Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani burdan bir farkı olmaz diyorsunuz doğrumu anlamışım.
    quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

bu hafta arkadasım almanyaya gidecek almanyadan dreambox800hd alabilirmiyiz ?

Almanyada clone satılmıyor malesef.Almanyadaki arkadaslar da cinden getiriyor..
    Ama orjinal alacagim derseniz turkiyedeki orjinal parasına 350-400€ bulabilirsiniz
  • Evet dogrudur,
    Clone alacaksanız çinden alin ancak orjinal isterseniz Turkiyeden almak daha mantıklı. Sonucta 350-400€ belki daha fazla ucret vereceksiniz.En azindan garantili olsun..Yada bizim gibi çinden alın

quote:

Orijinalden alıntı: gprs78
    Yani burdan bir farkı olmaz diyorsunuz doğrumu anlamışım.
  • abbet sagol kardes

jessle görüstüm,indirim yapti...toplam 240$ ödüyorum...paypal`la ödüyorum,almanya`ya dhl`le yolluyor.dm800-c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katr

üstad hangi firma 240$ fiyat verdi?

quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

Selam Arkadaslar,

Daha önce almis oldugumuz DM800 Bl72 ler icin simcard 2.01 fiyatini sordum $37 dediler.
    Aramizda simcard 2.01 degistiren var mi Dm800 de üygunmudur,bosyere ismarlamayalim.
    Bu cindeki yazistigimiz arkadaslar pek teknikden anlamiyor sanirim.

Bu arada verdigi fiyat DM800 BL75 sim2.01 icin $240 DHL ile PayPal ödemesi fiyata dahil

Üstadim link i veriyorum ingilizce si fena degil Adi: Jane Zuhuang
    Birde sen sor bakalim nekadar diyor...
    http://www.alibaba.com/product-gs/274049874/dm800_dreambox_set_top_box.html

• daha onceleri kargo icin ems yi kullanıyordum. en azından gumrukte takılınca geri gonderme ucreti ucuz oluyor veya gumrukten cekmek isterken daha ucuz.Ancak dhl ve ozel kargolar asiri pahali yapıyor.

simdi dhl ile siparis verdim ancak yarına kadar acaba ems ye mi cevirsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiya99

abbet sagol kardes

jessle görüstüm,indirim yapti...toplam 240$ ödüyorum...paypal`la ödüyorum,almanya`ya dhl`le yolluyor.dm800-c.

Ne demek kardeş hayırlı olsun şimdiden indirimli cihazın güle güle kullan. Cihazı kazasız belasız teslim alınca ilk izlenimlerini paylaşırsan diğer arkadaşlar içinde bir alternatif olur Jess. Bakalım kendisi bi tane de bana gönderecek ay sonunda. Bende cihaz hakkında yorumları sizinle paylaşırım inş. Bu arada C tunerli cihazın performansınıda merak ediyorum. Umarım stabildir.
  • arkadaşlar tinanın sitesinin adresini verirmisiniz o site üzerinden mi sipariş veriliyor yoksa msn den mi?
  • Arkadaşlar ben şuanda Dreambox 600 pvr (orginal) kullanmaktayım kayacenter den alınma acaba bunu uygun fiyata satsam ve clon 800hd alsam mı cihazı alıp kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi

biliyorsunuz clon cihazlarda time bomb sorunu oluyor temizlenmemiş image yüklendiğinde cihaz kullanılmaz hale falan geliyor

bu 800hd klonda böyle bir sorun varmı tüm imageler yüklenebiliyormu yani image atınca yanma riski falan taşıyor mu

İsteyen olursa orginal 600 pvr yi verip bundan alsam mı tavsiye edermisiniz

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

arkadaşlar tinanın sitesinin adresini verirmisiniz o site üzerinden mi sipariş veriliyor yoksa msn den mi?

Bir yada 2 sayfa geride var Tinanın adresi. Oradan bakabilirsin. Alternatif olarak Jess de var. Tina çok kibirli ve bu topic sayesinde baya müşteri topladı haliyle de şimardı. Nuh der peygamber demez. Jess mütevazi birisi tavsiye ederim...
  • evet bana da 230$+10$ paypal dedi

quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaslar,

Daha önce almis oldugumuz DM800 Bl72 ler icin simcard 2.01 fiyatini sordum $37 dediler.
    Aramizda simcard 2.01 degistiren var mi Dm800 de üygunmudur,bosyere ismarlamayalim.

Bu arada verdigi fiyat DM800 BL75 sim2.01 icin $240 DHL ile PayPal ödemesi fiyata dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: ufis

quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

quote:

Orijinalden alıntı: ufis

Arkadaşlar suan denedigim clone yazılımlar içinde en iyi calışan yazılım bu ayrıca wireless de bu yazılımda sorunsuz calışıyor gm de calışmıyor .
    bircok kişi clonede wireless calışmaz demiş..
    motorluda vede merkezi sistemde sorun yaşamadım..

http://www.dm800sim2.com/sim2/nabilosat/index.html

merhaba,wireless derken ethernet kablosunu cihaza takmaya gerek kalmadan serverdan yayın alabiliriz anlamına mı geliyor?ben kabloyla falan uğraşmak istemiyorum eğer bu cihaz dediğin gibi kablosuz olarak ta çalışıp randıman veriyorsa almak isterim valla

evet arkadaşım kablosuz usb modemle baglatı kura biliyorsun. cihazın bedeli carefoursa da 18 ytl ismi aklımda degil akşam eve gidince yazarım.
    ben bu yazılımda calıştırdım tabiki adons dan wireless eklentisini indirip menüden servis ayaplrları ag yapılandırmada kablosuz ag tıklayıp aktif hale getirip agda baglanacagın ismi bulup şifresini girebilir baglana bilirsin..

kardeş meraba kablosuz modemin markasına bakabildin mi?nasıl peki server da randıman alabiliyomusun kablosuzla?

• ya arkadaşlar bu paypalı falan tina mı hallediyor. Bu jees ile tina aynı kişimi hangisini tercih edelim. Bütün herşeyi tinanın mail adresinden yapabiliyormuyuz..
  • Bu Tinada anlama özürü var.. EMS dedik yine gitmiş DHL ile göndermiş... inşallah izmir'deyim bende ato'nun başına gelen gelmez.

Bu arada Tina'dan alan ve izmirde oturup sorunsuz gelen varmı?
  • Ozaman sipariş için DHL mi seçmek lazım EMS mi hangisi daha risksiz acaba bir çok arkadaş dhl ile almış ve sanırım şimdiye kadar bir arkadaşınki gümrükde takılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 12 Ocak 2010; 14:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

Ozaman sipariş için DHL mi seçmek lazım EMS mi hangisi daha risksiz acaba bir çok arkadaş dhl ile almış ve sanırım şimdiye kadar bir arkadaşınki gümrükde takılmış

imzamdaki yurtdışı alışveriş sitemde de belirttiğim gibi EMS devlet kargosu,bizim PTT gibi...Gümrüğe takılınca DHLdeki gibi iş takipçisine vermiyorsunuz.Direk kendiniz gidiyorsunuz gümrüğe.Eğer takılırsa geri gönderme olanağı oluyor
  • arkadaşım bu jane ile uğraşma benden tavsiye bizede ilk başta 211 dolardan verecekti,,sonra yok olmaz 250 den vereyim dedi sonra çok yuksek istiyorsun dedik tamam 211 den vereyim dedi en son 237,11 dolarda anlaşmıştık ben vazgeçtim çok fazla uğraştırıyor ve bir dediği bir dediğini tutmuyor,yinede sen bilirsin.

quote:

evet bana da 230$+10$ paypal dedi

quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaslar,

• butür elektronik cihazları alırken en iyi secim dhl cünkü fatura üzerinden kontrol yapıyorlar ptt gibi servisler ise faturaya bakmadan cihazı acıp kontrol ediyorlar yani ptt ems gibi firmalarla pek istemeyin burda bukadar insan aldı 1 kisinin dhl de takıldı yinede karar sizin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

ya arkadaşlar bu paypalı falan tina mı hallediyor. Bu jees ile tina aynı kişimi hangisini tercih edelim. Bütün herşeyi tinanın mail adresinden yapabiliyormuyuz..

Tina ve Jess farklı kişiler arkadaşım ve farklı firmaların elemanları. Sen dilediğinle msn den görüşüp anlaşıp paypal yada banka üzerinden (western union , money gram vs) parayı aktarırsın. Paypalla ödemen daha avantajlı. Komisyon diğerlerine göre çok düşük. Jess le görüşürsen benden selam söle. Bir arkadaşa indirim yapmıştı sana da yapabilir. Tinayla muhabbetim yok çünkü tok satıcı :) Esnaf dediğin esnek olmalı

• Bu cihazda calışan usb wireless markası bu arkadaşlar.

TP-LINK TL-WN321G

BURDAN ALABİLİRSİN
  • fiyatıda çok uygunmuş.

Stabilmi üstad bu. CCam kullanırken sorun çıkartıyo mu ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.