Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmettr

Cihazı fişe takarken basıyorum ama hiç birşey değişmiyor Error birkaç birşey daha yazıyor. Stop yazısı çıkmıyor. Bunu nasıl aşacağım.

Birde vermiş olduğunuz linkte iki tane 4.60 dosyası var üsttekimi alttakimi hangisini

Teşekkürler

Önce kendinize bir adet rs-232 kablo edinin bu sitedenhttp://www.dm800sim2.com/sim2/gemini/index.html gemini 4.60 indirin ve dreamup 1.3.3.4 ile cihaza yollayın yükleme yaklaşık 1 saat kadar sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

orjinal dt kartınızla çalışmaz diye biliyorum, çünkü kartla digiturk plus kutuları eşleniyor, ve o kutudan başka bir receiver ile izlenemiyor..

cw kartlar cccam ile sorunsuz çalışır irdeto olanlar ise hiç orjinal kutuya takılmadan dm-800 te kullanılıyor.
  • Arkadaşlar Tina 'dan DM 800HD almak istiyorum paypal ile ödeyeceğim mail attım fakat bana paypal account u ile ilgili bilgi göndermedi. Nereden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
  • STRONG1

Arkadaşım bu RS-232 Kablonun içinin bağlantı sırası nasıl olacak biliyormusun. Alırken yada kendim yapacağım için soruyorum. SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

STRONG1

Arkadaşım bu RS-232 Kablonun içinin bağlantı sırası nasıl olacak biliyormusun. Alırken yada kendim yapacağım için soruyorum. SAYGILAR

1 - 1
    2 - 3
    3 - 2
    5 - 5

şeklinde tırnaklara lehimleyeceksin kablo uçlarını.Ayrıca imaj yüklerken 1 saat kadar beklemene gerek yok, imaj yüklerken; cihazını rs232 ile pc bağla ve use network seçeneğini okeyle ve makinenin ve pc'nin ip numarasını yaz tabi bu işlem için ethernet kablonun takılı olması gerekiyor.Daha sonra dreamup connect tuşuna baş sonra cihazı fişini tak.Flash seçeneğinden yüklemek istediğin imajı seç ve yükle.Böyle yaparsan yani rs232 ve ethernet baglantısı beraber.işlem öyle 1 saat fln sürmüyor.1dk işlem bitiyor!
  • Merhabalar,
    Yeni yılın ilk siparişini tinadan vermiştim 4günde elime ulaştı (bugun değil tabii:)
    hersey dahil komisyonlarda dahil $250'a patladı ama değdi makine çok güzel şık problemsiz zaten tinacım 1 sene garanti veriyor muhabetti ilerttik o yuzden tinacım oldu kutunun ustunde gift yaziyor ve fiyatını düşük göstermişler dhl ile geldi herkese tavsiye edilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacer

Merhabalar,
    Yeni yılın ilk siparişini tinadan vermiştim 4günde elime ulaştı (bugun değil tabii:)
    hersey dahil komisyonlarda dahil $250'a patladı ama değdi makine çok güzel şık problemsiz zaten tinacım 1 sene garanti veriyor muhabetti ilerttik o yuzden tinacım oldu kutunun ustunde gift yaziyor ve fiyatını düşük göstermişler dhl ile geldi herkese tavsiye edilir..

az önce tinayla konuştuk paypaldan kabul ediyor dhl ile göndercek ve bu yazı üzerine yarın sabahtan bende vericem siparişi bu gün k.kartımın hesap kesim tarihi diğer aya devretsin bari.. inşallah sorunsuz ulaşır elime...
  • alan arkadaşlar kutunun üstünde sadece gift'mi yazdırdınız,,yada gift ile beraber başka herhangi bir şey yazıyormuydu??
  • badboyzzz

Anladıgım kadarıyla bilginiz iyi Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.

Birde Şu problemime çare olursanız çok sevindirirsiniz.

Sorunum DreamboxEdit ve FlashFXP gibi programlara giremiyorum. IP numarasını ve diğer istenen bilgileri verdiğim halde IP numarası ile ilgili sorun oldugunu söylüyor. Bağlantı kuramıyorum. Acaba modemim Kablo modem olduğu içinmi. Modem Motorola SGB Wireless modem

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk06

alan arkadaşlar kutunun üstünde sadece gift'mi yazdırdınız,,yada gift ile beraber başka herhangi bir şey yazıyormuydu??

sen tinadan al bişi yazdırmana gerek yok gerekeni tina yapıyor zaten sadece cihazı teyit ettir yeter yani boot 75 sim 201 istiyorum de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: korikosan

Arkadaşlar Tina 'dan DM 800HD almak istiyorum paypal ile ödeyeceğim mail attım fakat bana paypal account u ile ilgili bilgi göndermedi. Nereden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

alibaba com a üye olduktan sonra Trade manager i yükle msn gibi program ordan üye adınla giriş yap tinaya online tıkla ozaman senin listene eklenir ordan online yazışırsın..
    sen kendisinden paypal ile ilgili ödeme yapacagın emaili iste sana yazar tony adına gidiyor zaten ordan kontrol edip sana döner.

bu adrese göndereceksin parayı: tony-zhouyx@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufis -- 8 Ocak 2010; 17:08:35 >
  • arkadaslar,tonye dreambox 800 hd-c (cable) icin sordum...

boot (bl) 75 and sim 2.01

cevap:
    yes boot72,gemi 4.6

---------
    boot 75 okadar önemlimi?
  • Arkadaşlar suan denedigim clone yazılımlar içinde en iyi calışan yazılım bu ayrıca wireless de bu yazılımda sorunsuz calışıyor gm de calışmıyor .
    bircok kişi clonede wireless calışmaz demiş..
    motorluda vede merkezi sistemde sorun yaşamadım..

http://www.dm800sim2.com/sim2/nabilosat/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiya99

arkadaslar,tonye dreambox 800 hd-c (cable) icin sordum...

boot (bl) 75 and sim 2.01

cevap:
    yes boot72,gemi 4.6

---------
    boot 75 okadar önemlimi?

boot önemli degil sim önemli cünkü yeni yazılımlar vede orjinal sitesini gören yazılım sim 201 de suan yani anlayacagınız sim suan orjinali ile birebir kopyalanmış.. 200 olanları dreambox kendi sitesi clone diye görür ama sım 201 ise clone diye görmez .... simkart bu cihazın imei numarası gibi bişi anlayacagınız..bütün verileri onun aracılıgı ile internete baglanıp alıyor..

boot :72 olan sim 200 olur eski versiyonu
    boot :75 olan sim 201 olur işte önemi yeni versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufis -- 8 Ocak 2010; 17:24:55 >
  • sagol kardes,ozaman almayayim diyosun demi?
    fiyati aslinda iyidi...ama eski versionusa...

gemi 4.6 ne ise yariyor?
    arkadaslar,sim 2.01 birisi satiyormu?tek tina ve tonyi bulabildim,baska chin adresiniz varmi?
  • arkadaşlar Tina 245 usd kabul ediyor...ben sipariş verdim...şu anda yoldaa.istanbula gelmek uzere..
  • quote:

sagol kardes,ozaman almayayim diyosun demi?
    fiyati aslinda iyidi...ama eski versionusa...

gemi 4.6 ne ise yariyor?
    arkadaslar,sim 2.01 birisi satiyormu?tek tina ve tonyi bulabildim,baska chin adresiniz varmi?

bence alma tabiki tina tony cin degil hohg kong firması 245$ kabul etmiş bence al tinadan..
  • tina ve tony`nin mali aynisi galiba...
    bu cevapi:yes boot72,gemi 4.6
    zatan tonyden aldim...
    ayni mal satmiyolarmi?
  • quote:

tina ve tony`nin mali aynisi galiba...
    bu cevapi:yes boot72,gemi 4.6
    zatan tonyden aldim...
    ayni mal satmiyolarmi?

sen tina ile irtibat kur şimdi yazdım versiyonu bana boot:75 sim 201 göndereceknmiş
  • ama anlamadigim sey

tina ve tony ayni firmada calisiyorlar...
    http://www.yaoxincn.com/contact.asp?m=6

birisi diyor bl 75 birisi bl 72
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.