Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.70 image gemini1'e ait.. gemini2'de en son 4.60 var

quote:

Orijinalden alıntı: abbet

gemini 4,70 çıkmış deneyen oldumu ?
  • Herkese Merhaba.
    Benim ingilizcem pek iyi olmadığından şu meşhur Tina veya Tony'e bir sorsanız.
    Malum şirketlerinin ürünleri içinde hd 500 ile hd8000 gözüküyor ne zaman çıkacakmış? Ne kadar?
    Şimdiden çok teşekkürler...
    http://www.yaoxincn.com/products.asp?m=3&class1=Digital%20Products&bigclassname=Satellite%20Receiver
  • jess den sipariş verdim bayağı ilgiliydi ama bilmiyorum gelirse anlarız iyi mi değil mi. dhl track numarasını gün içinde veririm dedi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

jess den sipariş verdim bayağı ilgiliydi ama bilmiyorum gelirse anlarız iyi mi değil mi. dhl track numarasını gün içinde veririm dedi bakalım.

hayırlı olsun umarım takılmadan gelir
  • arkadaşlar ben de aldıgım 2 hd den birini satıyorum fiyatı 475 sondur...

kozyatagında oturuyorum... elden satın alabilirsiniz...

tel : 535 640 1515
  • quote:

jess den sipariş verdim bayağı ilgiliydi ama bilmiyorum gelirse anlarız iyi mi değil mi. dhl track numarasını gün içinde veririm dedi bakalım.

Hayırlısı olsun firma adresini verirmisin belki bu firmadan almak isteyen olur.
  • quote:

hayırlı olsun kardeşim şimdiden. umarım sorunsuz ulaşır sana. Bu arada fiyat ne verdi Jess sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufis

quote:

Hayırlısı olsun firma adresini verirmisin belki bu firmadan almak isteyen olur.

Firma lonrisun firması arkadaşım.

http://lonrisun.en.alibaba.com/

chen.jess@hotmail.com

• 245$ verdi bende pazarlık etmedim belki 240 a verir pazarlık edene. Mail atmış dhl fişini scan edip, bu fişteki barkod numarası mı tracking number oluyor?
  • 328***** diye başlayan tracking numaran kardeşim
  • tamam barkod numarası yani:) konşimento kısmına giriyorum bulunamıyor bekleyeceğiz heralde
  • Muhtemelen pazartesi aktif olur. Yarın pazar DHL pazarları çalışmıyormuş çinde . Pazartesi günü rapor alırsın büyük ihtimalle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Muhtemelen pazartesi aktif olur. Yarın pazar DHL pazarları çalışmıyormuş çinde . Pazartesi günü rapor alırsın büyük ihtimalle ...

Sağol valla bu tina çok kıldı jess çok ilgilendi.
  • Valla Tina yes, okey demekten başka bişey bilmiyor. Cihazları fena değil ama kafasına göre takılıyor hatun. Bu topic dende baya müşteri aldı herkese aynı fiyattan veriyo. Jess fena değil ingilizceside güzel derdini anlatabiliyosun. Bak ne güzel DHL formu bile scan edip yollamış. Bana bu kadar kıyak geçmemişti :)) . İnşallah bu Jess Tinanın havasını söndürür. ( niyeyse çok kıl kaptım Tinaya )
  • Konuyu yeni gördüm, epey kişi almış 800HD. Herkese hayırlı olsun..

Merak ettiğim, gerekli işlemler yapıldıktan sonra(server vs..) maçları HD olarak izleme şansımız oluyor mu? Ve aşağı yukarı kaç tane HD kanal izleyebiliyoruz?(tatmin edecek sayıda mı yani)
  • abbet, sana katılıyorum. salı günü paypal den ödeme yaptım tina ya. hala cihazı göndermemiş. mail atıyorum 2 gün sonra cevaplıyor. o da cevap olsa. gönderdin mi diyorum tracking ver diyorum telefonu yazmamışsın diyor o yüzden gönderemedim. halbuki yazmıştım. cuma oranın saatine göre 5-6 gibi verdi bir tracking numarası. dhl den baktım gümrüğü geçmiş dağıtıma çıkmış. dhl yi aradım ama gel gör ki farklı bir kişiye ve istanbula değil muğlaya gidiyor. ya başkasının tracking numarasını verdi ya da yanlış yere gönderdi. pzts göndermediysen gönderme diyeceğim ve ödemeyi iade isteyeceğim. ödemeden önce iyi ilgileniyor. ödemeden sonra değişiyor. belki yoğundur bilemem ama ben memnun kalmadım.
  • bende tinaya yazdım bu ara cok ilgisizsin diye oda hayır dedi ilginc olan ise ben nezaman yazsam kendisine anında cecap aldım hatta bana bicok konuda yardımcı olmuştur ama bu demek degil burda sadece tina var alternatifleri degerlendirmek lazım...

• bana gönderdiği bu, yuvarlak içine aldığım yer mi tracking numarası?

kalanını karatma sebebim gümrükçü bir arkadaş olurda forumu okuyarsa diye
  • Bu Tina adamına göre mi muamele yapıyo yoksa :) ben ne zaman muhatap olmaya çalışsam bir türlü tutturamadık frekansı. o yüzden tesadüfen yöneldim Jess e. iyikide öyle olmuş. Jessten alacak olan olursa adresini benim verdiğimi ve istediği fiyatın 5 $ eksiğini(ısrarla) ödeyeceğinizi söyleyin. Ne kadar fiyat kırarsak o kadar iyidir. Fiyatta anlaşamayan olursa ben yerinize anlaşırım. Zayıf noktasını yakaladım hatunun. Hep çinli dünyayı düdkleyecek değilya birazda biz düdkleyelim çini
  • arkadaşlar jess Türk piyasasına ghirmek istiyor msn imi yaz benden alsınlar diyor hemen kargo

chen.jess@hotmail.com

kız çalışmıyor bugün msn i açtı birde faturanın fotokopisini yolladı kontrol et memnun kaldın mı vs diyor

ben böyle ilgi bakkal Ahmet efendiden görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 17 Ocak 2010; 3:53:21 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.