Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astra-Elegance

quote:

Orijinalden alıntı: ato

quote:

arkadaşlar benim ürün gümrüğe takılmış ne yapmam gerekiyor.... bilgilendiriseniz sevinirim

Geçmiş olsun... hiç bir şey yapma... cihaz başina 650 tl den fazla para talep edicekler... sanirim 2 cihaz sipariş verdin... eğer tek verseydin şansin varsa geçiyor ama 2 cihaz varsa pakette kesin takiliyor.... hiç üzerinde durma dhl seni arayacak sana 150 tl ordino masrafi ve 130 tl kil tüy masrafi var diyecek bununla bitmilyor bu sadece dhl nin aldiği para gümrükde bir okadar para aliyor haberin olsun.... benim başimada geldi gümrükte biraktim...

yok arakdaşım 1 adet ürün aldım fakat neden böyle bi olay oldu anlamadım herkesinki gelirken neyse yarın bi yeşilköye gitsemmi acaba yalvar yakar alabilrimiyim veya cüzzi bi miktara ne yapayım sizce

hiç gitme benzin parana yazik benden söylemesi.. Tina'mi gönderdi yoksa başka birindenmi aldin... Tina işi biliyordu tinada sorun olmamasi lazimdi.. boşuna gitme yalvar yakar olucak bir durum yok parayi almadan vermezler boşuna uğraşirsin... ver yeni sipariş geç git derim ben....

• evet tinadan aldım almaz olaydım taaa ben böyle işin
  • Bende Tina'dan aldım sanırım gümrükten geçmiş

Gümrük çekim işlemleri tamamlandı diyor doğrumudur?
     Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

• çinde 350 - 400 dolar civarında bu cihaz ve + kargo parası var. o da yaklasık 50-60 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

çinde 350 - 400 dolar civarında bu cihaz ve + kargo parası var. o da yaklasık 50-60 dolar.

Nası yani?

Hepimiz bu başlık altında 250$ dan getirttik DHL kargo dahil.. Başlığı baştan sona okursanız görürsünüz
  • quote:

evet tinadan aldım almaz olaydım taaa ben böyle işin

Arkadaşım gecmiş olsun benim cihaz dün elime ulaştı bu ikinci cihazım tinadan aldıgım sanırım şans.ama yinede ilginc aynı yerden geliyor aynı firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

çinde 350 - 400 dolar civarında bu cihaz ve + kargo parası var. o da yaklasık 50-60 dolar.

Nası yani?

Hepimiz bu başlık altında 250$ dan getirttik DHL kargo dahil.. Başlığı baştan sona okursanız görürsünüz

iyiymiş o zaman ya ben bir kaç yerden baktım bu fiyatta idi.
    nereden aldınız? 250 dolara kargo dahil?
    paypal ile ödeme yapabiliyor muyuz peki?

• quote:

Bende Tina'dan aldım sanırım gümrükten geçmiş

Gümrük çekim işlemleri tamamlandı diyor doğrumudur?
     Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

Evet arkadaşım gecmiş olsun gümrükten geçmiş. hayılı olsun.. yarin en gec saat 10 da elinde..

• quote:

Tina'dan (sorumlu kızın adı) önceki sayfalarda msni var yada imzamdaki alisveris yardım sayfasında da detayları var
    YaoXin diye bir sirket
    Paypal ödeme var

http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/263467548-200299471/New_version_boot75_gemi4_4_dreambox800hd_factory_price_DM800_dm800hd.html

• quote:

quote:

Tina'dan (sorumlu kızın adı) önceki sayfalarda msni var yada imzamdaki alisveris yardım sayfasında da detayları var
    YaoXin diye bir sirket
    Paypal ödeme var

http://yaoxincn.en.alibaba.com/product/263467548-200299471/New_version_boot75_gemi4_4_dreambox800hd_factory_price_DM800_dm800hd.html

evet arkadaşım çinli bacı ile konuştum ancak elimde makine yok dedi. dedim ne var elinde?

• Arkadaşlar 100-150 TL fazla verecek kadar fakir iseniz,

yaşayacağınız bürokrasi-kargo-gelecek/gelmeyecek-gümrük..sıkıntılarına hazır olun girebilirsiniz bu işe derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankasarci

Arkadaşlar 100-150 TL fazla verecek kadar fakir iseniz,

yaşayacağınız bürokrasi-kargo-gelecek/gelmeyecek-gümrük..sıkıntılarına hazır olun girebilirsiniz bu işe derim.

ne demek "fakirseniz" ? üslübun hoş değil arkadaşım. Karaköy uydu borsasından mısın yoksa ?
  • Aranızda bu ürünü samimiyetle almak isteyip hüsrana uğrayan bir üyenin kardeşiyim.
    100 TL fazla verin psikolojinizi bozmayın.
    Hayattada karaborsayla işim olmaz.
  • quote:

Aranızda bu ürünü samimiyetle almak isteyip hüsrana uğrayan bir üyenin kardeşiyim.
    100 TL fazla verin psikolojinizi bozmayın.
    Hayattada karaborsayla işim olmaz.

sizin dediginiz eski cihazlar suan kime sim 201 olan cihaz satmıyor cünkü ellerinde hala eski klonlar var.
    onların fiyatı ise 500 ile 550 arası burdan bircok kişi aldı sorun olmadı ticaret tabiki bu risk almak gerekli..
  • quote:

Arkadaşlar 100-150 TL fazla verecek kadar fakir iseniz,

gümrük dışında herhangibir sorun yok..Karaköydeki arkadaşlar insanları kazıklamak istemese bizde zaten bu şekilde getirtmeyiz
  • Arkadaşlar fazladan bootloader 75 li cihaz alan varsa risk payı ile birlikte 450 tl verebilirim,
  • arkadaşlar interneti 4 kişi paylaşıyoruz.bağlantı hızı server kullanımında çok önemli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

Arkadaşlar fazladan bootloader 75 li cihaz alan varsa risk payı ile birlikte 450 tl verebilirim,

Kendin Tina'dan getirtsene daha kolay gelir
  • arkadaşlar bu cihazda turkcell wınn kablosuz modem kullanabiliyormuyuz
  • Dostum merhaba öncelikle geçmiş olsun.. benim bildiğim "Gümrük çekim işlemleri tamamlandı" demek gümrüğe takılmadı anlamına geliyordu demek ki öyle değilmiş.. Şuan sorgulama yapınca bu şekilde mi geliyor hala?

quote:

en son bu şekilde herhalde gümrükten sorunsuz geçmiş oluyor değil mi

Perşembe, Ocak 14, 2010 Time LocationGümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey11:04 Istanbul - Turkey
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Leipzig - Germany04:49 Leipzig - Germany
    Piece 1:JD014541864330088339
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Leipzig - Germany00:05 Leipzig - Germany
    Çarşamba, Ocak 13, 2010 Konteyner varış noktasında Leipzig - Germany15:20 Leipzig - Germany
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hub - Hong Kong04:21 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong04:13 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Salı, Ocak 12, 2010 Konteyner varış noktasında Hong Kong - Hub - Hong Kong20:29 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hong Kong19:22 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hong Kong19:12 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi, DHL tarafından teslim alındı 15:30 Hong Kong - Hong Kong

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.