Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eskiya99

Dm800-S (S=Sat) Canak
    DM800-C (C=Cable)

canaki satmaliydim,ev sahibi sorun cikartti,o yüzden simdi kablo takili.

Anladım kardeş. Umarım JESS senin için temin eder C tunerli DM yi
  • dün sabah konuştum tina yla yarın sabah siparişi vericem bende inşşsallah sorunsuz elime ulaşır 245$ ok dedi herşey dahil
  • Selam Arkadaslar,

Daha önce almis oldugumuz DM800 Bl72 ler icin simcard 2.01 fiyatini sordum $37 dediler.
    Aramizda simcard 2.01 degistiren var mi Dm800 de üygunmudur,bosyere ismarlamayalim.
    Bu cindeki yazistigimiz arkadaslar pek teknikden anlamiyor sanirim.

Bu arada verdigi fiyat DM800 BL75 sim2.01 icin $240 DHL ile PayPal ödemesi fiyata dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranusta -- 10 Ocak 2010; 19:23:28 >
  • Arkadaşlar Dreamboxu internete Kablosuz olarak bağlayamadım . Wireless den FlashFXP ile bağlantı kurabiliyorum ama
    internete bağlanmıyor nasıl yapabilirim saygılarımla
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    denizbank bonus kartım var.tina'dan alışverişi nasıl yaparım? msnde mi konuşacaz?
    Paypal ödemeyi taksitli yapabiliyor muyuz? (3 taksit falan)
    Antalya'da bulunuyorum.Siparişim kaç günde gelir? teşekkürler...

ek : paypal ödemelerini nasıl yapabilirim ...kısaca tina ile olan alışverişi başınadn soınuna kadar rehber gibi anlatabilir misiniz:S?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cco -- 10 Ocak 2010; 21:09:50 >
  • tina00_star@hotmail.com dan görüş. o anlatır sana..:-))
  • üstad hangi firma 240$ fiyat verdi?

quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

Selam Arkadaslar,

Daha önce almis oldugumuz DM800 Bl72 ler icin simcard 2.01 fiyatini sordum $37 dediler.
    Aramizda simcard 2.01 degistiren var mi Dm800 de üygunmudur,bosyere ismarlamayalim.
    Bu cindeki yazistigimiz arkadaslar pek teknikden anlamiyor sanirim.

Bu arada verdigi fiyat DM800 BL75 sim2.01 icin $240 DHL ile PayPal ödemesi fiyata dahil

• evet Tina 240$ mı fiyat verdi acaba?
    Bu arada imzamdaki alisveris sitesinden kargo takip vs. gibi bilgileri ogrenebilirsiniz
  • 800HD sahipleri kullandıkları imaj ve tecrübeleri yazabilirlermi ?

Şu an Nabilo Blackhole kullanıyorum. Arayüz, menüler çok kullanışlı...

Öncesinde Gemini 4.60 vardı ama begenmedim. Tablo şeklinde multi-epg yapamıyorsunuz ayrıca bir ara epg ve saat sapıttı ama bu muhtemelen ilgili servisle alakalıydı. Menüler dolambaçlı geldi.
    Nabilo şu aşamada daha iyi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraky1282

tina00_star@hotmail.com dan görüş. o anlatır sana..:-))

yani ilk adımı bu maille mi atıyoruz. Ben kararsızım hiç anlamıyorum bu işlerden bi arkadaşa yaptıracam bu işleri inşallah başarırım....

not: DHL mi en güvenilir olanı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dylanobrien -- 11 Ocak 2010; 9:25:31 >
  • az önce 245$ ı gönderdim telefon numaramı aldı bakalım kargo numarasını ne zaman verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

800HD sahipleri kullandıkları imaj ve tecrübeleri yazabilirlermi ?

Öncesinde Gemini 4.60 vardı ama begenmedim. Tablo şeklinde multi-epg yapamıyorsunuz ayrıca bir ara epg ve saat sapıttı ama bu muhtemelen ilgili servisle alakalıydı. Menüler dolambaçlı geldi.

Bende nabilo kullanıyorum, Gemini 4.60 sürekli crash oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

quote:

Orijinalden alıntı: ufis

Arkadaşlar suan denedigim clone yazılımlar içinde en iyi calışan yazılım bu ayrıca wireless de bu yazılımda sorunsuz calışıyor gm de calışmıyor .
    bircok kişi clonede wireless calışmaz demiş..
    motorluda vede merkezi sistemde sorun yaşamadım..

http://www.dm800sim2.com/sim2/nabilosat/index.html

merhaba,wireless derken ethernet kablosunu cihaza takmaya gerek kalmadan serverdan yayın alabiliriz anlamına mı geliyor?ben kabloyla falan uğraşmak istemiyorum eğer bu cihaz dediğin gibi kablosuz olarak ta çalışıp randıman veriyorsa almak isterim valla

evet arkadaşım kablosuz usb modemle baglatı kura biliyorsun. cihazın bedeli carefoursa da 18 ytl ismi aklımda degil akşam eve gidince yazarım.
    ben bu yazılımda calıştırdım tabiki adons dan wireless eklentisini indirip menüden servis ayaplrları ag yapılandırmada kablosuz ag tıklayıp aktif hale getirip agda baglanacagın ismi bulup şifresini girebilir baglana bilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

800HD sahipleri kullandıkları imaj ve tecrübeleri yazabilirlermi ?

suan clone cihazlarda en stabil calışan yazılımı yüklemişsiniz gemini yazılım da sorunlar olabiliyor yanlız size tavsiyem adonstan bu yazılımlara skin yüklemeyin cihazınız yeşil ekran hatası verir ve tekrar yazılım yüklemeniz gerekir bilginize..
    not:bu yazılımda wireless sorunsuz calışmakta ama geminide calışmıyor..
  • Şöyle bir sorunuda anlatayım

Daha önce Nabilo yüklediğimde oldu, sonra Gemini 4.60 yükledim, yine oldu , tekrar Nabilo yükledim

Sorun şu...800HD yi direk fişten çekerek kapatınca, sorun olabiliyor. Açarken ip alıyor ama boot edeceği esnada ERROR veriyor. Bu durumda tekrar imaj atarak çözüyorum olayı. Tabii ayarları vs tekrar yapmak zorunda kalıyorsunuz
    Bakcup alma imkanı olsada kurtulsak şu tür tekrar yüklemelerden. Anca multiboot çözüm şu esnada
  • ARkadaşlar Tina ile msnden gorustum 250$ diyor bir kuruş inmiyor ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

ARkadaşlar Tina ile msnden gorustum 250$ diyor bir kuruş inmiyor ne yapmam lazım?

forumda okudum de 245 $ alanlar var de veriyor o zaman 245 e
  • tamam odemeyi yaptık :)) hadi bakalım hayırlısı yalnız benden telefon numarası falan istemedi odemeden once, birde paypal damı belirtseydim acaba kutuya gift yazılacak diye?
  • bu hafta arkadasım almanyaya gidecek almanyadan dreambox800hd alabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

bu hafta arkadasım almanyaya gidecek almanyadan dreambox800hd alabilirmiyiz ?

Almanyada clone satılmıyor malesef.Almanyadaki arkadaslar da cinden getiriyor..
    Ama orjinal alacagim derseniz turkiyedeki orjinal parasına 350-400€ bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.