arkadaşlar benim ürün gümrüğe takılmış ne yapmam gerekiyor.... bilgilendiriseniz sevinirim
Geçmiş olsun... hiç bir şey yapma... cihaz başina 650 tl den fazla para talep edicekler... sanirim 2 cihaz sipariş verdin... eğer tek verseydin şansin varsa geçiyor ama 2 cihaz varsa pakette kesin takiliyor.... hiç üzerinde durma dhl seni arayacak sana 150 tl ordino masrafi ve 130 tl kil tüy masrafi var diyecek bununla bitmilyor bu sadece dhl nin aldiği para gümrükde bir okadar para aliyor haberin olsun.... benim başimada geldi gümrükte biraktim...
yok arakdaşım 1 adet ürün aldım fakat neden böyle bi olay oldu anlamadım herkesinki gelirken neyse yarın bi yeşilköye gitsemmi acaba yalvar yakar alabilrimiyim veya cüzzi bi miktara ne yapayım sizce
hiç gitme benzin parana yazik benden söylemesi.. Tina'mi gönderdi yoksa başka birindenmi aldin... Tina işi biliyordu tinada sorun olmamasi lazimdi.. boşuna gitme yalvar yakar olucak bir durum yok parayi almadan vermezler boşuna uğraşirsin... ver yeni sipariş geç git derim ben....
evet tinadan aldım almaz olaydım taaa ben böyle işin
Evet arkadaşım gecmiş olsun gümrükten geçmiş. hayılı olsun.. yarin en gec saat 10 da elinde..
quote:
Orijinalden alıntı: Ewren
iyiymiş o zaman ya ben bir kaç yerden baktım bu fiyatta idi. nereden aldınız? 250 dolara kargo dahil? paypal ile ödeme yapabiliyor muyuz peki?
Tina'dan (sorumlu kızın adı) önceki sayfalarda msni var yada imzamdaki alisveris yardım sayfasında da detayları var YaoXin diye bir sirket Paypal ödeme var
iyiymiş o zaman ya ben bir kaç yerden baktım bu fiyatta idi. nereden aldınız? 250 dolara kargo dahil? paypal ile ödeme yapabiliyor muyuz peki?
Tina'dan (sorumlu kızın adı) önceki sayfalarda msni var yada imzamdaki alisveris yardım sayfasında da detayları var YaoXin diye bir sirket Paypal ödeme var
evet arkadaşım çinli bacı ile konuştum ancak elimde makine yok dedi. dedim ne var elinde?
Arkadaşlar 100-150 TL fazla verecek kadar fakir iseniz,
yaşayacağınız bürokrasi-kargo-gelecek/gelmeyecek-gümrük..sıkıntılarına hazır olun girebilirsiniz bu işe derim.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhankasarci
yaşayacağınız bürokrasi-kargo-gelecek/gelmeyecek-gümrük..sıkıntılarına hazır olun girebilirsiniz bu işe derim.
ne demek "fakirseniz" ? üslübun hoş değil arkadaşım. Karaköy uydu borsasından mısın yoksa ?
Aranızda bu ürünü samimiyetle almak isteyip hüsrana uğrayan bir üyenin kardeşiyim. 100 TL fazla verin psikolojinizi bozmayın. Hayattada karaborsayla işim olmaz.
quote:
Aranızda bu ürünü samimiyetle almak isteyip hüsrana uğrayan bir üyenin kardeşiyim. 100 TL fazla verin psikolojinizi bozmayın. Hayattada karaborsayla işim olmaz.
sizin dediginiz eski cihazlar suan kime sim 201 olan cihaz satmıyor cünkü ellerinde hala eski klonlar var. onların fiyatı ise 500 ile 550 arası burdan bircok kişi aldı sorun olmadı ticaret tabiki bu risk almak gerekli..
quote:
gümrük dışında herhangibir sorun yok..Karaköydeki arkadaşlar insanları kazıklamak istemese bizde zaten bu şekilde getirtmeyiz
Arkadaşlar fazladan bootloader 75 li cihaz alan varsa risk payı ile birlikte 450 tl verebilirim,
arkadaşlar interneti 4 kişi paylaşıyoruz.bağlantı hızı server kullanımında çok önemli midir?
quote:
Orijinalden alıntı: filips
Arkadaşlar fazladan bootloader 75 li cihaz alan varsa risk payı ile birlikte 450 tl verebilirim,
Kendin Tina'dan getirtsene daha kolay gelir
arkadaşlar bu cihazda turkcell wınn kablosuz modem kullanabiliyormuyuz
Dostum merhaba öncelikle geçmiş olsun.. benim bildiğim "Gümrük çekim işlemleri tamamlandı" demek gümrüğe takılmadı anlamına geliyordu demek ki öyle değilmiş.. Şuan sorgulama yapınca bu şekilde mi geliyor hala?
quote:
Orijinalden alıntı: astra-Elegance
en son bu şekilde herhalde gümrükten sorunsuz geçmiş oluyor değil mi
Perşembe, Ocak 14, 2010 Time LocationGümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey11:04 Istanbul - Turkey Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Leipzig - Germany04:49 Leipzig - Germany Piece 1:JD014541864330088339 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Leipzig - Germany00:05 Leipzig - Germany Piece 1:JD014541864330088339 Çarşamba, Ocak 13, 2010 Konteyner varış noktasında Leipzig - Germany15:20 Leipzig - Germany Piece 1:JD014541864330088339 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hub - Hong Kong04:21 Hong Kong - Hub - Hong Kong Piece 1:JD014541864330088339 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong04:13 Hong Kong - Hub - Hong Kong Piece 1:JD014541864330088339 Salı, Ocak 12, 2010 Konteyner varış noktasında Hong Kong - Hub - Hong Kong20:29 Hong Kong - Hub - Hong Kong Piece 1:JD014541864330088339 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hong Kong19:22 Hong Kong - Hong Kong Piece 1:JD014541864330088339 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hong Kong19:12 Hong Kong - Hong Kong Piece 1:JD014541864330088339 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı 15:30 Hong Kong - Hong Kong