadaşlar çin muhabbetınızı gordum ben kendin çine gittihimde dm800hd se cihaz aldım kayet guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: acartekin

quote:

Orijinalden alıntı: teskey

Arkadaşlar bu ürünü bugün sipariş ettimhttp://www.aliexpress.com/product-gs/529763801-2012-free-shipping-lastest-Rev-D6-sunray-800-SE-wifi-receiver-800-hd-SE-800se-satellite-wholesalers.html

Aynı üründen ben de sipariş etmeyi düşünüyorum. İzlediğin yolu bildirirsen memnun oluruz.

Valla dostum fazlaca detaylarla uğraşamadım

direk kredi kartımla tek çekim yaparak sipariş ettim ürünü

bazı onaylamaları yaptıktan sonra

2 gün sonra kargo takip linkini gönderdiler e postama

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmed1975

parçalı ödememi yapıyorsun. acaba banka üzerinden bu şekilde ödeme yapılabiliyormu.

amacın taksitli alışverişşe bi yöntem belirtmiştim daha önceki mesajlarımda.%5 farkla satış yaparsın.aslında yapmazsında iki banka hesabı arasında para aktarımını sağlarsın.o parayı tekrar geri alırsın nakit olarak, kredi çekmiş gibi yani.ürün almış gibi olursun.parayı da 12 taksit şeklinde ödersin.

İŞLEMİ SANALPAZAR.COM ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİN EN UYGUN ŞEKİLDE.
  • beyler BURSAdan alan oldu mu, gumruge takılırsa bursada mı takılıyor istanbulda mı mesela?

http://www.aliexpress.com/product-gs/529763801-2012-free-shipping-lastest-Rev-D6-sunray-800-SE-wifi-receiver-800-hd-SE-800se-satellite-wholesalers.html

245 dolar 440 ytl
    e şimdi bazı arkadasların yazdıgı gibi gumruge de biraz versek 500 ytl + risk.
    sanal pazarda 680 ytl mi bu ürün? (yine wifi dahil) orası guvenilir mi? faturasız degil mi ordaki satişlar yine.

• yani çinle ugrasmayıp direk bu modeli alıyorum, bu donanımlısı ok dir degil mi arkadaslar? leride imagelerle ugrasıcam su an vaktı mtok ve siparişini geçmem lazım da.

http://www.sanalpazar.com/Dm-800-Hd-Seboot-84.sim-2.10.d6-Anakartkalite-Klon__isp2618553
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

yani çinle ugrasmayıp direk bu modeli alıyorum, bu donanımlısı ok dir degil mi arkadaslar? leride imagelerle ugrasıcam su an vaktı mtok ve siparişini geçmem lazım da.

http://www.sanalpazar.com/Dm-800-Hd-Seboot-84.sim-2.10.d6-Anakartkalite-Klon__isp2618553

Dostum gördüğüm kadarıyla arada bir fark yok

aynı yazılımları kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter89

O yazidan sonra ya kontrol edilir ve kapiniza kadar gelir ya da gumrukte bekletilir vergilerini odeyerek teslim alirsin.0212 565 14 00 dan bilgi alabilirsin.

Bende de gumrukte tutuluyor yaziyor bu ornege daha once rastlamadim.ne yapicam bilmiyorum yarin PTT yi arayip bilgi alicam once.ama harbi kasindim yani 4. Cihazim bu :D

Kargonun son durumu ....

1.Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 10/04/2012 11:41:08
    2.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 12/04/2012 14:23:14
    3.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 16/04/2012 12:03:35
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

Kargonun son durumu ....

1.Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 10/04/2012 11:41:08
    2.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ) 12/04/2012 14:23:14
    3.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İZMİR(İZMİR K.İ.M) 16/04/2012 12:03:35

istanbul da pim var, posta işleme merkezi yani.ürün pim'e gelmişse gümrükten geçmiş demektir.sanırım k.i.m de kargo işleme merkezi oluyor.hayırlısı olsun diyelim, eğer istanbuldan gelen kargo izmirde bi daha gümrüğe girmiyorsa, kargonuz büyük ihtimal gümrükten geçmiş.
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.