Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım Bende makinamda Gemini 4.50 image yüklü.

Ben buna sabit IP vermek istiyorum nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz.
  • Mesajları okudum server arayan arkadaşlar var ben aldığım yer ile görüştürüp yardımcı olabilirim. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dm_800 -- 8 Ocak 2010; 23:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

badboyzzz

Anladıgım kadarıyla bilginiz iyi Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.

Birde Şu problemime çare olursanız çok sevindirirsiniz.

Sorunum DreamboxEdit ve FlashFXP gibi programlara giremiyorum. IP numarasını ve diğer istenen bilgileri verdiğim halde IP numarası ile ilgili sorun oldugunu söylüyor. Bağlantı kuramıyorum. Acaba modemim Kablo modem olduğu içinmi. Modem Motorola SGB Wireless modem

SAYGILARIMLA

dm800 network ayarlarında dchp kapat ve kendin manuel olarak bir ip adresi yaz.Eğer dchp açıksa makinende modem arayüzüne bağlanıp modemden dm800 için sabit bir ip ataman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufis

Arkadaşlar suan denedigim clone yazılımlar içinde en iyi calışan yazılım bu ayrıca wireless de bu yazılımda sorunsuz calışıyor gm de calışmıyor .
    bircok kişi clonede wireless calışmaz demiş..
    motorluda vede merkezi sistemde sorun yaşamadım..

http://www.dm800sim2.com/sim2/nabilosat/index.html

merhaba,wireless derken ethernet kablosunu cihaza takmaya gerek kalmadan serverdan yayın alabiliriz anlamına mı geliyor?ben kabloyla falan uğraşmak istemiyorum eğer bu cihaz dediğin gibi kablosuz olarak ta çalışıp randıman veriyorsa almak isterim valla

• arkadaşlar bu tinada taksit olayı varmı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş 3 taksitle aldım demişti
  • gelen cihazlar dreambox 800 hd mi yoksa dreambox 800 hd pvr mi
  • (Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey)

Bunun anlamı problem yok anlamına mı geliyuor..Yani gümrüğe takılmadı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

gelen cihazlar dreambox 800 hd mi yoksa dreambox 800 hd pvr mi

Gelen cihazlar dreambox dm800hd pvr dır
    Yalnız içinde harddisk bulunmamaktadır
    Harddisk kapasitesini kaç gb istiyorsan ona gören kendin takıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraky1282

(Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey)

Bunun anlamı problem yok anlamına mı geliyuor..Yani gümrüğe takılmadı yani..

Büyük bir ihtimal gümrükten geçmiştir.
    Daha detaylı bilgi için DHL ile irtibata geçiniz
  • quote:

arkadaşlar bu tinada taksit olayı varmı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş 3 taksitle aldım demişti

YapıKredi Bankası yurtdışı alışverişlerinde 100TL ve üzerindeki alışverişlerde (İnternetten yapılan alışverişler dahil) 3 Taksit yapıyor
  • cok komik...iki üc saat biz burda ugrasiyoruz,ama almanyaya göndermiyorlarmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiya99

cok komik...iki üc saat biz burda ugrasiyoruz,ama almanyaya göndermiyorlarmis

al arkadaşım tinaya alternatif bi arkadaş. mail adresini veriyorum. benim nickimi (abbet) sölersen 3-5 indirimde yapar sana. almanyaya da gönderiyo fizana da :)

alibabaya takılanlar bilirler lonrison firmasını. hatun oranın elemanı. ilgili, istediğiniz şekilde yardımcı olur size . aranızda konuşun anlaşın. DHL EMS nasıl istersen gönderiyo. giftte yazar başka bişeyde ;)

chen.jess@hotmail.com

adı jess

benden de selam söle :)
  • sagol arkadasim

sana selami var :) su anda dm800-C satmiyorlar,iki hafta sonra sormaliyim!
    almanyada kontroller cok sertmis,ondan bazi firmalar satmiyorlar!

senin dreambox jessiden`mi (lonrisun) ve nasil calisiyor?
    dm800-s yada dm800-c`mu?
  • cihazı bi arkadaşın abisi için almıştık kendisi nevşehirde o yüzden inceleme şansım olmadı. Ama kendisi memnun. dm 800 s di cihaz ve bir sorun yok şimdilik. ay sonu da kendim için sipariş vericem. ekstre kesim tarihini bekliyorum...

senin dm 800 - C istemendeki sebep nedir? S ile C nin arasındaki farkı bilmediğim için soruyorum...
  • Dm800-S (S=Sat) Canak
    DM800-C (C=Cable)

canaki satmaliydim,ev sahibi sorun cikartti,o yüzden simdi kablo takili.
  • quote:

Dm800-S (S=Sat) Canak
    DM800-C (C=Cable)

canaki satmaliydim,ev sahibi sorun cikartti,o yüzden simdi kablo takili.

kablo derken kablolu tv yi mi kastediyosun?
  • evet kardes...

cs iyi calisiyor,dbox 2`le bakiyorum,tek problem,hd kanallari gösteremiyor,onun yüzünden dreambox´u almayi düsündüm.
  • arkadaslar kutunun üstüne gift set top box yazması problem yaratır mı? sadece gift sample mı yazdıralım yoksa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: questosera

quote:

arkadaşlar bu tinada taksit olayı varmı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş 3 taksitle aldım demişti

YapıKredi Bankası yurtdışı alışverişlerinde 100TL ve üzerindeki alışverişlerde (İnternetten yapılan alışverişler dahil) 3 Taksit yapıyor

ben aldim 2 tane cihaz o sekilde 3 taksitle ama yanilmiyorsam o kampanya ayin 5 ine kadardi
  • quote:

ama anlamadigim sey

tina ve tony ayni firmada calisiyorlar...
    http://www.yaoxincn.com/contact.asp?m=6

birisi diyor bl 75 birisi bl 72

tinadan aldiklarim sim 2.01 ve BL75 :)
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.