Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu jeesle tinanın ürün kaliteleri nasıl arkadaşlar hangisi daha iyi....
  • BL 75 ve sim 2.01 var. Tinanın ürününü göremediğim için yorum yapamıycam ama Jess in cihazlar iyi... Rica ederseniz webcam de ürünü gösteriyor. Ben kutu içeriğine tamamen baktım ayrıntılı olarak. Herşey mevcut kutuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

bu jeesle tinanın ürün kaliteleri nasıl arkadaşlar hangisi daha iyi....

tinanın urun orjinalle 1-1 clone :)
  • merhaba arkadaşlar.
    çinden ürün getirtebilen bi tanıdığım var. sizin için bu ürünü sordum. bir iki güne fiyat vericek bana. eğer isterseniz tinaydı jessdi uğraşmazsınız. gümrük sorunu kesinlikle olmayacak. kaldıydı geldiydi. sipariş vericeksiniz 1 ay sonra garanti elinizde orijinal ürün.
  • merhaba arkadaşlar.
    çinden ürün getirtebilen bi tanıdığım var. sizin için bu ürünü sordum. bir iki güne fiyat vericek bana. eğer isterseniz tinaydı jessdi uğraşmazsınız. gümrük sorunu kesinlikle olmayacak. kaldıydı geldiydi. sipariş vericeksiniz 1 ay sonra garanti elinizde orijinal ürün.
  • Olur baba!

Sen önce fiyatını belirle, biz fiyatı makul bulursak senin tanıdığından alırız. Özellikle DM8000 modelini... Tabi malı görüp, inceledikten sonra!...
  • dm800 ün içinden çıkan dvi hdmi kablo yerine bunun altın uçlusunu kullanan var mı?
    Kullanan var ise görüntü arasında fark varmı?
  • Benimkide gümrükten çıktı. Öğleden sonra hayırlısıyla elimde olacak..

Şimdi biz bu cihazlara orjinal imageler yükleyemiyoruz anladığım kadarı ile..
    Peki yazılımın içindeki plugin ve addonları istediğimiz gibi indirebiliyormuyuz?
  • Arkadaşlar bugün tinadan dreambox aldım. 800hd silver sim 2.01 ve ss75 istedim. onayladım gerekli bilgimi posta kodu telefonumu aldı yarın göndereceğim dedi. ondan önce tony ile konuştum oda 250 gönderim dedi ilk ondan alacaktım sonra dakikada aklıma gümrükte kalırsa para iadesi olur mu dedim asla dedi iyi dedim döndüm tinaya tinaya bu soruyu sormadım açıkcası her neyse tony 8000hd ile 500hd sordum 3 ile 5 ay içerisinde dağıtım yapacagız dedi hayırısı ile gelir tinadan aldık.

birde dm500hd hakkında

Dear Murat,

Thank you for your kindly inquiry.

For sample, the price of DM500HD is 150USD/pc without shipping cost.
    For 100pcs, the price of DM500HD is 140USD/pc without shipping cost.

For sample, the price of DM800HD is 160USD/pc without shipping cost.
    For 100pcs, the price of DM800HD is 150USD/pc without shipping cost.

The more you order, the lower price we will give to you.

Would you like to take some from us ?

Please let me know how many pcs do you need, then I will send you a PI with details.

Have a nice day.
    Grace Liang

Dream Digital Technology Co., Ltd
    Tel:86-755-81735856-602
    Fax:86-755-81728714
    Mobile:86-15814052637
    MSN:graceliang0809@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdur -- 18 Ocak 2010; 14:27:57 >

• sim2 simkartı nereden alabiliriz
  • arkadaşlar bilginiz olsun bir arkadaşımız sağolsun yardımda bulundu gümüş kasa istemiştim bl75 dediler bl72 dediler biliginiz olsun ve birde gümüş kasa sıyah kasa daha kaliteli duruyormuş bundan dolayı gümüş kasa alan arkadaşlarının dikkatine gümüş kasa yerine siyah kasa alın. tina yarın gönderiyor. gümrük hakkında bilgi söyledim haberim var diyor ona göre gönderiyim yapıyorum dedi normalde bugunde gönderebilirim ama gümrükte kalır dedi gün içerisinde kotayı aşmaması için ve fazla dikkat çekmemesi açısından sayılı gönderiyormuş. birde arkadaşlar tunner hd yayınlarını almıyorsa tuner arızası var onun içinde 1 ay sonra yeni revizyon L tunnerler çıkıyor böyle bir arızası olan basit bir işlemde düzeltebilir.
     Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

gprsnedir kardeş bilgin olsun.eğer bu konu hakkında ise sim 2.0 kartı artık 2.01 yükleniyor. bu konuda yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdur -- 18 Ocak 2010; 17:13:46 >

• Bende Jess ile görüştüm, Çin yılbaşındna sonra Çin'de olacağım, uğrayıp alabilirmiyim diye, olur dedi.

Bu arada DM8000 leride sordum, mühendislerimiz hala çalışıyor ama az kaldı, 2-3 aya kadar satışa süreriz dedi.

Bakalım artık direk ordan alabilirim.
  • arkadaşlar orjinal cihazımı satıyorum
    ilgilenenler yazabilir
  • Selam arkadaslar,

Cok sükür BL72 den sonra, BL75 yeni 2.01 DM800 cihaza kavustum.
    Ben cok begendim eski modelden cok iyi,Bence birebir orjinal icinde ki fan gayet sessiz calisiyor,Fan i degistirmeye gerek yok bir önceki modelde ben degistirmistim.
    DHL ile GIFT deklare edilerek 3 günde geldi.

Bu firmayi da deneyin tavsiye ederim Paypal la iki seferde ödedim $50+$195=$245 DHL +PayPayl %4 Masrafi da icinde.

Ms. Yuan Li.... Tina dan cok daha iyi
    Msn: li_yuan_hanny@hotmail.com

baya iyi inglizce biliyor ve proinforma yi sizin istediginiz gibi degistirp size msn den hemen gönderiyor.ben sadece $20+$30=$50 ve sadece GIFT yazdirdim.

Shenzhen Ananda Impex Co., Limited
    http://www.anandasy.com

Saygilar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranusta -- 18 Ocak 2010; 19:39:22 >

• Merhaba Arkadaslar,

Uzun bir suredir bu topic'i takip ediyorum ve bu aralar Dreambox800 HD modeline kafayi bir hayli taktim.Hatta haftasonu arkadaslarla birlikte Karakoyde Dreambox pesindeydik.Karakoyde klon dreamboxlar 500 civarina satiliyorlar.Ancak BL72(saticinin orjinal diye gosterdiginde bu vardi) mi BL75 mi belli degil.Sordugumda ise ne avantaji olacak ki gibisinden yaklastilar.Dayanamayip arkadasa bir tane aldik.Ancak eve gittiginde goruntunun cok kotu oldugunu,surekli donmalar oldugunu,fan sesinin inanilmaz oldugunu ayrica bazen makinanin acilmasi icin dakikalarca beklemeleri gerektiginden bahsetti.

Bende tereddutte kaldim.Ama Cin'den (Tina,Jess) getirten arkadaslar makinalari ile ilgili bir sorun yasadilar mi?Bende sizler gibi cinden getirtsem mi diye dusunuyorum.

Alan arkadas SD goruntulerinin de Hiremco'X3 Turbodan kat be kat kotu oldugunu belirtti.

Sizce Cin'den getirtsem burdakiler gibi cihazla ilgili cok buyuk sorunlar yasarmiyim.Yoksa gozumu karartip Cinden alsam mi?

Bir yardim lutfen..

• bu yeni sim 2.01 bl 75 cihazlarda problem yaşanıyor mu ayrıca bazı arkadaşlar alps tunerden bahsetmiş çoğu alışveriş sitesinde cihazın içi gösteriliyor bazılarında alps tuner made in japan yazıyor bazıların da yazmıyor alan kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa çok memnun oluruz
  • Bu dm 800 hd lerin görüntü kalitesi nasıl arkadaşlar. Next 2000 yada diğer görüntü kalitesi övülen hiremco gibi cihazlara nazaran kasdediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Bu dm 800 hd lerin görüntü kalitesi nasıl arkadaşlar. Next 2000 yada diğer görüntü kalitesi övülen hiremco gibi cihazlara nazaran kasdediyorum

800hd nin kalitesi DM 500s'imden ve Next 8000Plus cihazımdan kat kat iyi..Tabi tam verim için iyi bir tv şart.Bende Sony 40" full hd var gayet memnunum
  • Arkadaşlar 800Hd'nin bi resimli incelemesini yapsanız bizde alsakmı almasak mı karar versek
    Çok teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: josekutinyo

Arkadaşlar 800Hd'nin bi resimli incelemesini yapsanız bizde alsakmı almasak mı karar versek
    Çok teşekkürler....

Resimli inceleme derken nasıl yani? cihaz resimleri mi istiyorsunuz? ondeki sayfalarda mevcut
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.